Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

ΒΑΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ : "ΤΟ ΝΙΚΑΝ ΣΑΥΤΟΝ ΠΑΣΩΝ ΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ" (ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ).!!!!!!!

Vasilis Theodoropoulos
Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ.!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΕΤΗ . Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ. 
ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ DUNNING-KRUGER ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ Η ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ:
ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ
ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.
ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ. ΌΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΩΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΓΝΩΣΗΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ : ¨ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ¨. ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ. 
Η ΑΠΟΨΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ. ΆΠΟΨΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ. ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΌΛΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ …… ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ; ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ; ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ. ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ "ΕΜΑΘΕ", ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΓΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ "ΑΚΟΥΣΕ". 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ Θ' ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΠΟΨΗ. ΌΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΙΠΗ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Η ΑΓΝΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΑΔΟΥ ΣΕ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΗΠΕΔΟΥ. 
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ : "ΤΟ ΝΙΚΑΝ ΣΑΥΤΟΝ ΠΑΣΩΝ ΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ" (ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ).!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου