Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Η ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

 Πάνος Σώζος
ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΥΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ 
( ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ) ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΒΟΜΒΑΣ ΜΟΛΟΤΟΦ Ο ΑΛΛΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ.
ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ Ε.Υ.Π. ΚΛΠ. ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ .
ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΑΡ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΜΕ ΑΦΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ,
Η ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΠΡΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΥΨΟΥΣ 5,2 ΔΙΣ .
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗ !!!
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου