Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ...


ΕΠΕΙΔΗ, Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. 

ΕΠΕΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ «ΑΝΕΛΕΓΚΤΑ» ΔΕΚΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. 

ΕΠΕΙΔΗ, Η ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. 

ΕΠΕΙΔΗ, ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

ΕΠΕΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ, Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΡΕΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. 

ΕΠΕΙΔΗ, Ο ΑΘΩΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ. 

ΆΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΙΧΕ ΚΡΙΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΟ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ 'Η ΟΧΙ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ 'Η ΟΧΙ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ 'Η ΟΧΙ, 

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΘΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙΣΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΩΣ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΥΤΕ Ν’ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ Ν’ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟ UCC, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΩΝ. 

ΟΠΟΤΕ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ 'Η ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ . 
ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΕΓΚΥΡΕΣ, ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ UCC ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ!! 
========================================= 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ (Δικηγόρος) 

ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΤΟΥ Η' ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ.: 

Πριν γράψετε οτιδήποτε ρωτήστε τους Νομικούς σας: 
Πριν δημιουργήσετε ΚΙΤΡΙΝΕΣ εντυπώσεις ενημερωθείτε: 
Η απόφαση 67650/2013 έκρινε το ζήτημα για την ύπαρξη των 600 δις. δολλαρίων, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και αποφάνθηκε θετικά. 
Η απόφαση του Αρείου Πάγου, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΕΡΕΥΣΕ !!!!! ( ΤΥΧΑΙΟ ;) εφόσον οι διαρροές είναι αληθινές, τότε αποφαίνεται για τυπικές ελλείψεις της 67650/2013 απόφασης και δεν κρίνει αρνητικά, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ. 
ΔΟΛΛΑΡΙΑ και πάντα με την επιφύλαξη να διαβάσουμε ολόκληρο το κείμενο της απόφασης. 
Κατόπιν θα την κρίνουμε και θα πούμε περισσότερα. 
========================= 
Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΒΑΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ : 

ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ , ΔΙΟΤΙ ΚΑΙΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ,ΗΤΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ , ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. 
-)(- -)(--)(- -)(- 
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ... 
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. 
-)(- -)(- -)(- -)(- 
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤτΕ,ΔΙΟΤΙ ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΡΑΞΕ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. 
-)(- -)(- -)(- -)(- 
ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ. 
-)(- -)(- -)(- -)(- 
ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, Η ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. 
-)(- -)(- -)(- -)(- 
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΤΙΠΙ ,ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 
-)(- -)(- -)(- -)(- 
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ -ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΚΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ- ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ. 

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΔΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. 
-)(- -)(- -)(- -)(- 
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. 
ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΣΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΠΟΤΕ. 
-)(- -)(- -)(- -)(- 
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. 
ΑΥΤΗ Η ΟΦΕΙΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ UCC. 
-)(- -)(- -)(- -)(- 
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΛΑΒΕ ΘΕΣΗ. 
ΖΗΤΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ,ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ. 
ΖΗΤΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΩΝ 572 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 
ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ , ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 572 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΦΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. 
-)(- -)(- -)(- -)(- 
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ. 
ΣΚΕΨΟΥ ΔΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2017 ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ Η ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ. 
-)(- -)(- -)(- -)(- 
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. 

ΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ,ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΙΔΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΦΥΓΟΔΙΚΙΑ. 
-)(- -)(- -)(- -)(- 
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ 
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ. 

ΑΛΛΩΣΤΕ... 
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ 
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ 
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ 

ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΡ. ΣΩΡΡΑ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕI ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝ. ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ UCC-ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ UCC;;ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/06/i-ucc-ucc.html

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΖΙΝΤΖΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΜΟΡΑ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ 95,5 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

1 σχόλιο: