Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ(ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΑΔΕ) ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!!


Επεισόδιο από μέλος των "Ελλήνων Συνέλευσις" σημειώθηκε σήμερα στη ΔΟΥ Βέροιας, όταν μία κυρία 54 χρονών, κάτοικος Αλεξάνδρειας, ζήτησε από την προϊσταμένη της υπηρεσίας εφαρμογή των γνωστών εξώδικων που κατατίθενται σε όλη την Ελλάδα από τους οπαδούς του φορέα του Αρτέμη Σώρρα και να προχωρήσει σε άρση φορολογικών μέτρων που την αφορούν.

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν στο χώρο άλλα πέντε άτομα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μέλη του ίδιου φορέα.

Η παρουσία τους πάντως ήταν απολύτως ειρηνική και δεν προκάλεσαν καμία ένταση.
Λόγω του επεισοδίου ζητήθηκε αστυνομική συνδρομή και η συνέχει δόθηκε στην ΑΔ Ημαθίας όπου μετέβησαν εκεί η προϊσταμένη της ΔΟΥ και η υποβάλλουσα το αίτημα.

Εκεί η 54χρονη υπέβαλε μήνυση κατά της προϊσταμένης της ΔΟΥ Βέροιας. Μετά από σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας, δεν υπήρξε κράτηση της μηνυθείσας και η μήνυση θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη δικονομική διαδικασία.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες δύο μέλη των "Ελλήνων Συνέλευσις" Βέροιας κατέθεσαν επίσης μήνυση κατά της Προϊσταμένης της ΔΟΥ Βέροιας με το αιτιολογικό ότι δεν λαμβάνει υπόψιν της εξώδικα που κατέθεσαν.
Νομικοί παραστάτες των δύο μελών του φορέα του Αρτέμη Σώρρα που κατέθεσαν τη μήνυση είναι ένας δικηγόρος Θεσσαλονίκης και ένας δικηγόρος Χαλκίδας
. ΠΗΓΗ : http://www.verianet.gr/post/54498-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF

ΜΗΝ ΠΕΡΙΓΕΛΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΚΑΜΑ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΩΝ .
Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΚΒΑΣΗ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΟΛΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. 
ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ
ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΤΕ ΤΟ !!!
===============================================
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΑΝΑΝ 8 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ!!!!ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ!!!!!ΟΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!!!!!ΚΟΠΑΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ!!!!!ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.

2 σχόλια:

  1. ΑΞΙΖΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ,ΜΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ..

    Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΥΨΗ,Ο ΔΕ ΚΥΡΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΑΧΝΕ ΟΣΟ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ...😀😀😀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΛΕΘΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ [ ΜΥΛΩΝΑ-ΚΗ ΑΛΕΣΕ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή