Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Το επεισόδιο αποτελεί μια άριστα σκηνοθετημένη (στημένη) δουλειά,να στρέψουν τη προσοχή του κοινού μακριά από την ψήφιση του 4ου Μνημονίου...

Βασίλης Κασιμάτης 


ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Το συμβάν ήταν στημένο 100% !! Από την εμπειρία μου ως κοινοβουλευτικός συντάκτης (διαπιστευμένος) με αμέτρητες ώρες μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου έχω να πω τα εξής:

Η πορεία του Νίκου Δένδια κατά την έξοδό του από την αίθουσα της Βουλής ήταν αδικαιολόγητη. Από το σημείο που σηκώθηκε από την έδρα του, η συνήθης διαδρομή (ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ 1) είναι να περάσει μπροστά από το σημείο που κάθονται οι υπουργοί (εκ δεξιών του προεδρείου). Ποτέ δεν έχει περάσει βουλευτής μπροστά από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής. Το επιβεβαιώνω. Όσα χρόνια βρίσκομαι στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Βουλής, δεν περνάει ποτέ κανείς από εκεί! Δεν υπάρχει άλλωστε λόγος, καθώς είναι και μακρύτερα.

Επιπλέον, εκείνη τη στιγμή ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε το λόγο. Δεν περνάς ποτέ μπροστά από βουλευτή που έχει το λόγο καταρχήν διότι οι κάμερες «γράφουν», ενώ είναι και απρεπέστατο κοινοβουλευτικά. 

Σε αποκλειστική δήλωση που πήρα από τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη πριν από λίγο, στοιχειοθετώντας το άρθρο μου στην εφημερίδα, σχετικά με το αδίκημα της χειροδικίας - όπως ψευδώς αυτό παρουσιάστηκε στα τηλεοπτικά μέσα - μου επιβεβαίωσε αυτά που είχα ήδη πληροφορηθεί και από άλλα κοινοβουλευτικά μέλη που ήταν εκείνη την ώρα εντός της αίθουσας της Ολομέλειας. 

«Καμία χειροδικία δεν υπήρξε. Εγώ απώθησα με το χέρι μου το σπρώξιμο του Νίκου Δένδια». 

Επίσης τρανή απόδειξη των όσων περιγράφω, είναι ότι οι 6 (φανερές) κάμερες που βρίσκονται μέσα στην αίθουσα της Βουλής είναι ρομποτικές (ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ 2). Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει οπερατέρ, ώστε να ενεργήσει αυτοβούλως και να στρέψει τη κάμερα αλλού. Κι όμως, ενώ έχουμε βίντεο για την αρχή του συμβάντος, δεν υπάρχει βίντεο με την υποτιθέμενη καθ’αυτού αξιόποινη πράξη Κασιδιάρη (ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ 3), δηλαδή το «καρέ» που υποτίθεται ότι χειροδικεί. Αυτό όμως βεβαιωμένα βρίσκεται στο ψηφιακό αρχείο της Βουλής!!! 

Για να είμαι ακριβοδίκαιος, κυκλοφορεί η είδηση ότι υφίσταται «κεντρική εντολή» του προεδρείου ώστε να μην καταγράφονται περιστατικά έντασης. Μπούρδες! Δεν στέκει. 

Δεν δύναται να επιβάλλονται δημόσια ποινές σε κοινοβουλευτικό κόμμα και βουλευτές (Χ.Α.) και να μην δίνονται ομοίως δημόσια οι καταγραφές των καμερών. Κοντολογίς, το συμβάν έχει καταγραφεί καρέ καρέ από τις ρομποτικές κάμερες, εντούτοις το κανάλι της βουλής ως γνήσιο εργαλείο προπαγάνδας, απέκρυψε το καρέ του επεισοδίου της «κατά φαντασίαν» λέω εγώ, χειροδικίας και έτσι όλοι μας είδαμε στο βίντεο να αλλάζει κάμερα το σκηνικό στο επίμαχο δευτερόλεπτο και να δείχνει άλλα-ντάλλα. 

Μετά από όλα αυτά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το επεισόδιο αποτελεί μια άριστα σκηνοθετημένη (στημένη) δουλειά, εκείνων που αποφάσισαν να στρέψουν τη προσοχή του κοινού μακριά από τη διαβούλευση για την ψήφιση του 4ου Μνημονίου, μιας ακόμα επαχθούς κοινοβουλευτικής πράξης εις βάρος του Ελληνικού λαού. Και σε αυτό το «έργο» φέρεται να συμμετείχε πλήρως και εις γνώση της και η Χρυσή Αυγή. Και όλο αυτό αποτελεί μια ακόμα «σατανική» πράξη, ένα ακόμα κομμάτι από το παζλ της εθνικής προδοσίας. Και όποιος πει... "σενάρια συνωμοσίας" είναι απλά μωρός. 

Και κάτι τελευταίο. Έχουμε δει πάμπολλες φορές στις ειδήσεις να γρονθοκοπούνται βουλευτές εντός κοινοβουλίων σε πάρα πολλές χώρες. Εδώ δεν έπεσε ούτε χαστούκι. Κι όμως... πολύ ντόρος για το τίποτα. 

Φίλες και φίλοι, τα πράγματα είναι απλά. Δεν υπάρχει κανείς μέσα στο κοινοβούλιο που να μπορέσει να σώσει τον Ελληνικό λαό. Όμως ο καναπές, η αποχή και η απαξίωση σαφώς και δεν είναι λύσεις. 

Απαιτούνται σκληρά μέτρα από τον Ελληνικό λαό, ώστε να επανέλθει η πραγματική δημοκρατία στη χώρα μας. Και τα ανατρεπτικά αυτά μέτρα δεν βρίσκονται εντός των δημοκρατικών κανόνων αλλά εντός των συνταγματικών ορίων, ήτοι τη χρήση του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος, εδώ και τώρα. 

Την υποχρέωση του πολίτη να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του, άμεσα!!

Οι αγωνιώδεις και απεγνωσμένες κραυγές του Μπαλαούρα για επέμβαση της φρουράς, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Βουλή, ακούστηκαν σε όλη την οικουμένη. Όμως, παρά την άμεση ανταπόκριση όλων των δυνάμεων καταστολής του πλανήτη, το κακό πρόλαβε να συμβεί. Δείτε καρέ καρέ στο βίντεο την δραματική εξέλιξη των γεγονότων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου