Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Antifa Rrezik Vdekje ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!

Viky Charalambous

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΤΛ.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ε.ΣΥ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΝ Ν' ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Α.Φ.Μ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ Δ.Ο.Υ. ΚΑΙ ΓΕ.Μ.Η. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ....ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ,,

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχετε θάρρος να βγείτε στο φως γιατί ζείτε στο σκοτάδι κτηνοπλάσματα και νομίζετε πως θα μας τρομάξετε δεν γνωρίζετε πόσο ηλίθιοι είσαστε και πάτε να τρομάξετε τους Έλληνες. Μάθετε αρχ...α εμείς ξέρουμε να πολεμάμε εσείς ξέρετε να κρύβεστε αλλά να ξέρετε ότι θα σας ανακαλύψουμε όσο και αν κρύβεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή