Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ..

Vasilis Theodoropoulos
Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ
Η ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΚΡΑΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΙΚΑΝΟΣ , ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΪΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ( ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ) ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ. Ο Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΦΟΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.!!!!!!!

2 σχόλια:

 1. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ..!!

  ΠΑΡΟΛΟ Ο "ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ" ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ,ΟΤΙ Η "ΚΥΡΙΑ" ΤΟΥ,Η ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΤΑΤΙΑΝΑ,ΕΞΑΣΚΟΥΣΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΓΛΥΨΕ ΓΛΥΨΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ,ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ...

  ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΗΘΕΛΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΓΛΥΨΕ ΓΛΥΨΕ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ..

  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΗΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΦΕΣ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ,ΝΑ ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΘΕΙΡΟΜΑΙ??

  ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΦΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ "ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ" ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Τζων Σουιντον (1829-1901)
  πρώην αρχισυντάκτης των New York Times
  «Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο. Είμαστε υποτελείς. ΄Οργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωή μας , οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ».

  ΑπάντησηΔιαγραφή