Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ...

Viky Charalambous
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
Η ΛΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ Ν' ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" - "Ε.ΣΥ."
ΣΕΛ. 16, 17 & 18.
___________________________________________________
ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ Ν΄ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΤΡΟΦΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ Ν' ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ
ΠΡΩΤΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΑΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ... ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΡΥΠΩΝ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ! ΕΝΩ ΟΙ ΡΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑ "ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ" ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε., ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΗΤΟΙ ΕΜΠΟΡΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΞΑΝΑ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΙΝΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ.
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ Ε.Ε. ΚΟΝΔΥΛΙΑ (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΩΣ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕ Ν΄ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΡΘΑ, ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΠΡΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΤΛ.
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΘΕΤΑ, ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ..
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ- ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΠΩΣ MALL, ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΤΛ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...
ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΥΣΠΡΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ΕΝΩ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΥΝΑΜΑ!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΟΡΗΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.
ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΤΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΞΑΝΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ..
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΩ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΑΣΜΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΤΥΠΗΘΗΚΕ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ.
ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ - ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ..
ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ.
ΓΙΑ Ν' ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΦΥΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ.
ΜΕ ΤΟΙΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΑΥΤΟΦΥΗΣ ΣΠΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΣΠΟΡΟ.
ΕΤΣΙ ΤΟ ΦΥΤΟ, ΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΟΡΘΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.
ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΤΟ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΙΚΙΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ. 
ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΓΕΥΣΤΑ, ΜΕΓΑΛΑ, ΑΧΡΩΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ.
Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ SUPERMARKETS ΚΑΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ..
ΕΤΣΙ, ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΗ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ "ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ" ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, Η ΑΛΛΑΓΗ.. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ..
ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ. .. ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΩΣ "ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ"! 
ΠΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ. 
ΤΟ ΦΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΟΓΙΣΤΕΙ..
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
Π.Χ. Η ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.. ( ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ MONSATO ΚΤΛ).
ΕΤΣΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΦΥΗ ΦΥΤΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ, ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΥΤΕΨΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ Ν' ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΠΑΤΑΤΑ ΝΑΞΟΥ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΠΑΤΑΤΑ ΤΡΥΠΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΦΥΩΝ ΣΠΟΡΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΑΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΑΡΙΟ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΝΙΚΕΛΙΟ, ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ, ΚΑΔΜΙΟ, ΧΡΩΜΙΟ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ.
ΈΤΣΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΡΟ ΧΩΜΑ.
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, Η ΓΗ - ΤΟ ΧΩΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΥΠΟΓΟΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑ.
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ν' ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ.
ΆΡΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΡΙΣΘΕΩΡΑΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Ν΄ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.
ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΤΛ ΑΝΤΙ Ν' ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ... ΦΟΡΕΣΑΝ "ΠΟΔΙΤΣΕΣ" ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΓΙΣΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ "ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ".
ΟΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΤΕ, ΟΣΟΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ, ΟΣΟΙ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙΤΕ..
Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΥΓΙΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΕΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Θ' ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΞΑΝΑ Η ΑΜΙΓΩΣ ΥΓΙΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΌΠΟΥ Η ΤΡΟΦΗ, Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ, Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ, Η ΥΓΕΙΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Η ΠΑΙΔΙΑ, Η ΓΛΩΣΣΑ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ, Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ, Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ, Η ΕΥΜΑΡΕΙΑ, Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ, ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΕΣ, ΟΙ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ, Η ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΒΑΣΗΣ. .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" - "Ε.ΣΥ.".
ΜΗΝ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. 
ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΗΜΙΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ..
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Ν' ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ, ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, 
ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Τ΄ΑΓΝΟΟΥΜΕ.
ΈΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ.
ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.
ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΩΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΑΛΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ.
ΜΗΝ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙΣ.
Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕΙ,
ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ

ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου