Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Β.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ..

Viky Charalambous
ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΥΤΟΥ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Α.Φ.Μ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ. 
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΣΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. 
ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΚΡΑΤΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Ν΄' ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ..

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΡΑΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ;;
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΞΙΩΝ ΑΠΟ ΑΕΡΑ, ΜΟΧΛΕΥΟΥΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΫΛΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΤΙΤΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΩΝ, ΕΝΕΧΥΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΩΠΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ. 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΟΡΟ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ"..
ΣΤ' ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΚΑ "DEAL ROOMS" ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΧΡΕΩΝ, ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ...

ΕΝΕΧΥΡΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ 'Η ΝΟΜΙΜΟ ΥΛΙΚΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ.
ΟΜΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΥΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΣΘΕΩΡΑΤΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΥΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. 

ΕΧΙΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤ' ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ DEAL ROOMS;
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ 'Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ Η΄ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ IMLS 'Η ΠΑΡΟΜΟΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ;

ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΜΕ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 528 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΑ ΜΟΛΙΣ 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!

ΚΑΙ OI ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ.

ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ;;
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ. 

ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.
ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»(ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ) ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_45.html

*Για μετάφραση στα Ελληνικά,πατήστε κάτω δεξιά στο βίντεο ρυθμίσεις,υπότιτλοι,αυτόματη μετάφραση και στη συνέχεια επιλέξτε γλώσσα Ελληνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου