Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝ. ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ (600 ΔΙΣ$ 2.3 ΤΡΙΣ, Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ)


Nikos Salonitis
Λοιπόν, ας δούμε τα γεγονότα επιγραμματικά:
Εμφανίζεται ένας Έλληνας, ο Αρτέμης Σώρρας, ως κάτοχος μετοχών, και διαχειριστής ομολόγων 3Α και άλλων περιουσιακών στοιχείων.
Καταθέτει 600 δις δολάρια σε λογαριασμό υπέρ του Ελληνικού Εθνους, και κάνει όλες τις απαραίτητες συμβολαιογραφικές πράξεις και νομικές ενέργειες ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Το ΕΠΙΣΗΜΟ κράτος απαντά θετικά, τον βραβεύει, και κατόπιν δεν ανταποκρίνεται.
Ένας δημοσιογράφος (Παπαδάκης) κάνει μια έρευνα και «καταλήγει» πως δεν υπάρχει κατάθεση, και πως δεν υπάρχει αυτή η τράπεζα στον Καναδά … (Παρά το γελοίο της έρευνας, με τον τρόπο που παρουσιάζεται το θέμα, καταφέρνει να πείσει πολύ κόσμο).
Γίνεται μήνυση ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ από το κράτος, για τα 600 δις (μέσω του Άδωνη Γεωργιάδη) στην οποία Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ, αφού φαίνονται στο δικαστήριο όλα υπαρκτά και ο ίδιος όντως ως διαχειριστής των ομολόγων.
Επίσης, λίγους μήνες πριν, ο Σώρρας έχει κερδίσει άλλο δικαστήριο για τις μετοχές της Ανατολής, που του δίνει το δικαίωμα να μπει στην Εθνική και να κάνει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και δεδομένα… Κάτι που ακόμη μέχρι σήμερα δεν έχει επιλέξει να προχωρήσει ...
Περνάνε σχεδόν 4 χρόνια, στα οποία γίνονται διαρκώς ενέργειες του Σώρρα προς το κράτος να προχωρήσει στην αξιοποίηση των οικονομικών εργαλείων, ενώ το κράτος σιώπα χαρακτηριστικά.
Ο Σώρρας μεταξύ άλλων, στοιχειοθετεί και καταθέτει μήνυση εσχάτης προδοσίας σε 302 πολιτικά πρόσωπα. Το κράτος σιωπά. Όποτε απαντάει, ο ένας μεταφέρει τις ευθύνες στον άλλον.
Ο Σώρρας προχωράει και με άλλα εργαλεία, πιέζοντας ακόμη περισσότερο. Παίρνει πληρεξούσιο (για δόμηση χρηματοδότησης υπέρ του Ελληνισμού) από 5 Δημάρχους, και με το ένα από αυτά κάνει όλες τις νομικές ενέργειες που απαιτούνται, και βάζοντας προσωπικές εγγυήσεις στην Παγκόσμια Τράπεζα (Federal Reserve, ΑΩ Station) εγκρίνει 2.3 τρις δολάρια υπέρ του Ελληνισμού. Φυσικά ενημερώνει επανειλημμένα όλους τους θεσμούς για τις ενέργειες αυτές, και ιδιαιτέρως το γραφείο του Πρωθυπουργού όπου στέλνει όλα τα επίσημα έγγραφα της τελικής έγκρισης. (Το γραφείο απαντά και στέλνει το θέμα ξανά στο Υπ. Οικονομικών).
Επίσης, ο Σώρρας παρουσιάζει δημόσια και πλήθος οικονομικών προτάσεων σε τράπεζες, εκκλησία, και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η απάντηση είναι πάντα αρνητική. ΠΟΤΕ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ...
Δημιουργείται ο Φορέας Ε.ΣΥ. (Ελλήνων Συνέλευσις) με έγκριση καταστατικού του και προγραμματικών δηλώσεων από τον Άρειο Πάγο, και ανοίγουν γραφεία σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, με έξοδα των Ελλήνων αυτοχθόνων Ιθαγενών.
Συντάσσονται οι ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ προς την Εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, όπου κάθε Έλληνας αυτόχθονας Ιθαγενής μπορεί να καταθέσει και να κάνει για πρώτη φορά ΧΡΗΣΗ – ΝΟΜΗ των οικονομικών εργαλείων: τα 600 δις ως επιταγή, και τα 2.3 τρις από τραπεζικούς λογαριασμούς. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
Γίνονται κάποιες δεκάδες χιλιάδες καταθέσεις εντολών, και το κράτος δεν απαντάει επί της ουσίας σε καμία. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ. 
(Σημειωτέον ότι βάση του νόμου περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος, οι κρατικοί φορείς είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να προβούν σε ΜΗΝΥΣΗ κατά όποιου πολίτη επικαλεστεί ψευδή ή ανύπαρκτα στοιχεία προς εξόφληση).
Το κράτος όλο αυτό το διάστημα ΣΙΩΠΕΊ… Μόνο κάποιοι αυτόκλητοι «ερευνητές», μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, ερευνούν την υπόθεση και γεμίζουν το δίκτυο με συγκεκριμένα κείμενα, όπου παρουσιάζουν «στοιχεία» για την μη ύπαρξη των οικονομικών εργαλείων. Καμία όπως νομική κίνηση κατά του Σώρρα από κανέναν… Μόνο λεκτικές επιθέσεις περί «απάτης».
Τον Ιανουάριο του 2017, και μετά από έναν παράξενο φόνο μεταξύ μελών της Ε.ΣΥ. τα ΜΜΕ ξεκινούν έναν καταφανέστατο πόλεμο ψευδών και λάσπης απέναντι στο πρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.ΣΥ. Παράλληλα γίνονται κάποιες νομικές ενέργειες για πρώτη φορά, όμως ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, μόνο για προσωπικά ζητήματα του Σώρρα. Συγκεκριμένα: κάποιος πρώην δικηγόρος και κουμπάρος του Σώρρα, ο Φ.Λεπίδας, αξιώνει ότι ο Σώρρας του χρωστάει 23.000 €, και ενώ ο ίδιος ο Σώρρας έχει ζητήσει από παλιότερα δίκη για το ξεκαθάρισμα του αστικού αυτού θέματος. Επίσης κάποιος Δόσης βγαίνει και μιλάει δημόσια (με την στήριξη των ΜΜΕ βέβαια) για άλλα χρέη του Σώρρα προς αυτόν. Η λάσπη είναι σαφής.
Παράλληλα γίνεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να δείξουν μια επισημότητα κατά των οικονομικών εργαλείων του Σώρρα. Μια εισαγγελέας κάνει αίτηση για επανεξέταση της δίκης του 13 που απέδειξε πανηγυρικά την ύπαρξη των 600 δις, και ενώ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ μέσα σε λίγα λεπτά, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το θέμα σαν να έχει γίνει ακύρωση της δίκης, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ !!
Τα ΜΜΕ λένε ότι οι τράπεζες ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν οι καταπιστευματικοί λογαριασμοί με τα τρισεκατομμύρια που παρουσιάζονται από την Ε.ΣΥ. , ενώ δεν υπάρχει καμία τέτοια επίσημη ανακοίνωση. Υπάρχει μόνο μια επίσημη ανακοίνωση που διαβεβαιώνει ότι ο Σώρρας δεν έχει λογαριασμούς στην Τράπεζα της Ελλάδος, λες κι αυτό ήταν το ζητούμενο… Θολές διάσπαρτες πληροφορίες για να μην καταλάβει ο κόσμος.
Τον Μάρτιο γίνεται μια δίκη για τα 23.000 € (αυτό, και μόνο αυτό, είναι το κατηγορητήριο), όπου ο Σώρρας δεν παρουσιάζεται λόγω αδυναμίας του δικηγόρου που ζητάει αναβολή, αλλά παραδόξως δεν του δίνεται, οπότε ο Σώρρας δικάζεται ερήμην και δέχεται ποινή 8 έτη χωρίς αναστολή και αφαίρεση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 23.000 € !!! 
Πολλαπλές ατασθαλίες της Δικαιοσύνης για να μπορούν τα ΜΜΕ να έχουν τροφή να παρουσιάσουν τον Σώρρα ως «απατεώνα» γενικώς.
Λίγες μέρες μετά, άνθρωπος του Σώρρα αποπειράται να καταθέσει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤπΔ) 25.000 € για να λήξει αυτή η ΓΕΛΟΙΑ υπόθεση. Το ΤπΔ δεν τα κάνει δεκτά !!! Αυτό είναι πρωτοφανές στα χρονικά !!! Η έφεση που ακολουθεί στην Πάτρα παίρνει αναβολή.
Παράλληλα, ένας από τους αυτόκλητους ερευνητές, ο Λ.Ρήνος, κάνει άλλη δίκη στην Αθήνα, κατά του Σώρρα και συνεργάτη του, όχι για τα 600, όχι για τις «απάτες» που έχει «αποκαλύψει» με τις έρευνές του, αλλά γιατί τον απείλησαν στο διαδίκτυο!! Η «δίκη» βέβαια αναβάλλεται γιατί ο δικηγόρος την ίδια μέρα ήταν στην Πάτρα για την άλλη «δίκη».
Τα ΜΜΕ, ενώ μέχρι την ημέρα των 2 παράλληλων δικαστηρίων, ασχολούτανε καθημερινά με το θέμα λασπολογώντας με κάθε τρόπο, από την επόμενη ημέρα ξαφνικά σταματούν την οποιαδήποτε αναφορά τους !!
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ (600 ΔΙΣ, 2.3 ΤΡΙΣ, ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ) ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΘΕΣΜΟ Ή ΜΗ…
Αναμένεται η συνέχεια……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου