Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

ΕΛΛΑΣ Α.Ε.ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ '' Α.Φ.Μ. 0000931106 ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΕΚΧΩΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ & ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ.....

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) 

ΚΡΑΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ= 
ΕΝΝΟΙΕΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ. 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!! 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ.... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.... 

ΔΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ '' ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106 ΚΙ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΚΧΩΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ..... 

ΔΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΠΟΙΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ,ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. 

ΣΗΜΕΡΑ , ΤΩΡΑ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΘΑ. 
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.... 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 
ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. 

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΝΟΝ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ. 
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ε.ΣΥ. 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!!!!!!!!!! 
========================================== 

ΙΔΟΥ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ( ΗΤΟΙ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑΝ ΑΕΙΦΟΡΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!! 

ΚΟΜΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ (Γ)ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ, ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ Ν ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ 'Ε ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... 

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΝΟΗΣΕΩΣ ΚΙ ΕΥΘΙΚΡΙΣΙΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ ΝΑ ΕΙΣΦΕΡΕΙ!!! 

ΣΤΟ 12' ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ 
(ΔΙΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΜΟΝΟΝ)!!!! 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ & ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ..


ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ..

ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο κ.ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ..

Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ-ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ...ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ...

ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΚΥΡΙΕ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΥ-ΓΕΝΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΙ....

ΗΜΕΙΣ ΟΜΩΣ, Ο ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΣΑΣ/ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ????
ΗΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΜΕ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΗΜΗΝ ΗΜΩΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ ???

ΑΠΕΛΘΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΜΟΥ ΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΣΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ "ΑΠΕΛΘΟΥΜΕ" ΗΜΕΙΣ!!!!

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ... 

ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ Η ΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ..
ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!!!
( ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝ)...

"Συγκυβερνάμε με τους θεσμούς"
Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του κ Κώστα Ζαχαριάδη ότι ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνάει με τους θεσμούς και ότι η τρόικα πολλές φορές… πιάνει το χέρι της ελληνικής κυβέρνησης και γράφει τα νομοσχέδια. 
«Εμείς το ομολογούμε. Λέμε ότι η χώρα βρίσκεται σε κηδεμονία, επιτροπεία. Ουσιαστικά στα δημοσιονομικά συγκυβερνάμε με τους θεσμούς, με την τρόικα. Πολλές φορές μας πιάνουν το χέρι και μας γράφουν το νομοσχέδιο. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έλεγαν ότι αυτά τα προγράμματα είναι ευλογία», καταλήγει ο κ. Ζαχαριάδης.2 σχόλια:

 1. Ολη Βουλή, η κορυφή της Δικαιοσύνης «ΕΝΗΜΕΡΟΙ»,όλοι έχουν πλέον ευθύνες για την γενοκτονία που ζούμε,30.000 θύματα είναι στα κεφάλια τους,η ιστορία θα τους γράψει με ΜΑΥΡΑ γράμματα….

  Όπως το παρακάτω έχουν πάρει όλοι οι πολιτικοί και ακολούθησαν μηνύσεις Εσχάτης Προδοσίας αφού προχώρησαν σε Μνημόνιο ενώ είχαν ενημερωθεί ότι η ΕΛ-ΛΑΣ είχε λύση,Ολος ο Πολιτικός μπουφές «δηλητηριασμένος»….
  --------------------------------

  Αριθμός 011155 Β’
  ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ:

  Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής δια του Προέδρου της κ. Νικόλαου Μιχαλολιάκου….

  Κοινοποιούμενο προς:
  -Τον κ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου
  -Τον κ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

  Αξιότιμοι κύριοι
  Έχετε ήδη ενημερωθεί από 20-9-2012 για την ήδη υποβληθείσα πρόταση του 1ου από εμάς αλλά και από σειρά άλλων σχετικών επιστολών απευθυνόμενων προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τα μέλη του Κοινοβουλίου για την δανειοδότηση της χώρας μας για την αποπληρωμή του δημόσιου ελληνικού χρέους με το ποσό των 600 δισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ μέσω αμερικανικών treasury bills διαρκείας αποπληρωμής 100 ετών και επιτόκιο 0.5%

  Δια της παρούσης μας και ενοψει της ψήφισης του νέου νομοσχεδίου που θα οδηγήσει στην απεμπόληση της Εθνικης μας Κυριαρχίας και παράβαση των θεμελιωδών αρχών του Συντάγματος,σας θέτουμε προ των ευθυνών σας ,όπως αυτές απορρέουν από τον θεσμικό σας ρόλο για τις μέχρι σήμερα παραλείψεις σας.

  Μέχρι σήμερα η στάση σας δεν εχει αποδείξει ότι εκτελείτε ορθώς τον θεσμικό σας ρόλο για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος.

  Σας δηλώνουμε ότι για όποιες τυχόν πράξεις η παραλείψεις σας θα κριθείτε από τον Ελληνικό Λαο και θα κληθείτε να λογοδοτήσετε ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

  Δια της παρούσης σας συγκοινοποιούμε προς ενημέρωση σας τα κάτωθι έγγραφα:

  1. Την από 17-10-2012 εξώδικη δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιηθηκε στον Υπουργό Οικονομικών στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010983/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).

  2. Την από 17-10-2012 εξώδικη δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιήθηκε στην Ελληνική Κυβερνηση στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010984/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).

  3. Την από 17-10-2012 εξώδικη - πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιήθηκε στον κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010985/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).
  -----------------------------------

  ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ,ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟΥΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ:

  ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΑΜΠΑ?? (πόλεμο έχουμε αν δεν το έχετε καταλάβει Ελληναράδες με 30.000 θύματα,η Συρια με πόλεμο είχε λιγότερα)….ΔΕΙΤΕ…!!!

  http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

  Πολλοί θα πούν λογακια απο άγνοια,άλλοι πάλι εργολάβοι αντίνοοι του Καθεστώτος θα χαλάσουν τον κόσμο στο ψέμα και την διαστρέυλωση,ας λάβουν υπόψιν όμως οτι πέρασαν απο την κορυφή της δικαιοσύνης Αρειο Πάγο που εχει υποχρέωση με τις διακράτικες συμφωνίες του να ελέγξει και σε μηδέν χρόνο είναι η αλήθεια η το ψέμα μπροστά του και αν δει δόλο άμεσα να προβεί σε συλλήψεις..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛHΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΕΠΕ,ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΛΟΓΑΚΙΑ ΑΠΟ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ",ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ...!!!!

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ..
   ***ας λάβουν υπόψιν όμως οτι πέρασαν απο την κορυφή της δικαιοσύνης Αρειο Πάγο που εχει υποχρέωση με τις διακράτικες συμφωνίες του να ελέγξει και σε μηδέν χρόνο είναι η αλήθεια η το ψέμα μπροστά του και αν δει δόλο άμεσα να προβεί σε συλλήψεις..***

   Διαγραφή