Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ...ΚΙ Ε.ΣΥ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!!


ΜΕΣΑ ΣΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ (5ο ειναι...ξεχνατε το μεσοπροθεσμο Βαρουφ....) ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ Κ.Πολ.Δ. ΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ. 
ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ...
ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ...
ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Η ΕΛ-ΛΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ.....
Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ , ΜΕ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ''. ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ ΕΓ-ΚΑΤΑ-ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ... 
ΚΙ Ε.ΣΥ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ????
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ SURVIVOR ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ, ΠΕΝΗΣ, ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΟΝ ΤΩΝ ΣΑΡΚΟΒΟΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ??????
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΟΤΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ , ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ??????????

Έρχονται οι Ηλεκτρονικοί Πλειστηριασμοί: Τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας προβλέπει το πολυνομοσχέδιο ΔΕΙΤΕ:http://www.legalnews24.gr/2017/05/blog-post_47.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου