Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Απάντηση Β. ΝΟΥΛΕΖΑ Δικηγόρου στο νέο λιβελογράφημα Ελ.Ρήνου: Ποια τα αίτια της σφοδρής αντιπαράθεσης;;;

Vassilios Noulezas

Απάντηση Β. ΝΟΥΛΕΖΑ Δικηγόρου στο νέο λιβελογράφημα .
Ελ.Ρήνου
Ποια τα αίτια της σφοδρής αντιπαράθεσης;;;
Είναι αξιόποινη και ποινικά κολάσιμη η οποιαδήποτε αναφορά περί δήθεν εγκληματικής οργάνωσης στην Ε.ΣΥ που είναι πολιτικός φορέας με εγκεκριμένο καταστατικό ,άλλωστε δεν στοιχειοθετείται ουδόλως υποκειμενικά και αντικειμενικά το αδίκημα τού άρθρου 187 ΠΚ,πού προφανώς δεν κατανοεί και δεν έχει μελετήσει ο συντάκτης.
Σύμφωνα με το άρθρο 187 ΠΚ για την διάπραξη του κακουργήματος της εγκληματικής οργάνωσης προς διάπραξη ειδικών μορφών κακουργημάτων απαιτείται συγκρότηση δομημένης και με διαρκή δράση ομάδας από τρία η περισσότερα άτομα η ένταξη κάποιου ως μέλους σε μια τέτοια ομάδα.
Συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης είναι η καθοδηγητική και κατευθυντήρια συμβολή στην δημιουργία της.
Αλήθεια ποιό κακούργημα διαπράττει η Ε.ΣΥ.?
Με ποιό δικαίωμα υβρίζει χυδαία χιλιάδες ανθρώπους μέλη αυτού του νεότευκτου πολιτικού οργανισμού?
Γιατί δεν αναμένει την κρίση της Δικαιοσύνης?
Ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα αυτού του ανθρώπου που εμφανίζεται και αυτοπροσδιορίζεται ως "ερευνητής" και αυτόκλητος Εισαγγελέας με υποκειμενικές γνώμες συμπεράσματα αυθαίρετα ή εκτιμήσεις που δεν αποδεικνύει με αδιάσειστα στοιχεία και είναι αμφιβόλου εγκυρότητας και αξιοπιστίας?
Ποια είναι η αληθινή επιδίωξη και στόχευση αυτού του εμπαθούς και εμμονικού με την υπόθεση αυτή ατόμου να συντρίψει με απερίγραπτη εκδικητικότητα και μίσος τον Αρτ. Σώρρα που υπερασπίζομαι?
Τι σχέση αλήθεια έχει με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής?
Θεωρεί η άποψη του είναι έγκυρη και αξιόπιστη?
Γιατί αλληλογραφεί με τις αρχές των ΗΠΑ?
΄Εχει έννομο συμφέρον από την έκβαση της υπόθεσης και ενδεχομένως ανεκπλήρωτες προσδοκίες?
ΔΕΝ σέβεται ως οφείλει ακόμη και εμένα σαν υπερασπιστή συνήγορο ενός ανθρώπου που καταδικάσθηκε με αντικειμενικά αυστηρή ποινή ερήμην,χωρίς να ακουσθεί για μια πλημμεληματική πράξη.
Επιχειρεί ανήθικα να με πλήξει ώστε να μήν κινηθώ νομικά εναντίον του για λογαριασμό του εντολέα μου.
Είναι αναπόφευκτη η προσφυγή ενατίον του στην τακτική Δικαιοσύνη με άμεση κατάθεση Αίτησης Ασφαλ. Μέτρων για λογαριασμο της Ε.ΣΥ.και Αρτ.Σώρρα ,διότι στήν προκειμένη περίπτωση πρέπει να διαταχθεί ασφαλιστικό μέτρο για την εξασφάλιση και διαφύλαξη ενός δικαιώματος που σχετίζεται με τήν προσωπικότητα ,ώστε να ληφθούν συντηρητικά μέτρα προσωρινής προστασίας
Ο κ. Ρήνος αδίστακτα χωρίς καμία περιστολή στρέφεται κατά δικαίων και αδίκων και στοχεύει ακόμη και εναντίον μου με την επίκληση δήθεν πληθώρας πληροφοριών για εμένα.
Απολαμβάνει μιας ιδιότυπης φιλοξενίας ορισμένων ΜΜΕ και έχει αναλάβει σχεδόν εργολαβικά την υπόθεση Σώρρα.
Τον προκαλώ να τις δημοσιεύσει αυτές τις"πληροφορίες" ώστε να στοιχειοθετείται καλύτερα το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου που τελείται κατ' εξακολούθηση και σε βάρος μου πλέον.
Φαίνεται έχει τελικά ειδίκευση και ικανότητα σε αυτό.
Τον προκαλώ να δείξει πώς βιοπορίζεται.
Αν υποβάλλει φορολογική δήλωση.
Εγώ όμως του υπενθυμίζω που σπούδασα σε τρία διαφορετικά Πανεπιστήμια Γερμανίας, Ιταλίας και Ελλάδας νομικά μιλώ άπταιστα τρείς ξένες γλώσσες ,κουράστηκα να φθάσω αυτόφωτος εδώ, μελετώ ατελείωτες ώρες, λειτουργώ με αρχές ταπεινοφροσύνη ειλικρίνεια και αξίες,δεν μετέρχομαι τέτοιες βρώμικες μεθόδους και αναγκαστικά θα τον αναχαιτίσω και θα τον εμποδίσω τον διαβεβαιώ να βλάψει με παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά την τιμή και προσωπικότητα μου με κάθε νόμιμο μέσο ,ώστε να προστατευτώ από την αμετροέπεια και χυδαιότητα αυτή.
΄Αλλωστε δεν έχω να φοβηθώ κάτι,έχω λευκό ποινικό μητρώο ασκώ ευόρκως από τον Μάρτιο 1998 τό δικηγορικό λειτούργημα.
Χωρίς καμία πειθαρχική η ποινική τιμωρία.
Εδώ συμβαίνει το εξής.
Ο αυτοαναγορευθείς κριτής και σχολιαστής ειδήμων των πάντων κ. Ρήνος(όλα τα σφάζω και μαχαιρώνω) βάζει οποιονδήποτε στο στόμα του ,λησμονώντας ότι δεν ανήκουμε στην ίδια συνομοταξία και κατηγορία .
Σε ότι αφορά δε κείμενο μου που είχε δημοσιευτεί παλαιότερα στο διαδίκτυο,μάλλον παρασυρθείς με κεκτημένη ταχύτητα δηλώνω ότι με προσεκτικότερη και πιο ενδελεχή σε βάθος μελέτη και σύγκριση στοιχείων αναθεώρησα πλήρως την γνώμη μου για την Ε.ΣΥ και την δράση της και άραγε δεν εμμένω στην λαθεμένη άποψη αυτή ,που είχε σχηματισθεί κυρίως με βάση αναληθή όπως αποδείχθηκε δημοσιεύματα τού τύπου .
Τον προειδοποιώ να μην ασχοληθεί ξανά μαζι μου,όπως εγώ δεν έχω δικαίωμα και αρμοδιότητα να γνωματεύω για ασθένεια έτσι και αυτός δεν μπορεί να μιλά δημόσια για νομικά η δικαστικά θέματα.
Είμαι συνήγορος υπεράσπισης του κ. Σώρρα στην υπόθεση εξελισσόμενης αντιδικίας του με τον κ. Φ.Λεπίδα,με τον οποίον συμμαχεί και συμπορεύεται εσχάτως ,πράττω ευσυνείδητα το ιερό καθήκον μου και δεν θα αδειοδοτηθώ απο κανέναν.
Σήμερα λοιπόν πιστεύω οτι δεν πρόκειται για εξώφθαλμη απάτη και γνωρίζω εξ ιδίας αντιλήψεως ότι ο εντολέας μου έχει σημαντικά στοιχεία για τα διεθνή ομόλογα που είναι κατατεθειμένα σε καταπιστευματικό λογαριασμό.
ΔΕΝ νομιμοποιώ τον κ. Ρήνο που δεν είναι Καθηγητής Χρηματοοικονομικών η ειδικευμένος Οικονομολόγος ως διαμορφωτή της κοινής γνώμης η συνομιλητή μου. 
Επαναλαμβάνω ότι ο εντολέας μου έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύει στην αθωότητά του.
Αν καταβληθεί η πραγματική οφειλή υπάρχει απόσβεση ενοχής αν δε αποδειχθεί στο δευτεροβάθμιο Δικαστήριο ότι χωρίς δόλο προέβη σε συμψηφισμό,θα μπορούσε να υπάρξει ακόμη και απαλλακτική κρίση.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα Δικαστήρια
Βασίλης Δ. Νουλέζας.
Δικηγόρος Δ.Σ. Κατερίνης
Rechtsanawalt
Μέλος της ΄Ενωσης Ελλήνων Ποινικολόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου