Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Κατατέθηκε σήμερα 23.03.2017 Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων Ε.ΣΥ. & Αρτέμη Σώρρα κατά Φ.Λεπίδα στο Μονομελές Πρωτ. Πατρών (άρθρ. 57ΑΚ Προσβολή προσωπικότητας)

ΔΗΛΩΣΗ Β.ΝΟΥΛΕΖΑ Συνηγόρου Υπεράσπισης Αρτ. Σώρρα.

Σήμερα πέραν από την κατάθεση της Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων ΕΣΥ & Αρτ. Σώρρα κατά Φ.Λεπίδα στο Μον. Πρωτ. Πατρών θα ζητήσω εγγράφως από τον κ Εισαγγελέα Εφετών Πατρών την επίσπευση της εκδίκασης της ΕΦΕΣΗΣ Αρτ. Σώρρα κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης του Τρ. Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών που επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών και να λάβω γνώση για το ένταλμα σύλληψης του πού έχει εκδοθεί. Δέν φοβόμαστε την αλήθεια.

Β.Νουλέζας
Δικηγόρος

«Θα ήταν σωστότερο να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση της Δικαιοσύνης και στην εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης», δήλωσε ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, ο Βασίλης Νουλέζας, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «εκείνος αποφασίζει, εγώ είμαι εντολοδόχος δικηγόρος και εκτελώ εντολές στα πλαίσια και στα όρια της εξουσιοδοτήσεως μου».

«Η ποινή που επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα είναι εξοντωτική και δυσανάλογη με τη βαρύτητα της πράξης του» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά ο Βασίλης Νουλέζας ενώ δεν αποκάλυψε αν ο Αρτέμης Σώρρας – ο οποίος καταζητείται και διαφεύγει της σύλληψης- βρίσκεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν οι δηλώσεις του δικηγόρου ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Αρτέμης Σώρρας, δεν εμφανίζεται είναι επειδή δέχεται σοβαρές απειλές για τη ζωή του, προσθέτοντας συγκεκριμένα πως δύο φορές έχει δεχτεί «επίθεση δολοφονική, δηλαδή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι αρχηγός πολιτικού φορέα και αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχε πάρει τόσο μεγάλη ποινή»


ΔΗΛΩΣΗ Β.ΝΟΥΛΕΖΑ Συνηγόρου Αρτ. Σώρρα για τον Αναπλ.Υπουργό Προστασίας του πολίτη.
Ανεπίτρεπτη Παρέμβαση.
Ο αποτυχημένος κατα γενική ομολογία με διεθνή πιστοποίηση (βλ.εγκληματικότητα,εγκατάλειψη ΕΛ.ΑΣ.) Αναπλ.Υπουργός Προστασίας τού πολίτη Νικ.Τόσκας της 1ης αριστερής Μνημονιακής Κυβέρνησης που εξουσιοδοτεί εν λευκώ τα ΜΑΤ να δέρνουν ανελέητα ασκώντας βία στους συνταξιούχους και αγρότες που διαδηλώνουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ και να χρησιμοποιούν σε βάρος τους παράνομα δακρυγόνα και αδιαφορεί για την φύλαξη των γραφείων της Ε.ΣΥ.,παρενέβη με δήλωση ανεπίτρεπτα με βαρείς χαρακτηρισμούς στο έργο της Δικαιοσύνης στον Ρ/Σ Αλφα για την εκκρεμούσα στο δευτεροβάθμιο Ποινικό Δικαστήριο υπόθεση Αρτ. Σώρρα
Δείτε το Site Patratora για να αντιληφθείτε.
                    ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥλΕΖΑΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΑ:ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 22.03.2017ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ DIVANI CARAVEL 22 3 17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου