Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Δ.ΚΑΖΑΜΙΑΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ-ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΟΛΑ.

Δημητρης Καζαμιας
Διευθυντής Περιφέρειας "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΕΝΤΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ
.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ U.C.C.1..?
...
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ""U.C.C.1",,,,TO UCC1 EINAI ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ-ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ(B.I.S) ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,
..ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΡΑΤΩΝ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ
..ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΙΣ (BLACK SCREENS) ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΟΣ 
..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ""ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ.
..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ""ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ"..
..Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 6 ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ 100ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
..ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ (Β.Ι.S.),ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,,,
..ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ "Η" Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ" ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ,,,,ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
1),,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.
2),,ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,,ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
..ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
..ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΚΑΝΑΛΙΑ-ΜΠΛΟΚΣ-ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝ " ΝΑ ΛΕΝΕ "ΜΥΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ" ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 23,000ΕΥΡΩ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ.
..ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ,,,ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ,,,ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
..ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΕΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ-ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΟΛΑ.
ΩΣ ΤΟΤΕ,,ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,,ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΟΥΤΕ ΤΑΜΕΙΑ-ΟΥΤΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..
...ΩΣ ΤΟΤΕ,,ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΑΝΑΜΑΛΙΑΣΜΕΝΗ,,ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ,,ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΡΟΪΤΕΡ ΝΑ ΤΡΑΥΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ,,,,
..ΤΟ""U.C.C.1",,,,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ
,,ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....
ΤΑ ΜΑΜΟΥΔΑΚΙΑ...ΤΕΛΟΥΝ ΜΠΑΝΑΝΙΤΣΑ ;; ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/03/blog-post_28.html

6 σχόλια:

 1. Είμαι τρομερά αγανακτισμένος, αλλά και τρομοκρατημένος στην σκέψη που έκανα πριν από λίγο....
  Σκέφτηκα λίγο αριστερόστροφά και πήγα πίσω στον χρόνο, όταν "ανάθεμα την ώρα και την στιγμή" που οι "αχρείοι" υμών πρόγονοι, μάλλον και αυτοί "Σωρρό-πληκτοι" για την εποχή τους, αποφάσισαν λέει να κάνουν επανάσταση και να απελευθερώσουν την Ελλάδα από το Οθωμανικό κράτος...
  Είχαν αγανακτήσει τόσο πολύ από τα δεσμά τους, "μόλις" τετρακόσια χρόνια ήταν και πίστεψαν ότι δεν ήταν δυνατόν, να τους αφήσουν πλέον να φτάσουν τα πεντακόσια χρόνια, γιατί σίγουρα θα γινόντουσαν, ένα και το αυτό, με τους κατακτητές τους, αφού είχε ήδη αρχίσει να χάνετε και η Ελληνική γλώσσα, που ανακατεύτηκε με την άλλη του κατακτητή, "Τουρκοσπορίτη" συμπολίτη μου ....
  Το κακό στην ιστορία, δεν ήταν η μεγάλη υπομονή, που είχαν δείξει οι Έλληνες, στην θρασύτητα των Οθωμανών να επιμένουν στην παραμονή τους σε ξένη χώρα, αλλά το βεβιασμένο του "άντρα θέλω, τώρα τον θέλω" που οι διάφοροι τότε "Σωρρό-πληκτοι" οπλαρχηγοί επέδειξαν και μάλιστα ο καθένας από μόνος του, πράγμα βέβαια που δικαιολογείται, από τα δεινά που εφάρμοζε ο εκάστοτε Οθωμανός "αγάς", στον τόπο που διοικούσε, αλλά και από το "αθάνατο Ελληνικό πνεύμα", όπως ακριβώς και στο σήμερα, όλοι για το καλό της χώρας!!!!!!!!!!!!.
  Έδωσαν ένα ντου και όταν κατάφεραν να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα, στην τότε επανάσταση, ξέμειναν από όλα τα αναλώσιμα του πολέμου, αλλά και από αποφασιστικότητα συνοχής, για την διακυβέρνηση του κράτους..
  Αυτοί λοιπόν οι Έλληνες, που πέταξαν τον Οθωμανό στην θάλασσα και τον έστειλαν στον αγύριστο, έτρεξαν και φίλησαν ξένες κατουρημένες ποδιές, για όπλα, πυρομαχικά, δάνεια και κυβερνήτη ανόρθωσης του Ελληνικού κράτους, με το αποτέλεσμα του σήμερα, όπου τα τότε δάνεια, όχι μόνο δεν έχουν εξοφληθεί, αλλά έχουν υπέρ-υπέρ-υπέρ-υπέρ πολλαπλασιαστεί, πέρα από κάθε διεθνή οικονομικό κανονισμό, ακόμη-ακόμη και μετά από 2 παγκόσμιους πολέμους, αλλά & της αφαίμαξης της όποιας κερδοφορίας, από όλα τα Ελληνικά συμφέροντα & τα κληρονομικά δικαιώματα, του Ελληνικού λαού, στα τελευταία 200 χρόνια, χωρίς κούρεμα ή συμψηφισμούς..
  Μην γελάτε καθόλου, με αυτά που γράφω, γιατί απλά είμαστε και θα παραμείνουμε, στον αιώνα τον άπαντα, ως λαός μισαλλόδοξος, κουτοπόνηρος, διχασμένος, εντελώς καταδικασμένος σε σκλαβιά, με την όποια έννοια και εάν μας την "κουκουλώσουν", αφού εκ' των πραγμάτων ποτέ δεν απελευθερώθηκε η Ελλάδα, από τα όποια δεσμά του οικονομικού "Αρμαγεδδών"...
  Τα χρέη από τα τότε χρόνια έως σήμερα, παραμένουν ανατοκιζόμενα, με βάσει το Αγγλικό δίκαιο, αλλά όλες οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, δηλαδή όλος ο μεγάλος πλούτος του Μικρασιατικού Ελληνικού λαού, που κατατέθηκε σε γαλλικά φράγκα, εν' μέρει και των σημερινών "Σωρρό-πληγμένων", είναι "κωλόχαρτα" & μόνο συλλεκτικά απομεινάρια;;;;..
  Διαβάσατε πουθενά να αναφέρετε, με βάσει πιο νόμο, πια εκκαθάριση, πια απόδοση, τα δικά μας χρεόγραφα του διεθνούς δικαίου έγινα "κωλόχαρτα" & μόνο συλλεκτικά απομεινάρια, ενώ τα χρεόγραφα των Ελλήνων επαναστατών του 1821 είναι μη αναστρέψιμα και υποχρεωτικής εξόφλησης......
  Μ ε σεβασμό,
  Ιωάννης Κισανάκης..
  Υ.Γ: "Μάννα γιατί με γέννησες, σε τούτο εδώ τον τόπο, "Γραικό" & "αγράμματο" να με φωνάζουνε και να με "χλευάζουν" όλοι οι "αγροίκοι", που πολιτισμό δεν είχαν & δημοκρατία διδάχθηκαν από αυτόν τον τόπο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ... ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ (1 ΚΙΛΟ ΧΡΥΣΟΥ ΕΚΑΣΤΗ. ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ (ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟ ``ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ DONMEH)ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ (ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ DONMEH ``ΕΘΝΑΡΧΗ`` ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ), ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΗΛΕΓΧΑΝ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ``ΟΡΦΕΑΣ`` ΜΑΘΕ, ΜΑΘΕ, ΜΑΘΕ, ΜΑΘΕ...... ΔΙΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ... ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΑΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΡΩΜΙΟΣ, ΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΩΡΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΠΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟΣ....

   Διαγραφή
  2. ΣΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΛΙΣΦΕΡΙΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΕ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 2. ΚΙΣΑΝΑΚΗΣ you have no idea about economics, banking, trade and how the world economy operates. In other words you are an ignorant individual! You call yourself "ΓΡΑΙΚΟ" you should be ashamed yourself because you haven't fought for anything in your life! Ellada is bleeding and you have no fucking idea who the real enemies are. Go to any ESY office and look at the documents and the signatures!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΝΩΣΕΣΘΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ... ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Υπάρχει νομική προσωπικότητα με την επωνυμία ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
  Ασφαλώς όχι.
  Οπότε τι το ανακατευεται το κράτος και τους τραπεζίτες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή