Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 2011 - 2017

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011 2017

Το 2011 , πριν από 6 ολόκληρα χρόνια , άκουσα στις ειδήσεις για μία οικογένεια από την Πάτρα η οποία είχε μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής , οι οποίες είχαν τεράστια αξία όπως αποδείχθηκε μετά από έρευνα της ίδιας οικογένειας που τότε ακόμη δεν γνωρίζαμε το όνομα της. Σήμερα γνωρίζουμε ότι η οικογένεια του Αρτέμη Σώρρα ήταν αυτή που ανέφερε στην εκπομπή του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εκείνη την εποχή.

Τότε ήταν και η εποχή που πολλοί Έλληνες άρχισαν να ερευνούν το θέμα διότι η εν λόγω οικογένεια και δη ο Αρτέμης Σώρρας , έκανε δωρεά 8 μετοχές μαμούθ υπέρ της Ελλάδος και του Ελληνισμού δηλαδή υπέρ του Έθνους των Ελλήνων .

Μη γνωρίζοντας τότε πολλοί από οικονομικά εργαλεία, διεθνείς συμβάσεις κ.λπ. μπορώ να πω ότι ναι μεν στην αρχή δυσκολευτήκαμε να κατανοήσουμε, αλλά όσο βλέπαμε το τι έχουν κάνει εις βάρος των Ελλήνων όλοι όσοι διαχειρίστηκαν Εθνική δημόσια περιουσία τόσο πιο πολύ το ερευνούσαμε ,και το ερευνούμε ακόμη , διότι όλα όσα ανακαλύπταμε μέρα με την μέρα ήταν πραγματικά ατράνταχτα στοιχεία που μόλις κάποιος τα κατανοήσει αντιλαμβάνεται πραγματικά τι έχει συμβεί και ποιοι είναι κρυμμένοι πίσω από αυτήν την τεράστια καθυπόταξη όλων των λαών του πλανήτη και φυσικά και της Ελλάδος.

Τα συναισθήματα μετά από αυτήν την διαπίστωση ήταν ανάμικτα . Πρώτα ήρθε ο θυμός για όλα αυτά που έχουν πράξει οι εχθροί όχι μόνο των Ελλήνων αλλά οι εχθροί όλων των ανθρώπων του πλανήτη μας ( κάποιοι θα μου πείτε ‘’ μα όλοι οι άνθρωποι είναι Έλληνες ‘‘ ). Θα συμφωνήσω μαζί σας αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης .
Όταν μετά από μικρό σχετικά χρονικό διάστημα , εμφανίστηκε δημόσια ο Αρτέμης Σώρρας στο ξενοδοχείο ‘’PRESIDENT’’ στην Αθήνα και είπε : έχω καταθέσει 600 δις $ στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία , λίγοι κατάλαβαν ότι είπε ότι κατάθεσε 600 δις στο Έθνος των Ελλήνων , στο δικό μας το Έθνος , Και ότι από εκείνη την ημέρα έχουμε καταστεί όλοι πλουσιότεροι εν αγνοία μας ( αν και μας το είπε ).

Ο πόλεμος που άρχισε έγινε εντονότερος από εκείνη την ημέρα και μετά , κάτι που πραγματικά ενεργοποίησε πολλές Ελληνικές Ψυχές που κατανόησαν ότι για να τον πολεμούν τόσο πολύ τα συστημικά Μ.Μ.Ε. σημαίνει ότι αυτός ό Άνθρωπος , ο Αρτέμης Σώρρας , λέει την αλήθεια και θέλουν να τον εξαφανίσουν για να μην μάθουμε την αλήθεια.
Αυτό ίσως να ήταν και το μεγαλύτερο λάθος από την μεριά του καθεστώτος , το οποίο θεωρώντας μας άλογα όντα χωρίς βούληση νόμιζε ότι θα μας πείσει ότι όλα αυτά είναι ένα μεγάλο παραμύθι . ( Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα Μ.Μ.Ε. μαζί με τους δημοσιογράφους τους , που προσπαθώντας να κρύψουν την αλήθεια , ενεργοποίησαν πάρα πολλούς Έλληνες αδελφούς μου οι οποίοι είναι σήμερα έτοιμοι , έμπειροι και ικανοί να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες όλων όσων έχουν άγνοια ή μερική γνώση επί του θέματος .)

Χάριν σε όλα αυτά τα φαινόμενα της παραπληροφόρησης των Ελλήνων Πολιτών , και την έπαρση ορισμένων Πολιτικών οι οποίοι νόμιζαν ότι θα στήσουν μία Δίκη για να κλειδώσουν την νόησή μας και τα στόματά μας ,ήρθε στο φώς και η δικαστική απόφαση 67650/2013 ή οποία εκτός της πανηγυρικής Αθώωσης του Αρτέμη Σώρρα και των συν αυτώ αδίκως κατηγορούμενων , ήρθαν στο φως και άλλες αποδείξεις για τα 600 δις $ οι οποίες είναι αυτές που ανάγκασαν την Πρόεδρο του Η’ Πλημμελειοδικείου Αθηνών να γράψει ότι ‘’…Αποδείχθηκε ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής .. 600.000.000.000 $ …’’ και όλα τα υπόλοιπα γνωστά πλέον στο ευρύ κοινό . 

Με λίγα λόγια το δικαστήριο απλά επιβεβαίωσε ότι όντως είναι αληθές το ποσό αυτό διότι είδε τα στοιχεία και το αποτύπωμα της οθόνης UCC-1 όπου αναφέρεται το όνομα του Αρτέμη Σώρρα ως ανέκκλητου διαχειριστή του συμβολαίου απ όπου προέρχονται τα 600 δις $.

Από εκεί και μετά όλα πήραν τον δρόμο τους .

Δημιουργήθηκαν ομάδες Ενεργών Ενημερωμένων Ελεύθερων Ελλήνων οι οποίες μελετούσαν καθημερινά ενώ ταυτόχρονα ενημέρωναν όλους τους Έλληνες Πολίτες για όλα αυτά που έχουν γίνει και πώς θα μπορέσουμε πλέον εμείς οι Πολίτες να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα .

Το μεγαλύτερο όπλο μας είναι η γνώση την οποία πρέπει ο καθένας από εμάς τους Πολίτες να την αποκτήσει , αυτή η γνώση είναι που αποβάλλει τον φόβο που μας έχουν επιβάλλει εδώ και πολλές εκατοντάδες χρόνια οι κυβερνήσεις με τα ‘’αφεντικά ‘’ τους διαιρώντας μας σε κόμματα δόγματα και χρώματα , ενώ η πραγματικά τεράστια δύναμή μας είναι η ένωση μας προς τον έναν και μοναδικό σκοπό , που είναι η ελευθερία της πατρίδος μας και του ελληνισμού σε ολόκληρο τον πλανήτη .Μια ελευθερία που πραγματικά πρέπει να αντιληφθούμε τι σημαίνει και πως πρέπει να την διαχειριστούμε όλο μαζί και ο κάθε ένας χωριστά , μια ελευθερία που στην Πολιτεία που Οραματιστήκαμε είναι Αξία που πρέπει να τη εφαρμόζουν και να την νοιώθουν όλοι !!!

Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που υπάρχουν και κατατέθηκαν τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα στην ιδρυτική Διακήρυξη του Πολιτικού Φορέα του Έθνους μας ‘’ Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ‘’ο οποίος δημιουργήθηκε από εμάς τους Έλληνες Πολίτες που από άναρχες ομάδες Ενεργών Ενημερωμένων Ελεύθερων Ελλήνων , δημιουργήσαμε τους τοπικούς πρώτα οργανισμούς ‘’Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ μετά από την δημιουργία της Κεντρικής’’ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ‘’ με την ίδια καταστατική λειτουργία τους ίδιους στόχους και σκοπούς , συνδεδεμένοι όλοι με την Κεντρική Ε.ΣΥ. 

Οι πρώτοι 100 οργανισμοί έδωσαν την εντολή στην Κεντρική Ε.ΣΥ. να δημιουργηθεί ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε και να διεκδικήσουμε την διακυβέρνηση της Ελλάδος .
Όλο αυτό δημιουργήθηκε από Έλληνες Πολίτες διότι πριν από την ίδρυση του Πολιτικού Φορέα κάποιοι συν Έλληνες μας έλεγαν γιατί δεν κάνετε ένα Κόμμα ; η απάντηση βέβαια ήταν γνωστή , το κόμμα απευθύνεται σε ένα κομμάτι της κοινωνίας , εμείς όμως είμαστε όλη η κοινωνία διότι εμείς είμαστε ο ‘’ Κυρίαρχος Λαός’’ όπως αναφέρεται στο Σύνταγμα , πως λοιπόν όταν μιλάμε για ένωση όλων των Ελλήνων και όλων των Ανθρώπων να δημιουργήσουμε ένα Κόμμα ;; 

Όλα αυτά σας τα αναφέρω διότι έχουν γίνει πολλές προδοσίες από ανθρώπους που είτε βιάστηκαν , είτε δεν κατάλαβαν καλά το τι πράττουμε , είτε παρασύρθηκαν από αντίνοους ,είτε ήρθαν σε αυτόν τον αγώνα της απελευθέρωσης όλων μας με λάθος κίνητρο και ίδιον όφελος , αν είναι δυνατόν να νομίζουν κάποιοι ότι κάνοντας το καθήκον σου θα έχεις ανταλλάγματα . 

Δημιουργώντας λοιπόν τον Πολιτικό Φορέα μας , ενώνουμε όλους του Έλληνες Πολίτες σε ένα Σώμα , όπου ο καλύτερος θα επιλεχθεί απ ευθείας από την βάση που είναι οι τοπικοί οργανισμοί Ε.ΣΥ. και εκπρόσωποι του Πολιτικού Φορέα , οι οποίοι πρέπει να επιλέξουν τους πιο Άξιους του Τόπου τους ώστε να είναι οι εκπρόσωποί τους αν είναι δυνατόν οι Αξιότεροι της τοπικής Κοινωνίας . Η δύναμη πάντα όμως είναι στην Γενική Συνέλευση του Δήμου όπου εκεί παίρνονται οι αποφάσεις κι οι εκπρόσωποι τις μεταφέρουν στην κεντρική σκηνή ή τις εκτελούν, ανάλογα αν το θέμα αφορά τον Δήμο ή την Κυβέρνηση.

Αυτά εν ολίγοις είναι τα δεδομένα που πρέπει να επεξεργαστεί ο καθ’ ένας μας για να κατανοήσει τι σημαίνει και πως λειτουργεί η Δημοκρατία , άμεσα μέσα από τις τοπικές κοινωνίες , και τι πρέπει να γνωρίζει ο καθ ένας μας για να είναι Πολίτης.!!

Όσων αφορά τώρα τον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει όλα τα ‘’ καθεστωτικά κανάλια ‘’ ήταν αναμενόμενος και ίσως και να δυναμώσει , αλλά αυτό δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία μας προς την ελευθερία μας αρχίζοντας από την ελευθερία του νοός μας και με την έστω μερική αυτογνωσία μας , εώς την τελική νίκη μας σε όλα τα επίπεδα για να εγκαθιδρύσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ η οποία μπορεί σε κάποιους να φαντάζει ουτοπική αλλά δεν είναι , είναι απόλυτα εφαρμόσιμη αρκεί να κατανοήσουν όλοι ότι είμαστε μέρος της Πολιτείας μας και για ότι συμβαίνει σε αυτήν είμαστε εμείς υπεύθυνοι οπότε ας αναλάβουμε ο καθένας μας την ευθύνη που του αναλογεί και απλά πράττοντας το καθήκον του ως κύτταρο αυτής της Πολιτείας να δώσει τα μέγιστα για την επίτευξη του σκοπού και του στόχου που είναι όπως προανέφερα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ η πραγματική δημοκρατία και οι πραγματικοί Έλληνες Πολίτες να αποφασίζουν με γνώση σχέδιο και όχι με ίδιον όφελος . 

Όλο αυτό που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα μεγάλο πανεπιστήμιο καταστάσεων και εμπειριών που μας βοήθησε όλους μας άλλους λίγο άλλους πολύ να ξαναγίνουμε Πολίτες για να είμαστε έτοιμοι και ικανοί να σηκώσουμε στις πλάτες μας όλο το βάρος και την ευθύνη ολόκληρης της Χώρας και του Πλανήτη.

Ας μην ξεχάσει κανείς ότι όλοι είμαστε εδώ με ελεύθερη βούληση και μετά από δική μας επιλογή .
Δεν θέλω να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες διότι θα είναι κουραστικό για τον αναγνώστη , το θέμα όμως είναι τόσο μεγάλο που πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια πολλές φορές για να αποτυπώσεις όλη την πραγματικότητα .

Τελειώνοντας θα σας αναφέρω το εξής : είναι όλα όπως μας τα είπε ο Αρτέμης Σώρρας . ( Δεν μπορούν να πουν τίποτα για τα οικονομικά εργαλεία και κυνηγούν προσωπικά πλέον τον ίδιο ως φυσικό πρόσωπο διότι νομίζουν ότι αυτό που ξεκίνησε να δημιουργήσει είναι προσωποκεντρικό , εκεί είναι που την έχουν πατήσει οι καθεστωτικοί , διότι στην ουσία ποτέ ένας Πολιτικός Φορέας δεν πρέπει να είναι αρχηγικός αλλά να ξεκινάει από την βάση , και σήμερα ενώ στήνουν διάφορα σενάρια οδεύουμε προς το συνέδριο μας κάνοντας αυτό που πρέπει την ώρα που πρέπει όπως πρέπει και είμαι σίγουρος ότι αυτός που πρέπει θα έπραττε ακριβώς αυτό εφ όσον πρέπει .

Ο μηχανισμός είναι έτοιμος )
Έχουμε τον πλούτο ( πρέπει να μάθουμε όμως ν τον διαχειριζόμαστε )
Έχουμε την γνώση ( πρέπει να δοθεί σε αυτούς που μπορούν να την διαχειριστούν )
Έχουμε την θέληση ( πρέπει να γίνουμε Πολίτες κι όχι λαός )
Έχουμε τα πάντα ( αρκεί να ενωθούμε )
Στις εκλογές λοιπόν να είστε έτοιμοι. ικανοί , αφυπνισμένοι και με κατανόηση προς αυτούς που δεν γνωρίζουν .


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!!
===============
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

                        ΑΡΤΕΜHΣ ΣΩΡΡΑΣ 30 09 2012 ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου