Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ-Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΥ !!

Vasilis Theodoropoulos
ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ….
Ο ΜΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ «ΔΥΣΗ» ΩΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΘΙΜΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. 
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΑΡΞΙΑΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ «ΔΙΑΝΟΗΣΗ» ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ. 
ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ Κ.Λ.Π ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Κ.Α 
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. 
Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ “HUMANISMUS” ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ,!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΕΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ. 
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ( ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ( ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΡΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΟΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΙΩΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ.
==================================
Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΥ
ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. ΤΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ – ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ. ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΗ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ. Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΔΟΓΜΑ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ» ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ. Ο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ «ΘΕΙΟΥ» ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟ ΘΕΙΟΝ Κ.Λ.Π ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΠΡΟΣΩΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ……….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου