Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΟΠΟΥ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ...

Viky Charalambous

08/ 02/ 2005
Κατά την ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2005, η τότε Πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψ. Μπενάκη, κατά την προσφώνησή της λεχθέντα τα εξής:
«Αναλαμβάνετε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας για μια Πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. 
Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με τη ψήφιση ενδεχομένως και της ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ, τα ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ καθώς ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να προστατεύονται, αλλά και ίσως και ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ και πάντως Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα συναντήσει προκλήσεις και ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ, ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ».
Η προσφώνηση αυτή, επικυρώθηκε, συνεπικουρήθηκε συνομολογήθηκε και έγινε αποδεχτή, από τον εκ της ψήφου εμπιστοσύνης του Λαού νεοδιορισθέντα, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, που λίγο πριν είχε παραλάβει την Ηγεσία της διακυβέρνησης και είχε ΟΡΚΙΣΤΕΙ να διαφυλάττει το Σύνταγμα και την ασφάλεια των πολιτών με την ίδια του τη ζωή εάν χρειαστεί.
Στη συνέχεια, εις υποστήριξη της ανωτέρω κατάπτυστης «ΜΑΝΤΙΚΗΣ» προσφώνησης, η Πρόεδρος της Βουλής, 
Δημοσίως συνέχισε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, στον δημοσιογράφο Κώστα Ουίλς, ότι :
«προωθείται ένα ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, όπου τα ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, υποστήριξε ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΕΝΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ (μίνιμουμ όπως το αποκαλεί) ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και όπου Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ» 
και τέλος για την παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δήλωσε:
«ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ‘Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΜΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΜΜΕΣΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΝΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Ενώ την ίδια στιγμή, μας πουλούσαν αέρα στη Συνθήκη για την Ευρωπαϊκή Ένωση (Σ.Ε.Ε.), όπως διαμορφώθηκε με τη Συνθήκη της Λισσαβόνας της 13.12.2007, η οποία κυρώθηκε με τον ν. 3671/2008 (Α΄ 129) και ισχύει από την 1.12.2009, [βλ. ενοποιημένη απόδοση της Συνθήκης στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 83/30.3.2010] και ειδικά στο άρθρο 3 της Συνθήκης της Ε.Ε.
1. Η Ένωση έχει σκοπό να προάγει την ειρήνη, τις αξίες της και την ευημερία των λαών της. 
2. … 
3. Η Ένωση εγκαθιδρύει εσωτερική αγορά. Εργάζεται δια την αειφόρο ανάπτυξη της Ευρώπης, με γνώμονα την ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη και τη σταθερότητα των τιμών, την κοινωνική οικονομία της αγοράς με υψηλό βαθμό ανταγωνιστικότητας, με στόχο την πλήρη απασχόληση και την κοινωνική πρόοδο … Η Ένωση προάγει την οικονομική, κοινωνική και εδαφική συνοχή και την αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών μελών. … 
4. Η Ένωση εγκαθιδρύει οικονομική και νομισματική ένωση, της οποίας το νόμισμα είναι το ευρώ
ΑΡΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ,
ΚΑΘΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ, ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΕΞ' ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ...
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ. 
ΦΤΑΙΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ..
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, 2ος Ο ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ..
Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΕΙ, ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ, ΤΟΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ.. ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΜΜΕ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ.Ο.Κ.
ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Α.Φ.Μ. ΩΣ ΤΙΤΛΟΙ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΟΠΟΥ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΩΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΩΠΗΡΩΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΡΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝ-ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞ΄ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!
ΕΛΛΗΝ, 
ΠΑΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ
ΕΝΕΡΓΗΣΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ
ΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ. 
ΜΗΝ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΠΕΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΙΑΖΟΥΝ.. 
ΚΟΙΤΑΖΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ, ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ.
ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΦΩΣ , ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΕΣΥ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ
ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΟΗΣΗ, 
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑ, 
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ
ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΣΟΥ, ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΑΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΣΟΥ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ

ΥΠΕΡΕΧΕΙΣ                                        SURVIVOR ΕΛΛΑΣ 2005 «Διάσημοι Κατακτητές» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου