Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΤΩΝ "ΚOΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ"ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

Viky Charalambous

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΤΩΝ "ΚOΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ",
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ.
ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ", ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, 
ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ...ΗΤΟΙ, 
Ν. 3723/2008, 
Ν. 3845/2010, 
Ν. 3872/2010, 
Υ. Α 2/ 43219/0025, 
Ν. 3965/2011, 
Ν. 4031/2011, 
Ν. 4056/2012, 
Ν. 4079/ 2012 Κ.Τ.Λ.
ΛΟΓΩ "ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ" ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 4 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, 
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΤΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ, 
ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 525 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 2008 - 2014 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΘΕΙ..
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΤΡΙΣΘΕΩΡΑΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ. 
ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ..
ΟΠΟΤΕ, "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΤΩΝ "ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ"..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ..
ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΡΙΣΘΕΩΡΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΡΘΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΤΛ
ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ..
=====================================
ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ, 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΣΥΝΘΛΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, 
ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ «ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ», ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΩΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ, ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ !!! 
ΚΑΘΕ 1 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,6 ΜΟΝΑΔΕΣ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΡΟΜΕΝΑ ΩΣ ΔΑΝΕΙΣΘΕΝΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ.
ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΩΝ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΩΝ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ» ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΓΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ», ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΑΚΟΜΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου