Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Απόδειξις είναι η καθημερινή συμπεριφορά σου, η απέραντη δουλοπρέπειά σου, η πλήρης απουσία ΠΕΡΙΦΑΝΙΑΣ (όχι υπερηφάνιας)

Μιλτιάδης Αναστασιάδης

Πριν από ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ έγραψα την παρακάτω "διαχρονική σταθερά" που δείχνει απλώς το πώς λειτουργούμε εδώ στην Γραικία. Δεν θα σχολιάσω αναλύοντας δι αυτό που έγραψα, το θεωρώ πλέον εξευτελιστικό και προς εμένα.

Χρειάστηκε πολύ λιγότερος χρόνος δια να αντιληφθώ πόσο κακομοίρικα προβατάκια (ή λυκόμορφα σκυλάκια οι ιδιοτελείς) έχουν γίνει πολλοί συνάνθρωποί μου και πόση ανάγκη από κάποιον βοσκό έχουν να τους πάει κάπου να βοσκήσουν καλύτερο χορτάρι. Αυτό ισχύει παγκοσμίως αλλά είναι εξευτελιστικό να ισχύει ακόμη περισσότερο στους αυτοαποκαλούμενους έλληνες που στην πραγματικότητα δεν συμπεριφέρονται ούτε καν ως Γραικοί (όπως σήμερα μας αποκαλούν όλοι οι -αποτυχημένοι κι αυτοί- ελληνόφωτοι πλην ημών) αλλά ως γραικύλοι (ο δουλοπρεπής Γραικός ή Ρωμιός) έως και ραγιάδες (οι δουλοπρεπείς Ίωνες κατά τους Οθωμανούς - προ Τουρκίας).
Α ρε κακομοίρηδες τί άλλο σας μέλλει! Ο περίφανος τίτλος "ΕΛΛΗΝ" διεκδικείται από την Ανθρωπότητα με (συγκριτικά) περισσότερη εντιμότητα από όση εσύ δείχνεις δι αυτό και δεν στον προσφέρει.
ΕΣΥ τον διεκδικείς; Νομίζεις ότι τον έχεις; ΟΧΙ! Απόδειξις αυτού είναι που αυτοαποκαλείσαι Έλλην και κανείς δεν σε λέει έτσι, που αποκαλείς τους γείτονες με το ακόμη και προς εσένα δυσνόητο 'ΦΙΡΟΜ' ενώ όλοι οι άλλοι τους αποκαλούν 'Μακεδονία' (πιο ξεφτίλας πεθαίνεις, αυτό δηλαδή που σου συμβαίνει), που λες ότι η Κύπρος είναι Ελληνική και όλοι οι άλλοι αποδέχονται την διχοτόμησή της και την ολοένα αυξανόμενη παρουσία τουρκόσπορων, που αποδέχθηκες την εξίσωσης της ιθαγένειας με την υπηκοότητα κατά συνέπεια του έθνους με τον λαό.
Απόδειξις είναι η καθημερινή συμπεριφορά σου, η απέραντη δουλοπρέπειά σου, η πλήρης απουσία ΠΕΡΙΦΑΝΙΑΣ (όχι υπερηφάνιας), η αποδοχή σου στην περαιτέρω αλλοίωση της ελληνικής γλώσσας, η αδιαφορία σου προς την αληθινά ανιδιοτελής και ουσιαστική προστασία του μέλλοντος των παιδιών σου, η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ (ΦΩΤΕΙΝΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ) ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΘΕΙΚΟ ΟΝ, αφού έχεις στείλει στα Τάρταρα την ΛΟΓΙΚΗ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, την ΑΡΕΤΗ, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΗΤΑ, την ΑΦΘΟΝΙΑ, την ΑΛΗΘΕΙΑ, την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, την ΑΡΜΟΝΙΑ, την ΑΝΔΡΕΙΑ, την ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, την ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. Έννοιες ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ που πλέον τις χρησιμοποιείς μόνον προς έκφραση Μικροκομματικών Διεκδικήσεων, Δογματικών Τοποθετήσεων και Χρωματικών Πεποιθήσεων... το Σύμπαν ολάκερο μαζί με τον Δημιουργό του, σε ένα Δόγμα, σε ένα Κόμμα, σε ένα Χρώμα. Αποδέχθηκες και αποδέχεσαι με καθημερινές πράξεις την μετατροπή στης Συμπαντικής Νομοτέλειας σε Προσωπική Ιδιοτέλεια. Κατέληξες μόνος σου Εσύ στην Κοσμάρα σου, που κι αυτήν άλλοι στην έφτιαξαν... Ατομική Κοσμάρα με Ιδιωτικούς Νόμους. Τεράστια η ΥΒΡΙΣ, αχαλίνωτη η ΑΤΙΣ.
Ο τίτλος του Έλληνα είναι ατομικός. Πρώτα γίνεσαι Δίας και μετά Ζευς... αν όμως είσαι ήδη Έλλην, όχι απλά Ελληνογενής, όχι απλά Διογενής. Η Ελλάς συγκροτείται από Έλληνες. Διαφορετικά έχεις απλά Γραικία ή Ιωνία, και αυτά λίαν χατηρικώς από τυπική ιστορική ευθύνη, καθότι Γραικύλοι και Ραγιάδες εκ φύσεως δεν δύνανται να συγκροτούν Ελεύθερο Κράτος.
Τελικά, μπορεί και να σε σώσουν τα δυτικά βοσκοτόμαρα μπορεί και όχι. Αναλόγως με τα συμφέροντά τους. Στο έλεός τους παραδόθηκες εδώ και αιώνες και παραδίδεσαι όλο και περισσότερο καθημερινά. Ναι, πολύ πιθανόν να σου φέρουν πάλι το φρεσκοκομμένο χορταράκι που τόσο λαχταράς, αρκεί να τους εξασφαλίσεις ότι δεν θα ξαναξεκόψεις βήμα από την στάνη. Ναι, δυστυχώς θα συνεχίζουν να σε σφάζουν κάθε φορά που θέλουν να φάνε κάτι παραπάνω, καθότι δυστυχώς είναι και κρεατοφάγοι. Να τους πω μήπως ανθρωποφάγους; Γιατί όχι; Αν περνιέσαι για άνθρωπος..9/6/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου