Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ : ΄΄ΚΑΛΕΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ-ΠΛΗΡΩΣΕΙ''


(ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ)

-)(- -)(- -)(- -)(- 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΘΕΙΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ . 
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ. 

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΟΥ Ε.Φ.Κ.Α. ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. 

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙ,Α ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ....ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. 

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ Ε.Φ.Κ.Α. ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙΤΟΙ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΑΥΤΟΣ ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ... 

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ Ε.Φ.Κ..Α ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. 

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ , ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΥΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!! 

ΕΡΡΩΣΘΕ!!!!!!!
=====================================

Viky Charalambous Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ: "ΚΑΛΕΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΛΟΓΩ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΥΠΕΡ - ΙΣΧΥΣ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ" ΚΑΙ ΕΝΑ "ΕΛΕΟΣ" ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ; ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΚΑΛΥΨΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ

Theofilos Varytimidis Ερώτηση 1: ΑΥΤΟΣ που "ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ" ΚΑΛΕΣΕ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ? Ερώτηση 2: Και η αστυνομία ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ "ΔΕΝ" ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ στα "δημόσια" ταμεία ?- Ερώτηση 3: Αφου είναι ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ "ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ" ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ, αφου ένας "παρανοικός" επιχειρηματίας κάλεσε την αστυνομία γιατί του κάπνισε να "ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ"? 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΣΑΝΟ της ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑΣ: Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ, ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ... Και αυτά τώρα τα διαβάζουν άνθρωποι...

Αθανασία Γεωργοσοπούλου: ΕΦΥΓΑΝ ΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ... ΑΠ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ....
ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΠΩΣ ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ...
ΒΑΡΑΤΕ...... ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΡΟΤΟ.... ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.... ΕΞΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ !!!! ΤΩΡΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου