Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ: Αντί για τον γάϊδαρο χτυπάνε το σαμάρι. ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ;;


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
Ζούμε ημέρες κατά τις οποίες η Δημοκρατία στραγγαλίζεται, ενώ η προστατευόμενη από το Σύνταγμα Αρχή της Ελεύθερης Διακίνησης Ιδεών, υποχωρεί σε ανύπαρκτο πλαίσιο εφαρμογής, κάτι ανάλογο με την εποχή της Χούντας. 
Η θέσπιση και η εφαρμογή του άρθρου 187 του ΠΚ περί συγκρότησης και συμμετοχής σε Εγκληματική Οργάνωση, που θεσπίστηκε, με αφορμή να χτυπηθεί, δικαίως ή αδίκως το Κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για το ολόκληρο το Πολιτικό Σύστημα αλλά και την κατάρρευση του Πολιτεύματος όπως προβλέπεται και προστατεύεται από το Σύνταγμα.
Η πρόβλεψη σωρείας ποινικών αδικήματων, που εντάσσονται στο άρθρο 187 ΠΚ για την προστασία της αφηρημένης και απροσδιορίστου έννοιας, της «Δημόσιας Τάξης», επιτρέπει την ερμηνεία και τον χαρακτηρισμό κατά το δοκούν, κάθε πολιτικής δράσης ή κίνησης ως εγκληματικής οργάνωσης. 
Χειρότερα, διότι ακόμη και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πρέπει να κατηγορηθούν ως εγκληματικές Οργανώσεις, εφόσον έχουν τελέσει το έγκλημα της απάτης κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση εφόσον αποδεδειγμένα έχουν οδηγήσει την χώρα σε οικονομική κατάρρευση, λόγω εγκληματικής διαχείρησης των οικονομικών κονδυλίων της χώρας, καθ’ όλη την περίοδο της μεταπολίτευσης, και την εν συνεχεία ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ( βλ. σωρεία οικονομικών σκανδάλων, υπόθεση Τσοχατζόπουλος, και λοιποί). Και δεν το λέω εγώ. ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, Ο ΣΟΙΜΠΛΕ, Ο ΝΤΡΑΓΚΙ, Η ΕΚΤ ΤΟ ΔΝΤ. Επίσης η ΝΔ είναι χρεωμένη και με έναν φόνο, αυτόν του Τεμπονέρα. 
Πολύ εύκολα λοιπόν, μπορεί και πρέπει, πολιτικοί και κομματικά στελέχη, από ολόκληρο το Πολιτικό Σύστημα που κυβέρνησε και Κυβερνάει την χώρα να καθίσουν στο σκαμνί. 
ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.
Αντίθετα, στην Ελλάδα του 2017, η βρώμικη, αντιδημοκρατική και σκοτεινή ρελάνς- προπαγάνδα, που γίνεται από το πολιτικό κατεστημένο, για να καλυφθούν οι ανομίες, ο απάνθρωπος τρόπος διακυβέρνησης της χώρας, σε βαθμό εξόντωσης εξαθλίωσης και ολοκληρωτικής κλοπής της ζωής των πολιτών, είναι να ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Αντί για τον γάϊδαρο χτυπάνε το σαμάρι. ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου