Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Η ΜΗΤΕΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

Κωνσταντίνος Ζωγραφόπουλος 
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΒΡΑΔΥΝΗΣ (14.5.2017) ΣΕΛ. 7 ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ. 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/04.09.2015) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΚΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΑΠΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ.
ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ "ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ". Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ (ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) ΜΕ ΘΑΛΠΩΡΗ, ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΝΕΙ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΥΧΕΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ... ΑΥΤΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ΄ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ 1.9, 1.10 ΚΑΙ 1.11... ΕΤΣΙ Η ΜΗΤΕΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΤΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ!!!
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»(ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ) ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_45.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου