Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

ΒIKY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;;;

Viky Charalambous
ΙΔΡΥΣΗ Ανεξάρτητων Αρχών και Εταιρειών - ένα Κράτος Εν Κράτει..
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ», 
«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. » (Hellenic Corporations of Assets and Participations ) και το διακριτικό τίτλο «H.C.A.P.» που θα μεταβοβαστούν σε αυτήν :
α. Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
β. Το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου του ν. 3986/2011 (Α΄ 152) («ΤΑΙΠΕΔ»).
γ. Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ του ν. 2636/1998, (Α΄ 198) («ΕΤΑΔ»). 
δ. Η Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών Α.Ε.
«ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ» - «Ρ.Α.Λ.» 
«ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ» - «Δ.Α.Λ.»
Οι οποίες οντότητες, 
• Δεν έχουν νομική προσωπικότητα (Αρχές.. ).
• Απολαμβάνουν πλήρους Διοικητικής, Λειτουργικής και Οικονομικής αυτοτέλειας,
• Δεν υπόκεινται ούτε σε έλεγχο νομιμότητος, ούτε σε έλεγχο σκοπιμότητος.
• Οι Λειτουργοί αυτών, απολαμβάνουν πλήρη ασυλία Αστική, Ποινική, Διοικητική.
• Δεν παρέχουν καμμία Εγγύηση, (ούτε για τις οντότητες, ούτε για τους λειτουργούς αυτών, ούτε δια τους εμπειρογνώμονες – σύμβουλους αυτών), δια την λειτουργία και διαχείριση των τόσων νευραλγικών αρμοδιοτήτων και Δημοσίων Πόρων και Περιουσιών. 
• Στις ως άνω δε Ανεξάρτητες «Αρχές» και Ειδικές «Εταιρείες» εκχωρούνται οι πιο νευραλγικές αρμοδιότητες των πιο καίριων Υπουργείων της Χώρας και περνά τόσο η κυριότητα, όσο και η νομή και κατοχή όλης της ακίνητης και κινητής (Υλικής και Άυλης) περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου.
• Οι ως άνω Ανεξάρτητες δε «Αρχές» και ειδικές «Εταιρείες» αποκτούν Στρατηγικής, Κανονιστικές, Ελεγκτικές, Αποφασιστικές, Εισπρακτικές, Δικαστικές και Καθορισμού Αρμοδιότητες.
Στις οποίες έγινε η 
ΕΚΧΩΡΗΣΗ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
Ποιοί διάβασαν το νόμο 4389/ 2016;;;;
Ποιοί αντιτάχθηκαν;;;;
Ποιοί έθεσαν θέμα Μομφής;;;
Ποιοί κινήθηκαν νομικά έναντι αυτών που ψήφισαν;;;
Θυμηθείτε το τι μας είπαν δια στόματος Προέδρου της Βουλής το 2005...
Κατά την ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2005, η τότε Πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψ. Μπενάκη, κατά την προσφώνησή της λεχθέντα τα εξής:
«Αναλαμβάνετε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας για μια Πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις.
Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με τη ψήφιση ενδεχομένως και της ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ, τα ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ καθώς ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να προστατεύονται, αλλά και ίσως και ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ και πάντως Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα συναντήσει προκλήσεις και ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ, ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ».
Η προσφώνηση αυτή, επικυρώθηκε, συνεπικουρήθηκε συνομολογήθηκε και έγινε αποδεχτή, από τον εκ της ψήφου εμπιστοσύνης του Λαού νεοδιορισθέντα, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, που λίγο πριν είχε παραλάβει την Ηγεσία της διακυβέρνησης και είχε ορκιστεί να διαφυλάττει το Σύνταγμα και την ασφάλεια των πολιτών με την ίδια του τη ζωή εάν χρειαστεί.
Στη συνέχεια, εις υποστήριξη της ανωτέρω κατάπτυστης προσφώνησης, η Πρόεδρος της Βουλής, δημοσίως συνέχισε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, στον δημοσιογράφο Κώστα Ουίλς, ότι προωθείται ένα ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, όπου τα ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, υποστήριξε ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΕΝΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ (μίνιμουμ όπως το αποκαλεί) ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και όπου Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ και τέλος δια την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήλωσε «ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η' ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΜΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΜΜΕΣΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΝΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

ΑΡΑ ΕΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου