Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 92,2 FM 27.11.2015 Το ΔΝΤ είναι ένας εγκληματικός οργανισμός που έχει πτωχεύσει κράτη και κράτη. (Απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 92,2 FM 27.11.2015  (Απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχω την τιμή να φιλοξενώ ραδιοφωνικά, τηλεφωνικά την κ. Βίκυ Χαραλάμπους, αλλά δεν ξέρω αν με άκουγε λίγο πριν. 

Κ. Χαραλάμπους έχουμε υποστεί αρκετές ζημιές, η κ. Χαραλάμπους είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. 

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Καλημέρα σας!

Δημοσιογράφος: Δεν ξέρω αν με ακούγατε λίγο πριν.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Σας άκουσα πολύ προσεκτικά.

Δημοσιογράφος: Χρειαζόμαστε ένα νέο όραμα θα έλεγα.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ακριβώς και είναι η ώρα για όλους τους Έλληνες, να πάρουν τα δίκαια στα χέρια τους και να διοικήσουν αυτή την χώρα με πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, αυτά τα οποία φέρουμε βάρος, καθήκον, υποχρέωση από τους προγόνους μας, υποχρέωση προς τους απογόνους μας για να λάμψει η Ελλάδα, γιατί αυτόν τον καιρό η Ελλάδα χάνεται. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είναι δύσκολο αυτό κυρία Χαραλάμπους, να γίνει κάτι τέτοιο; Να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα, μια εναλλακτική που θα μας βγάλει από αυτή την κρίση που βιώνουμε όλοι μας και πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Εμείς, με όλες αυτές τις κινήσεις που έχουμε κάνει τα τελευταία 3 χρόνια, με όλες αυτές τις ενέργειες από το 2012, έχουμε αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι ανέφικτο, αν ο Έλληνας αρχίσει να ομονοεί.

Αυτό βέβαια μας το έχει αποδείξει και η ιστορία μας. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, ότι ο Έλληνας έχει τεράστιες δυνατότητες. Έχει αποδείξει δια μέσω των αιώνων ότι με όλα αυτά τα οποία έχει πάθει, πάντα η αδυναμία του ήταν η διχόνοια. Όμως αυτοί, τα ανθελληνικά κέντρα εξουσίας εργάζονται και επεξεργάζονται, αν θέλετε, που δεν είναι τωρινά μέσα στην χώρα, βρίσκουν την αδυναμία μας, την αχίλλειο μας πτέρνα, ώστε να δημιουργήσουν τις γάγγραινες, τα καρκινώματα για να φτάσουμε σε αυτή την κατάντια του σήμερα, από δικό μας Αντίνοο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάλιστα και θυμάμαι χαρακτηριστικά κ. Χαραλάμπους τον 144ο στίχο του Εθνικού ύμνου προς την Ελευθερία «κι η διχόνοια που κρατάει ένα σκήπτρο η δολερή, στου καθενός χαμογελάει, πάρτην λέγοντας κι εσύ!».
Η διχόνοια! Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει στους Έλληνες. Δεν ξέρω πώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας που μας ακούει τώρα. ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ θέλουμε.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Δεν υπάρχει κανένας πλέον στην Ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό, ο οποίος δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, για να μην πάω πιο πριν, αλλά από το 2009, ότι ο Ελληνισμός, ο Ελληνικός λαός βιώνει μια στοχοποιημένη επίθεση, απαξίωση, οικονομική εξαθλίωση, ηθική κατάπτωση, λεηλατείται η ιδιωτική και δημόσια περιουσία, αποξενωνόμαστε από τα ιδανικά μας, την ιερή μας γλώσσα, τα έθιμα και τις συνήθειες μας. Είναι μια τραγική πραγματικότητα δυστυχώς, είναι μια ανθελληνική συνεχής προδοτική πορεία του πολιτικού κατεστημένου, της δικτατορίας αν θέλετε των οικογενειών και των πολιτικών που έχουν κτιστεί μέσα στη Ελλάδα, όπως διαγράφεται στην ιστορία του νεότερου ελληνικού έθνους. 

Είναι μία δυστυχώς, πραγματικότητα, η οποία ξεκίνησε στην νεότερη ιστορία μετά από την θεωρητική απελευθέρωση από το 1821 και μετά, με την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια του μόνου Έλληνα πρωθυπουργού που είχαμε στην Ελλάδα έκτοτε, ξεκίνησε οριστικά η εξαθλίωση και η νέα δουλεία του Ελληνισμού γενικότερα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Είσαστε Κύπρια, έτσι δεν είναι;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι, είμαι Κύπρια.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η Κύπρος πώς κατάφερε να βγει από τα μνημόνια,… έχει κάνει ένα πρόγραμμα, έτσι δεν είναι;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Δεν έχει κάνει τίποτα! Αυτά όλα είναι μυθεύματα τα οποία κτίζουν για να ρίξουν γκρίζα πέπλα στα μάτια των ανθρώπων για να μην εξεγερθούν, να μην δημιουργήσουν θέματα για να συνεχίσει αυτή η ασυδοσία παρακάτω..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπάρχει δηλαδή κ. Χαραλάμπους ένα παιχνίδι που γίνεται από τον Πρόεδρο τον κ. Αναστασιάδη; Να λέμε καθαρά τα πράγματα…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Είναι με αποδείξεις όλα αυτά..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γιατί ήταν και υπέρμαχος του σχεδίου Ανάν ο κ. Αναστασιάδης, πολλές φορές το έχω πει στο ραδιόφωνο…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Γιατί το πρόγραμμα Ανάν τι ήταν; 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι, αυτό θέλω να πω… μπορεί να λέμε τώρα κάποια πράγματα, αλλά να πούμε και το τι έκανε λίγο πριν…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μα μόνο αυτός; Η Κύπρος, μιας και το αναφέρατε, τα πραγματικά συγκριτικά δεδομένα κι όχι αυτά που μας μεταφέρουν, όταν ανακοινώθηκε η ένταξη στο ΔΝΤ, αμέσως μετά, ενώ προηγουμένως έλεγαν ότι το εξωτερικό της χρέος ήταν γύρω 11 δις, ξαφνικά βρεθήκαμε με ένα χρέος 40 δις, μετά φτάσαμε στα 70 δις, την ίδια στιγμή εμφανίστηκε το Δημόσιο Χρέος προς Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν να ήταν στο 350%...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτά δεν τα έμαθε κανένας. 

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Για να σας θυμίσω κάποια πράγματα, όταν ξεκίνησαν αυτές οι παραφιλολογίες οι οποίες δημιουργούσαν τον πανικό στις λεγόμενες «Αγορές», η Ελλάδα τότε βρισκόταν στο 113% αναλογία δημοσίου χρέους με το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν.
Για να σας δώσω όμως λίγα στοιχεία για να καταλάβετε με πόσα ψέματα έχουν κτίσει αυτό που έχουν κτίσει, η Γερμανία τον ίδιον καιρό, το 2009, ήταν στο 107%. Η δε Γαλλία στο 333%, η Αγγλία ήταν στο 850% και οι Βρυξέλλες που μας έρχονται να μας σώσουν τελικά, ήταν στο 1200%. 

Μιλάμε λοιπόν για αστρονομικά ποσά σε χρέος έναντι ΑΕΠ. Η Ελλάδα βρισκόταν τότε σε μια κατάσταση σχεδόν όπως ήταν η Γερμανία. Είχε ένα ΑΕΠ ισοζυγισμένο, ακόμα και με το τότε εξωτερικό χρέος βασισμένο τότε στα 530 δισεκατομμύρια κι όχι στο σημερινό που είναι 330 δις που θεωρητικά έχουμε. 
Όλα αυτά, για να καταλάβετε ότι ξαφνικά αναγκαστήκαμε να εγκλωβιστούμε ότι και καλά, είμαστε σε κίνδυνο, ότι έπρεπε να παρέμβουν τα ξένα κράτη, ότι έπρεπε να μας βοηθήσουν, γιατί δεν μπορούσαμε να βγούμε στις αγορές, ελεύθερη οικονομική διαχείριση του δικού μας χρέους και θα πτώχευε η Ελλάδα κτλ. 

Η Ελλάδα τότε πλήρωνε και τις δόσεις της, αλλά είχε και ισορροπημένη, όχι βέβαια με καλόν τρόπο, αλλά τουλάχιστον στα δεδομένα που αντιμετωπίζαμε τότε. Και τα ομόλογα της είχε πληρώσει και ξαφνικά βρεθήκαμε να είμαστε αντιμέτωποι να πρέπει να εισαχθούμε στο ΔΝΤ. 
Το ΔΝΤ είναι ένας εγκληματικός οργανισμός που έχει πτωχεύσει κράτη και κράτη. Όταν μπει σε μια χώρα ο μόνος του σκοπός είναι να διευθετήσει την ισορροπία πληρωμών προς τους δανειστές. Άρα, μπαίνει σαν τον κακό αστυνόμο που πρέπει να συγυρίσει τα κακώς κείμενα στην χώρα και έτσι κι έκανε. 

Όμως από τις κακές τεχνικές πρακτικές και στρατηγικές που επέβαλε η ΤΡΟΙΚΑ μέσω του ΔΝΤ ήταν ότι ενώ ξεκινήσαμε με αυτό το χρέος που ήταν ήδη απύθμενο, τα 530 δις που βρεθήκαμε αντιμέτωποι, μετά που έγιναν οι περικοπές με το PSI, που κόψαμε τα 100 δισεκατομμύρια, για να πέσει το χρέος και που κατασχέθηκε όλη η χώρα μέσω του ΤΑΙΠΕΔ –θυμίζω μερικά σημεία κλειδιά- ξαφνικά λοιπόν βρεθήκαμε με ένα χρέος 205% και όχι στα 113% που ξεκινήσαμε. Δηλαδή, διπλασιάσαμε την αναλογία χρέους προς το ΑΕΠ, αναγκαζόμαστε σήμερα με κάθε 1 ευρώ περικοπών στον δημόσιο τομέα να αυξάνουμε την ανάγκη δανεισμού κατά 1,5. 

Άρα, οποιοσδήποτε και να είναι αυτός που φτιάχνει αυτούς τους συντελεστές, πρέπει όλοι μας να σηκωθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην χώρα και να συνταχτούμε και να στήσουμε το ανάστημα μας στις παρανομίες που γίνονται μπροστά στα μάτια μας, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΩΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ!…. Που βάζουν ένα συντελεστή δίσκου 0.5, όταν η χώρα βρίσκεται υπό καθεστώς πολέμου και λένε ότι με αυτά που θα κάνουμε στην χώρα για να βοηθήσουμε στα οικονομικά, η χώρα θα παθαίνει μια ζημιά 0.5. Δηλαδή, σε ένα ευρώ που θα κόβουμε, θα παθαίνει ζημιά 0,5. 
Στην πραγματικότητα έχουν φτάσει με το 1 ευρώ να φέρουν ζημιά με το 3,6.

Υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις με αποκλειστική διαχείριση της ΤΡΟΙΚΑ και έρχονται αυτοί να μας σώσουν, όταν οι χώρες οι οποίες έρχονται να μας σώσουν είναι ήδη πτωχευμένες!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να ρωτήσω όμως κάτι κυρία Χαραλάμπους, τα τελευταία χρόνια είδαμε τι έχει γίνει με την οικονομική πολιτική. Αυτά έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο και δυνατότητα εξόδου. Έτσι δηλαδή όπως σας ακούω, τουλάχιστον εγώ. Τι μπορεί να γίνει; Έχουμε πάλι μπροστά μας αδιέξοδο δηλαδή; Γιατί δεν σηκώνεται ο Έλληνας να πει: « δεν μπορώ ρε φίλε να αντέξω άλλο!».. Να σηκωθεί από τον καναπέ Τα λέμε δημόσια αυτή την στιγμή. Δηλαδή, ακούνε τις τηλεοράσεις που είναι παπαγαλάκια, θα έλεγα;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μα, δεν είναι; Παραποιούν την κάθε πληροφορία; Εάν κάποιος νοήμων άνθρωπος καθίσει πάνω από 5 λεπτά να παρακολουθήσει την τηλεόραση, τρελαίνεται. Δεν υπάρχει πληροφορία που να έρχεται στα αυτιά μας που να είναι παραβίαση της λογικής.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μα, έτσι όπως πάει θα γονατίσουν όλοι οι φορολογούμενοι, όλοι οι Έλληνες, δεν ξέρω που θα πάει αυτό…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μα, όταν μπεις σε αυτόν τον φαύλο κύκλο της κακής οικονομικής στρατηγικής το μόνο που μπορεί να γίνει, γιατί έχει τπωχεύσει ουσιαστικά το κράτος για αυτό κατασχέθηκε.

ΑΝ ΔΕΙΤΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ, ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ. 

Το ΤΑΙΠΕΔ είναι ένα ταμείο που ελέγχεται από εξωτερικούς φορείς υπέρ των δανειστών. Έχει κατασχεθεί η χώρα. Τώρα λένε ότι ξεκινάνε να πουλήσουν τα αεροδρόμια κτλ, αυτά είχαν προπωληθεί. Όταν μπήκαν στο ΤΑΙΠΕΔ έχουν εκχωρηθεί υπέρ των δανειστών. Δεν υπάρχει Ελλάδα αυτή την στιγμή.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πόσα δισεκατομμύρια έχουν αυτή την στιγμή στο ΤΑΙΠΕΔ;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Όταν εντάχθηκε η υπηρεσία στο ΤΑΙΠΕΔ, είχαν εκτιμήσει γύρω 276 δισεκατομμύρια. Δηλαδή, περιουσία τρισεκατομμυρίων την εκτίμησαν για 276 δισεκατομμύρια και παραμένουμε να χρωστάμε τα 330 δις. 

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ 276 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΩΡΟ 276 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ… 

Και βάλανε και ΕΝΑΝ ΟΡΟ μάλιστα από το πρώτο μνημόνιο, αν θυμάστε, ότι μόνο ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ θα μπορούσε να ζητήσει πίσω..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ουσιαστικά, αυτό που κάνει ο Φορέας…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αυτό ουσιαστικά που κάνει ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ο οποίος με το δικό του χαρτοφυλάκιο ήρθε και κατέθεσε τις προτάσεις από το 2012 για την εξαγορά των 600 δις δολάρια τότε που μπορούσε να αγοραστεί το εξωτερικό χρέος, να χρηματοδοτηθούν οι νέες ανάγκες και όπως επίσης και ο ιδιωτικός τομέας και ο τραπεζικός τομέας. 

Την ίδια στιγμή όμως, δεν ήταν μόνο αυτή η πρόταση, είχε γίνει ήδη μια κατάθεση των 8 Μετοχών της Ανατολής που είναι ένας τεράστιος άλλος όγκος πληροφοριών που έχουν βγει στην δημοσιότητα με κλοπές και ασυδοσία των τραπεζών πάλι
Κάναμε αργότερα τις μελέτες για όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν μελέτες που έχουμε ετοιμάσει και είναι αυτές που χρησιμοποιούμε και στον Πολιτικό Φορέα σε κάθε Δήμο. 

Είχαμε φτιάξει 325 μελέτες που μετρήθηκε η κάθε ανάγκη της ελληνικής πραγματικότητας από την Παιδεία, την Υγεία, την Ενέργεια, την αγροτική παραγωγή, τον ορυκτό πλούτο, μετρήσαμε πόσα χιλιόμετρα δρόμους χρειαζόμαστε, πόσα έχουμε, πόση συντήρηση, πόσο κόστος λειτουργίας έχουμε και ανάπτυξη χρειαζόμαστε. 

Δηλαδή, αν είχαμε τα χρήματα, τι θα θέλαμε να κάνουμε για να μπορέσουμε να δούμε μια αειφόρο ανάπτυξη στην Ελλάδα και να έχουμε μια σωστή ευημερία, όπου όλοι οι πολίτες να νιώθουν υπερήφανοι από την μία, αλλά να μεγαλώνει και να αυξάνει όλο το εύρος της Ελλάδος έναντι όλων των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και επειδή μιλάμε για οικονομίες, κοίταξα λίγο χρηματιστηριακά τις τραπεζικές μετοχές, γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία. 0,01 σεντ δηλαδή τα έχουν διαλύσει..

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αυτή την στιγμή οι τράπεζες δεν υπάρχουν. Μετά από αυτές τις μελέτες που έχουμε κάνει και το ποσό ανήλθε στα 2,3 τρισεκατομμύρια για να μπορέσει η Ελλάδα και ο Ελληνισμός γενικότερα και η Κύπρος να αναδιοργανωθεί, ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Να μην πω τώρα, γιατί δεν θα έχουμε και πάρα πολύ χρόνο, θα πω ότι παρόλο που έχουν επικυρωθεί παντοιοτρόπως όλα τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ που έχουμε καταθέσει και σε νομικό επίπεδο, δικαστικά και κοινοβουλευτικά και στο εξωτερικό, από τους εξωτερικούς φορείς, η δική μας κυβέρνηση δεν προέβηκε στην υλοποίηση των δεδομένων και έμειναν όλα αυτά να αραχνιάζουν τα τελευταία χρόνια υπέρ της Ελλάδος και κανείς να μην μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.
Για αυτόν τον λόγο, εμείς σαν Έλληνες πολίτες, ελεύθερα σκεπτόμενα άτομα, σηκωθήκαμε πάνω και είπαμε ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!

Ξεκινήσαμε και ιδρύσαμε όλες αυτές τις νομικές οντότητες σε όλη την επικράτεια και στο εξωτερικό και που φτάσαμε σήμερα στα 100 γραφεία και τα οποία λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο κάτω όμως από ένα Καταστατικό Ίδρυσης που είναι κοινό για όλους με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ώστε ο Έλληνας να αρχίζει να μαθαίνει πώς να άρχει αλλά και πώς να άρχεται την ίδια στιγμή, να εκλέξει τους αξιότερους μέσα από αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες και να μπαίνουμε στην ουσία, στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που είναι ΤΩ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ. Εκεί βασίζεται η Δημοκρατία και όχι στην κομματοκρατία που έχουμε σήμερα. 

Έχουμε ξεκινήσει όλη αυτή την αναζωπύρωση των ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ βάσει συγκεκριμένων Πρωτοκόλλων, που είναι τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ που είναι οι πραγματικές βάσεις, κάτω από μια ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ, αν μπορώ να το πω έτσι.
Στην ουσία, θωρακίζουμε τον Έλληνα για να μπορέσει να εκλέξει τους αξιότερους τους για να τον εκπροσωπήσουν σε μια κεντρική πολιτική σκηνή. Στις επόμενες εκλογές έπρεπε να βρεθούμε έτοιμοι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα ηνία της διακυβέρνησης αυτής της χώρας.

Έτσι ξεκίνησε με την ανακοίνωση των εκλογών του περασμένου Σεπτεμβρίου καταθέσαμε στις 4-9-2015 κανονικά και δημόσια στον Άρειο Πάγο με αριθμό πρωτοκόλλου 6199/4-9-2015, την έναρξη του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ με την ονομασία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ κι έτσι ξεκίνησε ο Πολιτικός Φορέας να υπάρχει να είναι πραγματικότητα και να είναι μια Πολιτική οντότητα κι όχι μόνο νομική, όπως ήταν με όλα αυτά τα τοπικά γραφεία στους Δήμους που έχουμε φτιάξει.

Έτσι έχουμε δύο διαφορετικές λεωφόρους. 

Με τον έναν δρόμο, πάμε ως ελεύθερα σκεπτόμενα άτομα Έλληνες Ιθαγενείς οι οποίοι προσπαθούμε για την ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ μας, μαζεύουμε δηλαδή τους Έλληνες, τους ενημερώνουμε, τους ενεργοποιούμε μέσα από τους Δήμους τους. Και η άλλη πολιτική πλέον προσέγγιση, η οποία είναι στις επόμενες εκλογές θα μας βρουν αντιμέτωπους. Θα είμαστε πανέτοιμοι και θα διεκδικήσουμε τα δίκαια.

Εκεί θα δούμε, όταν θα έρθουμε αντιμέτωποι με το σαθρό αυτό πολιτικό καθεστώς, γιατί το σύστημα είμαστε εμείς, θα αναμετρηθούμε στην πραγματική πλέον εκλογή, γιατί μέχρι σήμερα κάνει ό,τι θέλει.

Ξέρουμε όλοι ότι η SINGULAR LOGIC συμφερόντων των ιδίων καθεστωτικών ανθελληνικών κέντρων, ελέγχουν την ψήφο και ο Έλληνας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά. Εμείς έχοντας όμως τα δεδομένα ότι θα λάβουμε μέρος τις εκλογές, αυτά τα «ο καθένας κάνει ό,τι θέλει» τελειώνουν!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να ρωτήσω όμως κυρία Χαραλάμπους επειδή μπαίνοντας και σερφάροντας στο διαδίκτυο, βλέπουμε ότι υπάρχουν και κάποιοι που παρεμποδίζουν αυτή την προσπάθεια και κάνουν και έκτροπα σε κάποιες περιοχές της επικράτειας.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ε, βέβαια, έχουν κτυπήσει ήδη ..για να δείτε πόσο πολύ τρομοκρατήθηκε αυτό το καθεστώς από την κίνηση των Ελεύθερων Ελλήνων που έχουν ήδη κάνει τρομοκρατικές ενέργειες σε 25 γραφεία, έχουν διαλύσει…και μάλιστα, πολλά από αυτά τα γραφεία τα έχουν φτιάξει 5-6 φορές. Τα φτιάχνουμε και ξαναχτυπάνε. ΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; 

Κτυπάνε τα γραφεία των ελεύθερων Ελλήνων. Δεν κτυπάνε τα γραφεία του Σώρρα. Ο Σώρρας είναι το εργαλείο, είναι το οικονομικό εργαλείο και η έναρξη, είναι αυτός που μας έδωσε τα εφόδια.
Όλα τα άλλα όμως έρχονται από τον κάθε Έλληνα ξεχωριστά και έρχονται και κτυπάνε τα γραφεία των Ελλήνων. Κάποιες φορές προσπαθούν να κάνουν και τα σύμβολα των εξουσιαστών και των αναρχικών και βλακείες. 

Εσείς είσαστε αναρχικοί και είσαστε εναντίον του καθεστώτος; Ελάτε μαζί μας! Ποιοι είσαστε εσείς που κρύβεστε πίσω από αυτά τα σύμβολα που είναι μόνο μασονικά και έρχεστε και διασπείρετε τον τρόμο στους Έλληνες; Αν είσαστε Έλληνες, ελάτε δίπλα μας γιατί κι εμείς με το καθεστώς τα έχουμε βάλει…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Συνένωση δυνάμεων και ανθρώπων που θα μπορέσουν να κάνουν και δουλειά παράλληλα…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Εναντίον των Ελεύθερων Ελλήνων;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μα, δεν είναι κόμμα η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο Πολιτικός Φορέας γράφει πολιτική για να διεκδικήσουμε την δημοκρατία και να εδράσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, βασισμένη σε ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ και ΝΟΜΟΥΣ. 
Άρα, τι θέλουν όλοι αυτοί; Να κάνουν τι; Όλες αυτές οι τρομοκρατικές ενέργειες είναι γνωστό από πού διακινούνται, δεν είναι τίποτα κρυφό. Και το γνωρίζετε πολύ καλά και τι έχουν κάνει μέσα στην χώρα όλα αυτά τα χρόνια όλες αυτές οι ανθελληνικές παρεμβάσεις, δεν γίνονται από Έλληνες. Γιατί ο πραγματικός Έλληνας δεν έρχεται να κτυπήσει τον Έλληνα. Γιατί να το κάνει εξάλλου; Τα δικά του δίκαια προσπαθούμε να εγκαθιδρύσουμε. Δεν γίνεται κατανοητό γιατί το κάνουν. Είναι προδότες, είναι κάτω από καθεστώτα στοών κτλ. και είναι υποχείριοι. Όλα αυτά που κάνουν δεν έχουν αντίκρισμα. 

Το τελευταίο γραφείο που έχουν κτυπήσει έγινε πριν 2 μέρες έχουν διαλύσει μέχρι και τους τοίχους, τους σοβάδες και τις τουαλέτες. 
Πού είμαστε; Σε ποια Ελλάδα είμαστε; Κάναμε μάλιστα αίτημα στην αντιτρομοκρατική, γιατί το ίδιο πράγμα έχουμε και στις ομιλίες που κάνουμε…
Αφού είναι τόσο δυνατοί και δεν τους νοιάζει και εμείς είμαστε οι εγκληματίες και οι ταραχοποιοί, όπως μας λοιδωρούν,, τι στο καλό κάνουν; 
Στην πραγματικότητα, έρχονται στις ομιλίες για να δημιουργήσουν πανικό για να μην έρθει ο κόσμος. Μα, ο κόσμος έρχεται. Δεν τους ακούει πλέον ο κόσμος!

Όμως εμείς ενημερώσαμε και την αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ και όλους τους φορείς της κυβέρνησης, ότι αυτά που συμβαίνουν είναι απαράδεκτα και πρέπει να σταθούν δίπλα μας και να μας προστατεύσουν, διότι απειλείται η ζωή ανθρώπων που με δικά τους δεδομένα παρίστανται να πουν την αλήθεια. Εξάλλου, είναι εκ του συντάγματος, δικαίωμα μας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και το ερώτημα είναι σε ποια χώρα τελικά ζούμε, όταν μέσα στην ίδια μας την επικράτεια γίνονται τέτοια πράγματα από δικούς μας ανθρώπους;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ; Γι αυτό δεν έχουμε άλλο περιθώριο. Κι όσοι Έλληνες μας ακούνε αυτή την στιγμή και δεν θέλω να ακουστεί σαν προπαγάνδα αυτό που θα πω, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ένας ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Αν έχουν οποιοιδήποτε να μας δώσουν μια άλλη ιδέα που να είναι εφικτή αποτελεσματική και με αποδείξεις, να έρθουν να το φέρουν να το συζητήσουμε. Είμαστε ανοιχτοί προς συζήτηση. Αν έχουν κάτι καλύτερο από αυτό που κάνουμε, να το συζητήσουμε.

Εμείς προσπαθούμε αφιλοκερδώς χωρίς κανένας από όλους εμάς να έχει ίδια συμφέρονται και κέρδη, είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να εργαζόμαστε σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, γιατί είμαστε με μια βαλίτσα στο χέρι. Δεν είμαστε μόνο στην Ελλάδα. Ενημερώνουμε τους πάντες. Έχουμε συζητήσει με τις πιο βασικές κυβερνήσεις. Έχουμε βρεθεί, δεν μπορείτε να φανταστείτε σε τι κύκλους έχουμε καθίσει στο τραπέζι και τι έχουμε πει και ακούσει. 

Όλα αυτά τα κάνουμε γιατί είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και είναι η επιβίωση μας, είναι η ίδια η ζωή μας, δεν τα κάνουμε γιατί κάποιος μας είπε! 
Από μόνοι μας φτιάχνουμε αυτά που φτιάχνουμε γιατί είναι υποχρέωση μας και προς την ιστορία του τόπου μας, προς τον Ελληνισμό και τι μας δόθηκε από τους πρόγονους μας, αλλά και η υποχρέωση μας προς την επόμενη γενιά τους απογόνους μας, αν θέλουμε να μείνουμε με το όνομα ΕΛΛΑΔΑ. 
Είναι ιερό το καθήκον μας και υποχρέωση μας και δεν γίνεται ο καθένας να κάθεται στις καφετέριες ή στον καναπέ του και να κλαίει την μοίρα του.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Όμως έτσι είναι κ. Χαραλάμπους και μερίδιο ευθύνης έχουμε και εμείς οι γονείς που δίνουμε τα χρήματα στα παιδιά μας για να περνούν λίγο καλύτερα, αλλά βλέπουμε ότι τα περισσότερα παιδιά αποστασιοποιούνται και δεν λαμβάνουν μέρος σε αυτές τις διαδικασίες.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μα, για αυτόν τον λόγο προετοιμαζόμαστε και όπως είπα και προηγουμένως, θα πρέπει υποχρεωτικώς ο κάθε Έλληνας να διαβάσει και την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ για να καταλάβει πώς λειτουργεί ο Φορέας που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΥΡΑΜΙΔΩΤΗ ΔΟΜΗ, όπως είμαστε συνηθισμένοι με όλα όσα έχουν γίνει τόσα χρόνια στην Ελλάδα που χρωματιστήκαμε κόκκινοι, πράσινοι, μπλε και ονομάστηκε η Δημοκρατία, Νέα Δημοκρατία. Δεν υπάρχει νέα Δημοκρατία.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ.

Άρα, δεν υπάρχουν όλα αυτά, υπάρχει ο Έλληνας που με την σωστή του πολιτική στρατηγική θα μπορέσει να επιβιώσει.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Συνήθως όμως οι πολιτικοί έχουν καταστρέψει την χώρα μας, το γνωρίζουν καλά και μάλιστα έχουν υποθηκεύσει και το μέλλον των παιδιών μας. Κι αυτή η αλλοπρόσαλλη πολιτική τους, με τον λαϊκισμό που υπάρχει, με τις ιδεοληψίες της κυβέρνησης, βλέπουμε και την απραξία και της αντιπολίτευσης καταστρέφουν καθημερινά οικονομικά τις επιχειρήσεις και όλους εμάς προσωπικά και εμείς καθόμαστε και τα υπομένουμε!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Δεν είναι Έλληνες. Δεν μπορεί να είναι Έλληνας και να κάνει αυτά που κάνουν στην Ελλάδα και πραγματικά δεν είναι Έλληνες.
Αν ψάξουμε το γενεαλογικό δέντρο του καθενός θα βρεθούμε πάντα να αντιμετωπίζουμε εβραϊκά συμφέροντα. 
Συγνώμη, αυτό το πράγμα πρέπει να το κρύβουμε; Αφού είναι αληθινό. Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω;
Και δεν έχω κάτι εναντίων των εβραίων, έχω εναντίον των σιωνιστών… και των.. «ιστών»

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Βλέπουμε όμως και επισκέψεις κ. Χαραλάμπους και στο Ισραήλ από την κυβέρνηση. Βλέπουμε τώρα συμβούλια πολιτικών αρχηγών, συνεννόηση δεν θα υπάρξει…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θυμάστε, σε ποια χώρα του κόσμου έχει γίνει το εξής: ενώ δεν υπήρχε Ισραηλινό κράτος..

Δημοσιογράφος: Ναι, το 1947 ιδρύθηκε..

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Στην Ελλάδα όμως υπήρχε το Κ.Ι.,Σ που είναι το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο στην Ελλάδα που του δόθηκαν δικαιώματα Κράτους εν κράτει στο οποίο δόθηκε ασυλία, να μην φορολογείται και ακούστε πολύ προσεκτικά αυτό.
Εσείς είσαστε ένα επιχειρηματίας και διατηρείται μια επιχείρηση σε έναν δρόμο. Το διπλανό κατάστημα, η ίδια επιχείρηση που πουλάει δηλαδή τα ίδια προϊόντα ..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και έχει διαφορετική φορολογία θέλετε να μου πείτε…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Το ένα είναι του Κ.Ι.Σ. και δεν πληρώνει έχει μηδέν φόρο, και εισαγωγής και εξαγωγής και εσόδων και εταιρικό και προσωπικό και εσείς έχετε τους φόρους που φτάνουν πλέον στο 95% αν το προσθέσουμε όλα μεταξύ τους. Άρα, πώς μπορούν να συγκριθούν αυτές οι δύο επιχειρήσεις και να έχετε ισορροπία στην ανταγωνιστικότητα και δεν είναι μόνο στον απλό εμπορικό κύκλο. Συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα. 

Για αυτό έχουν εδραιωθεί μέσα στην χώρα όλα αυτά τα ανθελληνικά κέντρα τα οποία πάντοτε και θα πάω από το 1821 και μετά.
Συγκεκριμένα το 1826 ξεκίνησε η πρώτη δανειοδότηση στην Ελλάδα μετά την απελευθέρωση –αν και δεν απελευθερωθήκαμε και ποτέ-δόθηκε το πρώτο δάνειο από τους Ρικάρντο εβραίους, τότε και ήταν η πρώτη δέσμευση της Ελλάδας και έκτοτε οι Ρόθτσαϊλντ στην Ελλάδα εγκατεστημένους στο τραπεζικό σύστημα, ως Σύμβουλοι του κράτους, ως ταμίες του κράτους, ως διαχειριστές των ταμείων του κράτους, ως σύμβουλοι των πρωθυπουργών, ως σύμβουλοι των επιχειρήσεων. Υπάρχει ένας δαιδαλώδης λαβύρινθος με πολλές εταιρίες με μπροστινό τον Σόρος. 

Για να σας θυμίσω και έναν Άλεξ Ρόντο και τι έκανε μέσα στην Ελλάδα; Να σας θυμίσω στην νεότερη ιστορία την μητέρα του Παπανδρέου, η Μάργκαρετ, η οποία ήταν γραμματέας των Ρόθτσαϊλντ, 8 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός της χώρας; 

Κι αν θέλετε, ψάξτε, να μην σας τα λέω, ψάξτε για την δράση του ΕΛΙΑΜΕΠ στην Ελλάδα, ψάξτε την δράση του Άλεξ Ρόντος, τι δράση είχε μέσα στην Ελλάδα. Κοιτάξτε να δείτε και τα δόγματα, η Εκκλησία μέσα στην Ελλάδα.
Μπορώ να σας δώσω το INTERNATIONAL ORTHODOX CHRISTIAN CHARITIES το οποίο είναι ένα fund, ένα ταμείο, το οποίο δημιουργήθηκε και καλά από την εκκλησία, το οποίο δραστηριοποιήθηκε στην Αφρική, στην Μέση Ανατολή, στην Γιουγκοσλαβία και σε χώρες της πρώην σοβιετικής Ένωσης, τι δράση είχε μέσα στην Ελλάδα, όπως και την δράση του Άλεξ Ρόντου. 

Θα σας δώσω στίγματα.

Το 2005 από τον λογαριασμό του ΥΠΕΞ στον λογαριασμό του Ι.Ο.C.C που είναι αυτό το ταμείο που σας είπα προηγουμένως, η μία εκταμίευση είναι 321.000 ευρώ για δράση στην Παλαιστίνη και στην Γεωργία. 
Εμείς ως ελληνικό κράτος, γιατί να πληρώνουμε την Παλαιστίνη και την Γεωργία. Μετά εκταμιευτήκαν ξανά, άλλες 182.000 και μετά 460.000 και μετά ξανά…
Όλα αυτά υπάρχουν δεδομένα και για αυτό εμείς, αν δείτε πολύ προσεκτικά στον Πολιτικό Φορέα που έχουμε φτιάξει, στις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, έχουμε αφήσει ένα τεράστιο κεφάλαιο που το έχουμε αναλύσει πάρα πολύ καλά, τι ελέγχους θα προβούμε.

Όταν θα κερδίσουμε την διακυβέρνηση της χώρας υπάρχει μια μεταβατική περίοδος, όπου θα ελεγχθεί ακόμα και το κάθε πετραδάκι, τι συνέβηκε στην χώρα από τότε, ποιοι χειρίστηκαν τα χρήματα, πού πήγαν τα χρήματα. 

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Εμείς ελέγξαμε από το 2012 προς τα πίσω μέχρι το 1986, όχι μέχρι το 1973 που θα έπρεπε, και βρήκαμε ότι εκείνη την ώρα που η CIA και το ΔΝΤ ανακοίνωναν στις δικές τους σελίδες 530 δισεκατομμύρια χρέος, εμείς βρήκαμε ότι πρέπει να ήταν 42,6 με τους δικούς τους ισολογισμούς και με τις δικές του ανακοινώσεις, όχι τα δικά μας, αλλά κανείς δεν τα πρόσθεσε να δει πόσο είναι το χρέος.

Από πάμε λίγο πιο πίσω θα δούμε ότι και μας χρωστούσαν. Αν φτάσουμε το 1961 θα δείτε πόσα χρήματα είχε κατατεθειμένα το δημόσιο και πού πήγαν. 

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ. ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε στα γραφεία εδώ στην Κατερίνη που είναι Τερζοπούλου 19…

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Στο γραφείο στην Κατερίνη είναι Τερζοπούλου 19 που είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και μπορείτε να λάβετε αντίγραφα καταρχήν, ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ για να δείτε τι κατηγορούμε και τι καταγγέλλουμε και να πάρετε και τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ μας ΔΗΛΩΣΕΙΣ που θα δείτε ότι πέραν της έναρξης που είναι η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ όπως είπαμε που είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ, ο εντοπισμός και το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ για αυτά που έχουν συμβεί και το Πειθαρχικό και τις μελέτες αναπροσαρμογής και ανάπτυξης που θα μπουν σε εφαρμογή, θα δείτε πώς θα ανασυγκροτηθεί η οικονομία, η Παιδεία, ο Ελληνισμός παντοιοτρόπως.

Ο καθένας από εμάς πρέπει να δει το δικό του επάγγελμα, πού εντάσσεται, είναι κάποιος αστυνομικός, στο λιμενικό, πυροσβέστης, οικοδόμος, όλα τα έχουμε αναλύσει.
Ο καθένας που εργάζεται σε αυτή την χώρα να ζει αξιοπρεπώς μέσα σε μια ευημερία και άρα, πρέπει εμείς σαν κράτος πρέπει να εξασφαλίσουμε το μέλλον όλων αυτών..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτό το λέει και το σύνταγμα.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Βεβαίως και υποχρεούμαστε να το κάνουμε. Και έτσι πρέπει να γίνει τέτοια δομή ώστε να μην χρειαστούμε ξανά ΠΟΤΕ ΔΑΝΕΙΚΑ. Αυτός είναι ο στόχος.

Για την έναρξη όμως όλων αυτών, υπάρχει μια ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, που ο Έλληνας, ακόμα και αν του δώσεις τις καλύτερες προοπτικές, θα πρέπει από την άλλη μέρα να εργάζεται, για αυτό έχουμε βάλει κι αυτό είναι πολύ σημαντικό και δεν είναι εξαγορά συνειδήσεων που γύρισαν να πουν, αλλά για να μπορέσει ο Έλληνας την επόμενη μέρα να ενεργοποιείται και να καθαρίσει το μυαλό του και να αρχίσει και η αγορά να ενεργοποιείται.

Θα δοθούν λοιπόν 20.000 ευρώ στον καθένα ψηφοφόρο και δεν βάζουμε όρους, αν μας ψήφισε ή όχι, λέμε ότι την επόμενη μέρα, πόσους ψηφοφόρους έχει η Ελλάδα, στο κάθε ΑΦΜ θα μπουν 20.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι μία οικογένεια που μπορεί να έχει 4 ψηφοφόρους θα μπουν 80.000, και αυτό σημαίνει ότι η αγορά αναζωογονείται από την επόμενη μέρα και ξεκινά μια αειφόρος ανάπτυξη.

Για να γίνει αυτό, βεβαίως σημαίνει ότι έχουμε λάβει τα ηνία της διακυβέρνησης και αυτό θα γίνει από τα δικά μας χρήματα που τα έχουμε ήδη καταθέσει, από τα εργαλεία τα οποία έχουν επικυρωθεί παντοιοτρόπως ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ Η ΑΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΗ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να ρωτήσω κάτι κ. Χαραλάμπους, γιατί είσαστε και Διευθύνων Σύμβουλος του Πολιτικού Φορέα, έχει φόβο ο Έλληνας και δεν προχωράει σε μια τέτοια διαδικασία; Επενδύουν δηλαδή οι κυβερνόντες πάνω στον φόβο, όταν γίνονται εκλογές κτλ. τι ακριβώς συμβαίνει;

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Βεβαίως! Δεν το είδατε; Με αυτή την κίνηση τώρα των Ελεύθερων Ελλήνων με την οποία έφτιαξαν τα δικά τους γραφεία που τα ζουν καθημερινώς μέσα από την δική τους ζωή, με τις δυσκολίες τους και σιγά-σιγά ελευθερώνεται ο Έλληνας και μπαίνει σε μια μορφή σωστής διακυβέρνησης και σωστής Δημοκρατίας, κτυπάνε τα γραφεία και κάθε λίγο, πρέπει και τα μικρά γραφεία να τους διαλύσουν για να έχουν τρόμο. 

Την τελευταία φορά κτύπησαν και άτομο. Άρα, τρομοκρατούν, βεβαίως! Και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες απώλειες μετράμε κάθε μέρα ο καθένας μας. 
Αλλά, άσχετα με αυτό, δεν μας ενδιαφέρουν. Ας κάνουν ό,τι θέλουν! Εμείς έχουμε μαζευτεί και θα μαζευτούμε και θα γίνουμε πολύ περισσότεροι. Είτε το θέλουν είτε όχι τα 100 γραφεία και στο εξωτερικό είναι πραγματικότητα και χθες με ειδοποίησαν ότι η Ε.ΣΥ ΠΕΝΣΥΛΒΆΝΙΑΣ κάνει δεύτερο γραφείο. Στα Τίρανα καινούργιο γραφείο, στο Παρίσι, στην Νορβηγία, όλα αυτά είναι τα καινούργια μας γραφεία, πέραν στην Αμερική που έχουμε ήδη, πέρα του Καναδά, της Γερμανίας, της Κύπρου, της Αυστραλίας. 

Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι Έλληνες ενώνονται. Έλληνες, ακούστε το όλοι! 

Είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΔΟΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ. 

Ο πνιγμός της Ελλάδας είναι βέβαιος, αν εμείς δεν σηκωθούμε να κάνουμε την αλλαγή κι αυτή θα έρθει μόνο ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ βασισμένη σε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, κι όχι ξενόφερτες ιδεολογίες για να μπορέσουμε μέσα από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ να φτάσουμε πραγματικά στο ποθητό αποτέλεσμα που είναι η ελευθερία μας και είναι και η εδραίωση μας στον πλανήτη με όλο αυτό συνεπάγεται.

Δημοσιογράφος: Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς κ. Χαραλάμπους. Να ευχηθώ δια ζώσης μια εκτενέστερη συνέντευξη, γιατί οι τηλεφωνικές είναι πάντα λίγο δύσκολες.
Να βάλουμε λίγο μυαλό οι Έλληνες, γιατί αν δεν συνεννοηθούμε μεταξύ μας τελικά, νομίζω ότι θα έχουμε χειρότερη εξέλιξη από αυτήν, γιατί τα παιδιά μας έχουν καταστραφεί. Τα έχουμε υποθηκεύσει και δεν το έχουμε πάρει και είδηση.

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Κλείνοντας θα ήθελα μόνο να σας πω, απλώς μια μικρή λεζάντα ποιες είναι οι ΑΞΙΕΣ που εμείς φτιάξαμε όλα αυτά τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Η ΛΟΓΙΚΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΡΕΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ και τέλος, το ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ.

Αν αυτές είναι ΑΞΙΕΣ που οι Έλληνες δεν συμφωνούν, τι να πω; Είναι οι Αξίες μας και πάνω σε αυτές κτίστηκαν και οι Προγραμματικές μας Δηλώσεις και το Καταστατικό μας και η Λειτουργία μας.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ¨ΟΜΑΔΑ ΜΗΝΜΟΣΥΝΗ¨
ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 92.2 FM 27.11.2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου