Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΟΥΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ !!

Πάνος Σώζος

41 ΜΕΓΑΛΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,

ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΕΊ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΩΛΥΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ 

ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΟΥΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ?? 
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ν.3691/2008 ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΈΛΛΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΟΥΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ . 

ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΩΣ ΙΚΑΝΑ, 

ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΣΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΡΑΚΩΛΥΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. 
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ......ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 41 ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ..... 

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 7.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ??? 

ΟΙ 41 ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7.000 ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ.... 

ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΙΣ 7.000...... ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.. 

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΕΠΟΧΗ ΚΑΠΟΤΕ .....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ!!! 
========================================= 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ. 

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.... 

ΠΟΛΙΤΗΣ: ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΦΟΡΟΥΣ ΕΝΦΙΑ ΕΧΩ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ (ΚΛΑΨΑ-ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΛΠ) 

ΕΓΩ : ΚΑΝΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ..... 

ΠΟΛΙΤΗΣ : ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ, ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΩ ΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ....ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Ο ΘΕΟΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΒΑΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗΣ. 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΛΑΒΗ ΕΜΦΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ. 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ..... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ?? 

ΕΓΩ?? ΑΥΤΟΣ?? Ο ΘΕΟΣ??? 

Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΩΟ ?? 
ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ . 

ΥΠΌΨΙΝ ΜΗ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΚΛΠ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ .....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ.....ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΓΌΝΑ ΣΤΑΓΌΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ. 

ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΡΕΖΑΚΙ ....ΝΟΣΕΙΣ....ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΨΩ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ....ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΘΕΛΩ.... 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ 

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ !!! 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!! 
============================== 
ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». 

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΣΥΣΣΩΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΜΟΝΟΑ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (Ε.ΣΥ.), ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, Ν’ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ.

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΟΠΛΙΤΗ, ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ «ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Η ΥΓΙΗΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ».

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΟΠΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ Ν’ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». 

ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ «Ε.ΣΥ.», ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - «ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ» - ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.         

 Λευτερης Στακιας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!
 
563 Δις € πιστωτικα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Με ΝΟΜΟ 4444 και ΦΕΚ 234-Α 2016
563 Δις € ευρω ειναι 600 Δις $ δολλαρια.........τι και αυτο τυχαιο ;;;;

Σωπα ρε !!!!
Από που είναι αυτά κ.Κοντονή κ.Παυλόπουλε και κ.Τσακαλώτε ;;;;;;;;;;
Ωραία..... και σας λεω εγώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ..........
Αφού είναι στον προϋπολγισμό με ΦΕΚ τότε ρε ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ για ποιο λόγο με έχετε σε ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;;;;;;;;;;;;

ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!

Καλά όλοι εσείς που ΒΛΕΠΕΤΕ τι γίνεται τι περιμένετε και τι κάνετε ;;;;;;;; Σας αρέσει να σας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ;;;

ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ....ΜΑ ΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.....ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ???????????????

ΕΛΑ ΕΝΩΣΟΥ μαζι μας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού 

ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017;;;;
ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΕΞΩ Ή ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;;;;;;
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ...!!!!
Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 4444 ΦΕΚ Α234 / 14-12-2016 ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ;;;? ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/600-4444-234-14-12-2016.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου