Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Θα σας κουράσω λίγο αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς . Λοιπόν φίλε,συνάδελφε,γείτονα,συγγενή,άγνωστε περαστικέ που με κοιτάς να είμαι στην Ε.ΣΥ. και νομίζεις ότι ο εξαπατημένος είμαι εγώ, έχω να σου πω ότι :

Σταύρος Αναστασιάδης

Θα σας κουράσω λίγο αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς . Λοιπόν φίλε,συνάδελφε,γείτονα,συγγενή,άγνωστε περαστικέ που με κοιτάς να είμαι στην Ε.ΣΥ. και νομίζεις ότι ο εξαπατημένος είμαι εγώ, έχω να σου πω ότι :

Την ώρα που ένα τσουβάλι κινήματα,κόμματα αποκόμματα,κλπ σκέτα πυροτεχνήματα κοινώς και ψευτοπατριώτες σας καλούν να πάτε σε κινήσεις δίχως ουσία θαρρείς και αν κατεβείτε στους δρόμους και στις δικαστικές αίθουσες στις πλατείες και στο σύνταγμα θα τρομάξουν και θα αλλάξει κάτι. Υπάρχει κάποιος άλλος ο οποίος όχι σώζει ....

αλλά έμαθε τον Έλληνα να σώζεται μόνος του χωρίς να έχει ανάγκη κανέναν !

Ένα απλό παράδειγμα από αυτά που και άλλοι τα ξέρουν αλλά δεν τα λένε στο βιβλίο για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Στρατή Σωμερίτη, συνοπτικά στην σελίδα 10 γράφει :

΄΄Οι κυβερνήσεις υπάρχουν για να εγγυώνται τα δικαιώματα που αφορούν τόσο ατομικά όσο και Εθνικά,κάθε φορά που που μια μορφή κυβερνήσεως καταπατά αυτά τα δικαιώματα ο λαός έχει το δικαίωμα να την αλλάξει η και να την καταλύει και να εγκαθιστά μια νέα κυβέρνηση στηρίζοντας την σε αρχές και οργανώνοντας την με τις μορφές εκείνες ,που θα της θεωρήσει περισσότερο κατάλληλες να του δώσουν τα παραπάνω΄΄

Ενω λίγο ποιο κάτω συνεχίζοντας λέει :

΄Eτσι για πρώτη φορά στην ιστορία των Εθνών διακηρύσσεται με το προοίμιο αυτό σαν δικαίωμα φυσικό και αναφαίρετο κάθε λαού να αποφασίζει ο ίδιος για την τύχη του, δικαίωμα που έγινε αργότερα γνωστό στα μέσα του ΙΘ΄ αιώνα με την επωνυμία του ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ΄΄ ( Ή ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ σήμερα)

Αν εσύ μετά από όλα αυτά θεωρείς τον Πολιτικό Φορέα που ίδρυσαν οι Έλληνες,πώς απλά θα εκμεταλλευτούν και τις οικονομικές λύσεις Σώρρα με άμεση Δημοκρατία ,ανακλητότητα και χωρίς ασυλίες και τέτοιες μ@λ@κίες, άλλη μια από τα ίδια τύπου Φιλικής Εταιρίας ή δεν ξέρω τι άλλο σε έχουν ΄΄ενημερώσει΄΄ τα Μ.Μ.Ε. ενάντια στις Ε.ΣΥ.

ή είσαι βαλτός..............
ή ημιμαθής και δεν έχεις ιδέα τι είναι και τι ορίζει το καταστατικό της Ε.ΣΥ.
ή όπως φυσικά δεν έχεις ιδέα οτι την ώρα που άλλοι θεωρούν σοβαρή κίνηση π.χ να πας να σταματήσεις έναν πλειστηριασμό με ψευτοτσαμπουκάδες, το εξώδικο σταματά πλειστηριασμούς και στέλνει στο αυτόφωρο όποιον τολμήσει να αγγίξει Συννέληνα ή κάνει τις τράπεζες να τρέχουν πανικόβλητες να πάρουν αναβολή (σε προσωπική μου υπόθεση)
ή σου κάνουν έκπτωση ακόμα και 97% αρκεί να αποσύρεις το εξώδικο.

Άνοιξε τα μάτια σου φίλε γιατί δεν αργεί η ώρα που κάτι τέτοιες ανυπόστατες κατηγορίες και όχι μόνο από αυτούς που τις γράφουν, αλλά και από αυτούς που ελαφρά τη καρδία τις αναμασάνε, θα δημιουργήσουν ένα νέο νομικό ποινικό όρο στην Ελλάδα, αυτό του προδότη εξ΄αμελείας.

Ο Αρτέμης ΄΄φίλε΄΄ οικονομικά αποκάλυψε συγκεκριμένο πλούτο και πρότεινε συγκεκριμένες λύσεις τόσο νομικά όσο και πολιτικά. Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στις Ε.ΣΥ. πολύ ποιο μορφωμένοι και πεπαιδευμένοι από την αρχοντιά σου,πάψε να μασάς το σανό των Μ.Μ.Ε. λοιπόν και δες γιατί τρέμουν όχι το Σώρρα απλά....
Αλλά τους απλούς Έλληνες που στελεχώνουν την Ε.ΣΥ. - ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ.

Υ.Γ. Μάλιστα επειδή κάποια ΖΩΑ λένε :

΄΄Μα και καλά και το δημόσιο χρέος αλλά και μεγάλο μέρος ιδιωτικών χρεών είτε φορολογικών είτε δανείων είναι παράνομα δεν αναγνωρίζεις το χρέος, ζητώντας να αποπληρωθεί ??
΄΄ Θα συνιστούσα όμως σε αυτά τα παπαγαλάκια να διαβάσουν το εξώδικο και να δουν μια μαγική λέξη.....πια είναι αυτή;;; Είναι εκεί που ζητάς και λες .....
΄΄Σας εξουσιοδοτώ να εισπράξετε κάθε ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ οφειλή μου΄΄
Οπότε άστους τώρα να δούμε μετά από τέτοια εντολή, αν τους παίρνει να κάνουν εκκαθάριση στην οποιαδήποτε οφειλή και αν μπορούν να βλάψουν στο τέλος ή να πάρουν οτιδήποτε πίσω !!

Η ΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ! ΟΛΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ALPHA BANK ΑΠΟ ΤΟ MON.ΠΡ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ ( αρ.απ.301 /2017 ) ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ : ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ...ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/08/alpha-bank-mon-301-2017.html 


               ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΗ !! 
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ- ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ & ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου