Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:ΣΗΜΕΡΑ,16/ 06/ 2017, ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΕΩΣ,ΤΟΥ ΑΡ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΗΝΥΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ..

ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΗΜ. 16/ 06/ 2017 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΕΩΣ, ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΗΝΥΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 67650/28.06.2013 ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ TOY Η΄ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΡΩΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΝΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ".
Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΟΜΗΝΥΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΦΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΜΗΝΥΣΕΙ ΨΕΥΔΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ -ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ- ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΗΚΕ ΑΣΚΟΠΑ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΨΕΥΔΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΥΡΙΟ, ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΧΩΡΑ Ν΄ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΚΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤ΄ΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Κ.Ο.Κ.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ν' ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΨΕΥΔΟΜΗΝΥΤΗ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ, ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΘΟΤΙ, 
Α) ΕΛΕΙΠΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/ 28.06.2013, 
Β) ΣΤΟΙΧΕΙOΘΕΤΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ..
ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΟΤΙ Η ΛΕΞΗ "ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν΄ΑΛΛΑΞΕΙ.
ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ , ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.

Σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων ήταν η δίκη για την αυτεπάγγελτη δίωξη ενός από τους τρεις μηνυτές του Αρτέμη Σώρρα για την υπόθεση των 600 δις δολαρίων.ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/06/600.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου