Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

ΑΡ.ΣΩΡΡΑΣ: ΟΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Ή ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΠΛΟΚ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Ή ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΣΤΟ FB ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡOΠΑΓΑΝΔΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥΣ [ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ???? ΣΙΓΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜHΣΟΥΜΕ ??? ΜΕ ΠΟΙΟΝ ???/ ] ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΟΡΚΟΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΟ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧIΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΝΑΜΕ ΖΥΓΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ. Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΩΣ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΠΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ,

"ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΜΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΣΩΡΡΑΣ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
Η ΧΡΗΣΙΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΣΩΡΡΑΣ" ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΒΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΣΩΡΡΑΣ". ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΠΡΟΣ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΛΕΣΙΣ"
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου