Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΑΣ.

κυριακος καραγιαννης
ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ.  

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΗΝΟ. ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΑΥΤΟ? 

Ο ΡΗΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥΣ, 
ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΟΥΣ. ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ 
ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΥΣ 
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ. 

ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. 
ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΔΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΓΡΟΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ. 

ΑΠΟΨΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ, ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ
ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ ΟΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ, ΕΠΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΚΥΡΑΤΣΑ.

ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ, 
ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ... ΕΧΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΠΟΨΕ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΜΕ . ΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΙ ΕΜΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑ ΜΜΕ ΟΛΑ. ΤΗΝ Ε.Υ.Π ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Ο ΜΕΓΑΣ ΡΗΝΟΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ;;;ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΝΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΑΣ.ΑΠΟΨΕ ΟΛΗ OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜEΙΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
                    ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου