Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !

 Γιάννης Καλογερόπουλος

ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ :
ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ !
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !
ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ :
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ( ΣΠΙΤΙ ) !
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ :
ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ !
ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΣ ΑΕΙ !
ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ( ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ )
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ
ΔΗΛ. ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΡΟ-ΝΟΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ !
ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΜΑΤΑ - ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ !
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :
ΑΓΟΡΑ ΚΑΘΕ 2,5 - 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΚΤΑΣΗΣ 100-200 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΙΣΜΩΝ !
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ 3 ΛΩΡΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΡΑΝΟ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ !
ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ :
ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 100 ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ !
ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ !
ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ !
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ 100.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΤΗΣΙΩΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ - ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ !
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΕΣ ΕΝΛΙΜΕΝΗΣΗΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000 ΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΕΚΑΣΤΗ !
ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ !
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΤΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ !
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΛΗΜΑΤΩΝ !
ΑΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ( ΠΟΛΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ )
ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ !
ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ TΩN ΜΟΝΙΜΩΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ κλπ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ !
ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΠΩΣ :
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΙΔΗΡΟ - ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ( ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΕΤΟΒΕΡΓΕΣ ΕΝΩ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΟΙ ΟΧΙ )
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ - ΦΟΡΤΗΓΑ - ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ - ΔΟΜΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ΟΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ....
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΣΑΣΜΑΝ & ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ .....
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ .....
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΦΕΣ κλπ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΙΛ κλπ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ !!!
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΑΦΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟΥ ΩΣ ΑΡΧΗ.....
ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ !!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΑΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥΣ !
<< ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ
ΓΙΝΕ ΕΝΕΡΓΟΣ
ΚΑΝΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ ΠΡΑΞΗ !!!!!!!!!!!!!!!

Ε. ΣΥ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΩΝ: NEOI OΙΚΙΣΜΟΙ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»(ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ) ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_45.html

ΔΕΥΤΕΡΑ 14-3-2016 ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ -ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

1 σχόλιο: