Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Β.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.

 Viky Charalambous

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:
-)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(-
ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Ν' ΑΡΧΕΣΤΕ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑΚΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ.
ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΩΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΣΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΣΑΣ.
ΘΕΣΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΝΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΒΓEIΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΑΣ Ο ΝΟΥΣ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΥΣΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ , ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΟΥΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΟΤΑΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΧΡΕΟΣ, ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.
ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΚΑΘΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
....................................................................................................
ΕΛΛΗΝΑ,
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΖΥΜΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΣΟΥ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ DNA.
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΖΕΙΣ,
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΟΥ ΔOΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ,
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΟΠΤΑΣΙΩΝ,
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟ-ΛΙΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΟΠ-ΛΙΤΗ ΓΝΩΣΕΩΝ,
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑΚΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ,
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΒΑΡΚΕΣ.. ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Θ' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ...
ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΠΙ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΡΥΘΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΗ ΑΡΕΤΗ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΘΩΡΑΚΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ "ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ"!
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ
ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου