Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΠΑΤΡΑ 5-5-2017 ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ "Ε.ΣΥ." ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ 

           Α Δ Ι Α Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ε Υ Τ Ο Σ!!!! Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!

ΠΑΤΡΑ 5-5-2017 ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΟΥΣ!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!!ΙΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!ΕΔΩ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ 2 ΑΘΗΝΑ-ΤΣΕΛΙΚΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ.
ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ PATRAS TV ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ !!
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου