Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

ЭIЄ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ; ΤΙ ΚΡΙΜΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ; ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;

George Georgopoulos
ЭIЄ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ? ΤΙ ΚΡΙΜΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ? ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΨΟΥ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ, ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ 276 ΑΓΙΟΥΣ, ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΟΣΙΟΥΣ 189. ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1949.ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΙ 141. ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΕΣ 3921 ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ. ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ, ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΠΑΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ 87. ΘΕΟΔΟΧΟΙ, ΜΥΡΟΦΟΡΟΙ, ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 25. ΑΒΑΔΕΣ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΜΑΚΑΡΙΟΙ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ κτλ 143. ΑΝ Σ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ, ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΚΟΚΑΛΑ, ΖΩΝΕΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ.
Ο ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ "ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΜΕ ΤΟ " ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ". ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΒΙΟΥ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠ ΤΗ Ζ ΟΙΚ. ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ. ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΘΕΟΔΟΣΙΟ, ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΜΝΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΝΑΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙΑ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ, ΝΑΩΝ, ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ. Η ΙΕΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗΜΑ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΔΙΑ-ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ. (ΜΕΝΕΛΑΟΣ) ЭIЄ

Οι θρησκείες θα αφανίσουν τον άνθρωπο  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου