Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Φ.ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ(ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ & ΣΥΝΕΧΗΣ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΙΓΟΨΥΧΙΣΟΥΜΕ...ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ....(ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΤΩ, ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Καλησπέρα αγαπητέ συνέλληνα Γιάννη και την καλησπέρα μας σε όλους τους ακροατές που μας ακούν στην χώρα μας και όχι μόνο, απανταχού της γαίας, όπου υπάρχει Ελληνισμός.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Εγκαινιάζουμε το νέο μας ιντερνετικό κανάλι NEW CHANNEL 3TV και ξεκινάμε με εσένα Φώτη. Έτυχε να σε γνωρίσω στην Πάτρα σε μια πεντάλεπτη –δεν θα ήταν παραπάνω- παρουσία σου στην συνέντευξη τύπου της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και εκεί με τον πύρινο λόγο σου ξεσήκωσες όλους τους συνέλληνες που παρευρίσκονταν και εμένα φυσικά. Πλήθος κόσμου. Αυτό είπα να μην το αφήσω έτσι. 

Σε κάλεσα επανειλημμένα και ήθελα να βγάλω μαζί σου μια εκπομπή να μιλήσουμε για όλα. Πριν ξεκινήσουμε την ζωντανή μας συνέντευξη, είχαμε και μια μεταξύ μας συζήτηση και είπαμε αρκετά και πάνω σε αυτά πρέπει να μιλήσουμε και να τα ξεκαθαρίσουμε και να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους να αντιμετωπίσουν αυτή την καθεστωτική λαίλαπα που έχει έρθει και δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε ή δεν έχουμε τις νομικές ικανότητες να την αντιμετωπίσουμε. 
Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι ίσως περιμένουμε τον εξ’ουρανού να μας σώσει. Είναι αρκετά τα θέματα, αλλά πρέπει να δώσουμε και σωστές και συγκεκριμένες απαντήσεις. 

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Αγαπητέ Ιωάννη καταρχήν είμαι στην απόλυτη διάθεση σου, αλλά πριν από αυτό θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και την συγκίνηση μου και προς εσένα ατομικά, αλλά και προς όλους τους συνέλληνες που παρευρέθησαν στην Πάτρα, αλλά και σε όλα τα μέρη και εντός της επικράτειας και απανταχού της γαίας, γιατί σου υπενθυμίζω ότι είχα ξεκαθαρίσει τότε και είναι σαφές για όλους εμάς τους συνέλληνες ότι ο Ελληνισμός είναι συμπαντικός και οικουμενικός. Δεν περιορίζεται σε εδαφικά όρια ενός κράτους και ιδιαίτερα του σύγχρονου ελλαδικού κρατιδίου. Κυριαρχεί απανταχού της γαίας και θα κυριαρχεί όσο υπάρχει ανθρωπότητα και όσο υπάρχει ο πλανήτης γη. Όλα από εδώ ξεκινούν και όλα από εδώ τελειώνουν. 

Κατά δεύτερον, είμαι στην διάθεση σου για όποιο ερώτημα μου θέσεις και είμαι και στην διάθεση όλων των συνελλήνων και θα επισημάνω κάτι τώρα! 

Δεν είναι θέμα νομικών γνώσεων ή παιδείας. Σου υπενθυμίζω ότι οι αγωνιστές του 1821 ήταν αμόρφωτοι. Ο Κολοκοτρώνης υπαγόρευσε τα απομνημονεύματά του στον Τερτσέτη. Πλην όμως τι είχαν; Ψυχή και άσβεστη φλόγα για την ελευθερία. Αυτή δεν διδάσκεται στα σχολεία, ούτε στα πανεπιστήμια, ούτε χρειάζεται πολυετή παιδεία και γνώση. Αυτή απλά υπάρχει στην καρδιά και στο μυαλό του κάθε συνέλληνα. Είναι αποτέλεσμα τουDNA μας και είναι αποτέλεσμα της ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ που κουβαλάμε, της τεράστιας αυτής ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.

Εμείς είμαστε ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ αυτών και φέρουμε το τεράστιο βάρος και την ιερά υποχρέωση αυτή την κληρονομιά να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.
Και εδώ τίθεται το ερώτημα: Όταν έχουμε απέναντι μας μακκεβελικούς ηγεμονίσκους κι όταν έχουμε τους μνημονιακούς προδότες που καταδυναστεύουν τον λαό και την χώρα μας πώς είναι δυνατόν αυτό να επιτευχθεί; 

Είμαστε εγκλωβισμένοι, πραγματικά. Όμως τι πρέπει να πούν; Οι πρόγονοι μας το 1821, οι αγράμματοι αυτοί άνθρωποι, οι οποίοι όταν ρωτήθηκε ο Κολοκότρωνης κατηγορούμενος παρακαλώ, από τον εισαγγελέα, τον επίτροπο στο κακουργιοδικείο του Ναυπλίου, τον άγγλο Τζόρτζ Μέισον, απάντησε ευθέως, γιατί τον ρώτησε αυτός: «ποιο είναι το επάγγελμα σας κατηγορούμενε;». 

Και εκείνος του απήντησε: «Πολεμάω 50 χρόνια». Χωρίς μόρφωση, χωρίς παιδεία, γεννήθηκε κάτω από ένα δένδρο στο …… της Μεσσηνίας και δεν είναι μόνο ο Κολοκοτρώνης, είναι ο Καραϊσκάκης, ο Ανδρούτσος, όλοι εκείνοι οι ήρωες του 1821. Δεν είναι τυχαία ήρωες. Εκεί έγκειται ο ηρωισμός. Στο ότι δεν έχουν παιδεία, νομική ή οποιαδήποτε άλλη στοιχειώδη παιδεία, είτε εξειδικευμένη γνώση, φλέγονταν από ένα και μόνο … βέβαια, και τώρα έχουμε φωτιές στην χώρα μας, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα…. αλλά αυτοί φλέγοντο από ένα μόνο, την αγάπη και την πίστη στην ελευθερία. 

Για αυτό λοιπόν εμείς κληρονόμοι και δικοί τους και των προγόνων μας, των θερμοπυλών, της Σαλαμίνας και Μαραθώνα, έχουμε την ιερή υποχρέωση, έχουμε την παρακαταθήκη, γιατί όπως είπα, είμαστε κληρονόμοι της τεράστιας Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς, όχι μόνο να την διατηρήσουμε, αλλά να την παραδώσουμε και στις επόμενες γενιές. Η επιβίωση μας περνάει σε δεύτερη μοίρα. Προέχει σε πρώτη φάση η σωτηρία της πατρίδας και των αρχών και των αξιών της και σε δεύτερη φάση, η σωτηρία του λαού μας γιατί όλα αυτά που γίνονται, γίνονται για έναν σκοπό. Γιατί θέλουν να προκαλέσουν την γενοκτονία του λαού μας, γιατί θέλουν τον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, όχι μόνο σε επίπεδο λαού και προσώπων και σε επίπεδο φυλής, αλλά και σε επίπεδο ΑΞΙΩΝ. Θέλουν να εξαφανίσουν κάθετι Ελληνικό, θέλουν να εγκαταστήσουν μια άλλη ράτσα που θα μιλάει την ελληνική γλώσσα, αλλά δεν θα είναι Έλληνες, ούτε κατά το DNA φυλετικά, ούτε θα νιώθουν κληρονόμοι αυτών των ενδόξων και ηρωικών προγόνων που προανέφερα. 

Γ. ΤΑΡΑΣ: Από πού να αρχίσω; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. Το λέμε και το ξαναλέμε. Και κοιτάζω τους ανθρώπους γύρω μου που εντάξει…καλοκαίρι είναι, τα μπάνια τους κάνουν, θέλουν να ξεφύγουν από τα προβλήματα, τα καθημερινά, αλλά πώς θα τους μιλήσεις για την ΑΑΔΕ; 

Και θέλω να πω, πόσοι γνωρίζουν για αυτό το ληστρικό φάντασμα που έχει μπει και μας κατάσχει περιουσιακά μας στοιχεία. 

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Είναι οι σύγχρονοι τελώνηδες, οι σύγχρονοι εισπράκτορες που μου θυμίζουν την εποχή της Βαυαροκρατίας, την εποχή που δικάστηκε και ο Κολοκοτρώνης μέχρι να ενηλικιωθεί ο Όθωνας για να αναλάβει τα καθήκοντα του. 

Αυτοί λοιπόν είναι μια νέα μορφή παράνομων φοροεισπρακτόρων, είναι μια μορφή ανθρώπων και σε εισαγωγικά «ΑΡΧΗΣ», η οποία έχει σαν σκοπό της να καταληστεύσει όλους μας. 
Βέβαια, σε σχέση με αυτό που είπες Ιωάννη, αν την γνωρίζουν, την γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά όλοι μας και ας βρίσκεται ο λαός στα μπάνια τους, όπως έλεγε ο βασικός υπεύθυνος για την κατάντια της χώρας ο γνωστός και μη εξαιρετέος πράκτορας ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. 

Πράγματι, την γνωρίσαμε καλά στο πετσί μας και την βιώνουμε καλά την ΑΑΔΕ, γιατί; Γιατί επιτέθηκαν μέσα στο κατακαλόκαιρο σε όλους τους λογαριασμούς, όλων των Ελλήνων, γιατί όλοι οι Έλληνες είναι οφειλέτες του δημοσίου. 

Και εδώ ανακύπτουν μια σειρά θεμάτων: 

1ον, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΙΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΟΥ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ. 

Από πού και ως πού να προβαίνει σε κατάσχεση εις χείρας τρίτου; ΓΙΑΤΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΑΔΕ; Ας ξεκινήσουμε από εκεί. 

Αυτοαποκαλείται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ κι έχει ως σκοπό λειτουργία της την είσπραξη των φόρων των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών και μπαίνει το ερώτημα: 

ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ; 

Αυτή την εξουσία, όπως λέει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ σε όλα τα άρθρα του και ειδικά στο 106, πρέπει να ασκείται από όργανα της Πολιτείας. ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. Υπάρχει το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών. Αυτή την στιγμή όμως το Υπουργείο Οικονομικών ουσιαστικά έχει υποβαθμιστεί και επιπλέον πέραν της υποβαθμίσεως του, έχουμε την κατάργηση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. 

Επανέρχομαι λοιπόν στην ΑΑΔΕ. Η ΑΑΔΕ, λοιπόν, για να νομιμοποιείται και να ασκεί ένα τέτοιο πυρήνα κρατικής εξουσίας που είναι η είσπραξη των φόρων των Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών θα πρέπει να συσταθεί με πράξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και κάτι το οποίο δεν έγινε. Αυτή συνεστήθη με πράξη του διευθυντή της, του Προέδρου της, όπως αυτοαποκαλείται, του κ. Πιτσιλή. 

2ον ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ». ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ. 

Και μπαίνει το ερώτημα: ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; 

Με ποιο δικαίωμα; ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, βέβαια, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Δεν έχει κανένα έρεισμα στην συνταγματική έννομη τάξη. Παραβιάζεται κατάφωρα το άρθρο 106 του Συντάγματος. Καθήκον της είσπραξης των δημόσιων εσόδων των Ελλήνων φορολογουμένων Πολιτών το έχουν μόνο όργανα και υπηρεσίες του ελληνικού δημοσίου και για αυτό έχουν συσταθεί κι έχουν συσταθεί όλες με πράξεις του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Η συγκεκριμένη Αρχή είναι Ανεξάρτητη και δεν λογοδοτεί πουθενά. 
Ουσιαστικά τι είναι; Θα το πω διαφορετικά. Είναι μια ομάδα αυτοαποκαλούμενων ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ και τίθεται το ερώτημα: 

Εισπράττουν με όποιον τρόπο εισπράττουν, με ληστρικές επιδρομές, όπως προανέφερα και το νιώσαμε στο πετσί μας όλοι οι Έλληνες, γιατί η ΑΑΔΕ δεν σέβεται τα μπάνια του λαού, ούτε τα επικαλείται. Επιτίθεται, ανεξαρτήτως εποχής και συνηθειών του λαού μας. Επιτέθηκε λοιπόν σε όλους τους λογαριασμούς ανεξαιρέτως και σε όλους τους Έλληνες, γιατί θα ήταν θαύμα να εμφανιστεί κάποιος ο οποίος δεν είναι οφειλέτης του δημοσίου . και τίθεται το ερώτημα: 

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΧΩΡΕΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ; Βέβαια αυτές οι αρμοδιότητες δεν εκχωρήθηκαν. Αυτοσυστήθηκε μόνη της. Δεν εκχωρήθηκαν οι αρμοδιότητες, ούτε έγινε με πράξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως έπρεπε σύμφωνα με το Σύνταγμα να συσταθεί. Καταλήγουμε λοιπόν στο γεγονός ότι έχουμε μια ομάδα «αυτοαποκαλούμενων προστατών» οι οποίοι έρχονται με το έτσι θέλω και λένε «πλήρωσε γιατί οφείλεις στο δημόσιο». 

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΘΑΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ. 

Κι έρχονται και ζητούν με τέτοιους τρόπους, με τέτοιες ληστρικές μεθόδους, να πληρώσουμε εμείς τις οφειλές μας στο ελληνικό δημόσιο και εδώ τίθεται ένα άλλο ερώτημα: 

ΠΟΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ; ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ; ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ; 

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. 

Το Σύνταγμα συνεχώς παραβιάζεται και βιάζεται και εμφανίζονται συνεχώς καινούργιοι βιαστές όπως είναι η ΑΑΔΕ. Είναι μια μορφή βιαστών που βιάζει το Σύνταγμα και την έννομη τάξη και κατ’επέκταση κι όλους μας. 

Από εκεί και πέρα λοιπόν, ΔΕΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΤΑΣΕΩΣ; 
Ασφαλώς και θεμελιούται και επειδή είμαι δικηγόρος εν ενεργεία δεν θα ήθελα μέσα από τον φιλόξενο, πατριωτικό σταθμό σας να σχολιάσω την συμπεριφορά του επιχειρηματία ο οποίος σε ένα νησί της χώρας μας συνάντησε δύο «υπαλλήλους της ΑΑΔΕ» και τους απήντησε με την συμπεριφορά που εκείνος έκρινε ως την δέουσα και την πρέπουσα… δεν θέλω να το σχολιάσω… 

Άλλωστε, εκείνοι που ελέγχουν τα πάντα… κι εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι και η δικαστική εξουσία, όχι μόνο δεν είναι ανεξάρτητη, αλλά είναι έρμαιο της εκτελεστικής. Τι να κάνουμε; Ενοχλεί αυτό, αλλά εδώ λέμε αλήθειες. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλο μας. 

Άλλωστε μετά την πανηγυρική ανάληψη του γραφείου του «Πρωθυπουργό» από την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου την κ. Θάνου, έπεσαν οι μάσκες, αποκαλύφθησαν τα πάντα, δεν υπάρχουν πλέον οι παραμικρές αμφιβολίες. Να, λοιπόν ποιοι μας κυβερνούν, να τα τα συγκοινωνούντα δοχεία, το πολίτευμα έχει καταλυθεί προ πολλού. 

Μιλάμε για Δημοκρατία και μιλάει ο «αγαπητός» εν πολλές αμαρτίες περιπεσών ανήρ» ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος και συνάδελφος, μας μιλάει για συνταγματικό τόξο. Ποιο συνταγματικό τόξο; Που καταλύει το Σύνταγμα; Αυτό το Σύνταγμα, αυτές οι δυνάμεις που απαρτίζουν το συνταγματικό τόξο κατά αυτόν έχουν καταλύσει το Σύνταγμα προ πολλού και το έχουν καταστήσει ανενεργές. Τυπικά υπάρχει και τυπικά το επικαλούνται. 

Το Σύνταγμα για να αποκατασταθεί πραγματικά αγαπητοί συνέλληνες και για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη, μόνο με έναν τρόπο μπορεί να συμβεί αυτό. Δεν μπορούμε συνέχεια να βρισκόμαστε στον καναπέ και εκ του καναπέως να ασκούμε κριτική. Υπενθυμίζω το 1.1. 4.. το 1963-64 για την ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ το αντίστοιχο άρθρο είναι το 120. 

Βεβαίως και πρέπει να προβαίνουμε σε νομικές παρεμβάσεις. Βεβαίως και πρέπει όλοι εμείς οι νομικοί που έχουμε συστρατευτεί στο αντιμνημονιακό αντιστασιακό μέτωπο των δυνάμεων εκείνων που θέλουν να ανατρέψουν τα μνημόνια στην πράξη, ασφαλώς και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νομικά μέσα που ο νόμος μας παρέχει και θα αγωνιστούμε. 

Αλλά επισημαίνω ότι η τήρηση του συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Πρέπει να δείξουμε τον πατριωτισμό μας στην πράξη και επ’ουδενί, δεν εννοώ έκνομες ενέργειες. Εννοώ ξεκάθαρα ότι ο ίδιος ο λαός πρέπει να συσπειρωθεί και να στείλει ηχηρό μήνυμα στους εγκάθετους των μνημονίων και σε αυτούς οι οποίοι έχουν εξαπατήσει τον λαό μας, έχουν εξαπατήσει τους πάντες και σήμερα, Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΑΤΗΣ, άρα, ΕΙΝΑΙ ΕΞ’ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΝΟΝΗ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, 

Υπενθυμίζω εδώ και μια άλλη παρανομία το ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που έγινε δύο χρόνια πριν του οποίου αποτελέσματα ισοδυναμούν με ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΥΠΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. Αντ’ αυτού, εξελέγη η σημερινή κυβέρνηση ενάμισι μήνα μετά, ήταν όμως δέσμια του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος. Και αντί να εφαρμόσει το δημοψήφισμα, όποια κυβέρνηση και αν εξελέγετο, θα ήταν υποχρεωμένη εκ του Συντάγματος να εφαρμόσει το δημοψήφισμα, το κατέλυσε στην πράξη με το επόμενο μνημόνιο. 

Αλλά και τι να περιμένει κανείς από έναν μακκεβελικό ηγεμονίσκο σαν τον μικρό Αλέξη; Αλλά και τι να περιμένει κανείς και από τα άλλα «κόμματα» ή αποκόμματα της Βουλής, τα οποία, εν χορώ όλοι μαζί χορεύουν πεντοζάλη όχι κατά τους ρυθμούς της κρητικής λύρας, αλλά κατά τους ρυθμούς εκείνων των ανθελλήνων που θέλουν να μας εξαφανίσουν ως λαό και ως Έθνος και πολιτισμικά και φυλετικά και εθνολογικά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. 

Γ. ΤΑΡΑΣ: Να πάμε σε ένα θέμα που μας ενδιαφέρει άμεσα. Αν εμένα μου κάνει κατάσχεση χρήματα από τον λογαριασμό μου… είδα ότι πάνω από 500 ευρώ… 

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Συγνώμη που σε διακόπτω Ιωάννη …αλλά θέλουν να μας δείξουν ότι είναι και φιλεύσπλαχνοι ενώ δεν δικαιούνται να κάνουν καν αυτή την ενέργεια. είναι ληστρικοί. Τι θέλουν μας δείξουν; Ότι είναι φιλεύσπλαχνοι και μας λυπούνται; Εμείς δεν είμαστε ούτε ζητιάνοι, ούτε επαίτες και θα λογοδοτήσουν οι κύριοι αυτοί, στην ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ. 

Γ. ΤΑΡΑΣ: Από 500 και 1 ευρώ έχω κατάσχεση περιουσιακού στοιχείου. Δεύτερον πώς μπορώ να αντιμετωπίσω αυτό το θέμα; 

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Θα απαντήσω ευθέως. Στην ΑΑΔΕ, δεν μπορείς, εφόσον οφείλεις έρχεται και σου κατάσχει επί τόπου. Θα πρέπει να προσβάλλεις την κατάσχεση, αλλά δεν θα προλάβεις χρονικά και πρακτικά γιατί απευθείας θα έχει μπει στον λογαριασμό σου. Μπορείς όμως να υπερασπιστείς τα ακίνητα σου. Πώς; Με διάφορα μέσα. Στα ακίνητα τα πράγματα αλλάζουν και εκεί πρέπει να κοινοποιήσουν εκθέσεις αναγκαστικών πλειστηριασμών και κατασχέσεων. Αυτές μπορούν να προσβληθούν με ένδικα μέσα. 

Βέβαια, υπάρχει όλη η βάση του Φορέα, η νομική κι όχι μόνο με την ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ μέσω του ηγέτη του Φορέα του Αρτεμίου Σώρρα, ο οποίος εκχώρησε όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία τα οποία ο ίδιος έχει εξασφαλίσει με εγγραφή στο UNITED COMMERCAL CODE που σημαίνει στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ τα οποία υπάρχουν εκεί και είναι κατοχυρωμένα και νόμιμα και αποτελούν ΝΟΜΙΜΟΙ ΤΙΤΛΟΙ, υπάρχουν οι αξιώσεις οι οποίες είναι εκκαθαρισμένες και βεβαιωμένες, αλλά πέρα τούτου, 
Κι αυτό είναι ένα θέμα το οποίο προσπαθούν να το αναστρέψουν και επειδή δεν μπορούν, δεν έχουν την δυνατότητα να το καταρρίψουν, 

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟ UCC για αυτό ακριβώς τον λόγο, προσπαθούν με διάφορους τρόπους να διαστρεβλώσουν αυτό το γεγονός, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι αν υπάρχει τέτοια αξίωση από όλους τους Έλληνες Πολίτες, γιατί εκχωρήθηκε από τον Αρτέμιο τον Σώρρα ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, αν μιλάμε για μια τέτοια ΑΞΙΩΣΗ και τεθεί το θέμα αυτό στην όποια κυβέρνηση, ακόμα και σε αυτούς τους προδότες που μας κυβερνούν σήμερα ότι «κύριοι, υπάρχει αυτή η αξίωση. Για ποια μνημόνια μιλάτε και γιατί μπήκαμε στα μνημόνια; Για ποιο πακέτο 90 δις μιλάτε όταν υπάρχουν άλλα τεράστια ποσά που τα δικαιούμαστε όλοι κατ’αναλογίαν; 

Αλλά πέρα από αυτό, γιατί όλα αυτά τα συμβάντα, όλα αυτά τα δεδομένα, γιατί για εμάς είναι δεδομένα, αυτή την στιγμή βάλλονται από τους εγκάθετους που έχει τοποθετήσει το σύστημα και προσπαθούν να αποδείξουν κάτι το οποίο δεν θα μπορέσουν ποτέ να το αποδείξουν, γιατί όλα αυτά είναι ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, αλλά πέραν τούτου, εγώ περνάω και στο νομικό οπλοστάσιο που μας παρέχει και ο Αστικός Κώδικας και ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας, αλλά κι άλλοι νόμοι οι οποίοι υπάρχουν, όπως ο Ποινικός Κώδικας και ο Κώδικας της Ποινικής Δικονομίας. 

Εν προκειμένω λοιπόν έχουμε μια σειρά από δυνατότητες που μπορούμε να προτάξουμε. Δηλαδή, μπορούμε σε μια ενδεχόμενη ανακοπή κάποιου οφειλέτη κατά τράπεζας να προταθεί το Άρθρο 366 του αστικού κώδικα, δηλαδή όταν τα δάνεια έγιναν, τότε ήταν μια άλλη κατάσταση, γιατί τα πιο πολλά δάνεια είναι από το 2010, άρα άλλαξαν τα δεδομένα και οι οικονομικές συνθήκες, το λέει ρητά το άρθρο 366 του αστικού κώδικα και οι συνάδελφοι το γνωρίζουν. Μια ανάγνωση του άρθρου και μια ενδελεχής μελέτη το αποδεικνύουν αυτό. 

Επίσης, υπάρχει ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ και οι περίφημοι ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΙ. Πώς υπολογίζονται οι τόκοι στις τράπεζες; Βάσει των 360 ημερών ή των 365; Είναι νόμιμος αυτός ο ανατοκισμός ή δεν είναι; Οι αξιώσεις των τραπεζών είναι βέβαιες και εκκαθαρισμένες ή δεν είναι; Γιατί πρέπει να είναι και να επανυπολογιστούν με απόλυτη ακρίβεια. 

Για να ολοκληρώσει με το ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ το περίφημοΤΧΣ που συνεστήθηκε, εξοφλήθησαν τα κόκκινα δάνεια από τις τράπεζες. Και τώρα οι τράπεζες στρέφονται εναντίον ημών των οφειλετών; Γιατί; Μα, έχουν πάρει τα χρήματα τους. Ας έρθει το ΤΧΣ που εξόφλησε τις τράπεζες, εκείνο να στραφεί εναντίον μας, αλλά οι τράπεζες έχουν ήδη εξοφληθεί και έρχονται πάλι να εισπράξουν ξανά και ξανά. Αυτό δεν είναι απόπειρα απάτης, δεν είναι μέγιστο ποινικό αδίκημα; Και για ποσά άνω των 150.000 ευρώ είναι κακούργημα, συνεπώς, όπως ορίζει η κείμενη ποινική νομοθεσία. Συνεπώς, εν προκειμένω, για τι μιλάμε; Μιλάμε για ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΚΑΤ’ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ. \ 

Αυτή είναι η πραγματικότητα. 

Αλλά υπάρχουν κι άλλα όπλα στο ΝΟΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ, κι αν ακόμη θέλουν με διάφορους μεθοδεύσεις και μηχανισμούς, να περιορίσουν εν ματαίω και απαξιώσουν τις αξιώσεις τις οποίες υπάρχουν στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ωραία, υπάρχουν άλλα! Υπάρχουν όλα αυτά τα όπλα που προανέφερα δειγματοληπτικά τώρα, γιατί βέβαια, δεν μπορώ να αναφερθούν μέσα σε μια εκπομπή όλα αυτά. Όλα αυτά χρήζουν ευρύτερης νομικής αναλύσεως, αλλά τέλος πάντων, να ακούσουν οι αγαπητοί ακροατές μας ότι υπάρχουν κι άλλα όπλα στο οπλοστάσιο μας και θα τα χρησιμοποιήσουμε όλα σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα για να δούμε επιτέλους, τι άλλο θα μηχανευτούν; 

Θα πρέπει όλοι μας ν ακαταλάβουμε ότι ο αγώνας είναι ανένδοτος και συνεχής. Και δεν επιτρέπεται να λιγοψυχήσουμε. Από την στιγμή που μπήκαμε σε αυτόν τον αγώνα και αντιστεκόμαστε, θα πρέπει όλοι όσοι μετέχουμε σε αυτόν τον αγώνα να τον συνεχίσουμε μέχρι τέλος, γιατί διαφορετικά κακώς μπήκαμε σε αυτόν τον αγώνα. Διαφορετικά, θα πρέπει να παραδοθούμε αμαχητί και ποιος θα το ήθελε αυτό; 

Όμως όταν συστρατεύεσαι σε έναν τέτοιο αγώνα, όπου έχουμε να αντιμετωπίσουμε τεράστια μεγέθη, έχουμε αντιμετωπίσουμε το σύστημα το οποίο απαρτίζεται από τα ξένα συμφέροντα, τα συμφέροντα των τραπεζών, από διεθνείς τοκογλύφους, κι από όλους εκείνους που θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Τους το πέταξε κατάμουτρα ο Πολυζωίδης απολογούμενος. Το είπα και στην ομιλία μου στην Πάτρα πάλι στον περίφημο Τζορτζ Μέισον, ο δικαστής γιατί κατέστη κατηγορούμενος. Αυτό τους είπε: «Θέλετε μια Ελλάδα, χωρίς Έλληνες, ω Φιλέλληνες!». Θα το επιτρέψουμε αυτό; Αν μη τι άλλο, τι λέει ο Εθνικός μας ύμνος; ‘Από τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά…»,. Τουλάχιστον ας σεβαστούμε τα κόκκαλα αυτών των ανθρώπων που μας έδωσαν αυτή την «ελευθερία» όποια κι αν είναι αυτή. Αυτό το εδαφικό κρατίδιο, όποιο και να είναι αυτό, μόνο και μόνο για να τιμήσουμε τα δικά τους κόκκαλα. 

Γ. ΤΑΡΑΣ: θέλω να μου πεις τι προσφυγή έχεις κάνει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ΑΑΔΕ. 

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: έκανα μια προσφυγή κατά της ΑΑΔΕ και επισήμανα όλα όσα είπα προηγουμένως για την ΑΑΔΕ και τον αντισυνταγματικό της χαρακτήρα. Την προσφυγή την έκανα στο όνομα ενός πολύ καλού μου φίλου που είναι εν ενεργεία υπάλληλος σε Δ.Ο.Υ., τον οποίο δεν θέλω να κατονομάσω γιατί τον ξέρουν όλοι, μόλις πω σε ποια Δ.Ο.Υ είναι και δεν θέλω να τον εκθέσω. Παραταύτα όμως η προσφυγή που άσκησα, εκφράζει κι εμένα ατομικά και προσωπικά και εγώ, σας πληροφορώ αγαπητοί συνέλληνες, και εγώ είμαι θύμα της ΑΑΔΕ κι εμένα μου επιτέθηκαν στους λογαριασμούς μου και δεν μπορώ να έχω χρήματα στο όνομα μου. Κι εγώ είμαι οφειλέτης. Και ρωτώ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; Κι εδώ έχουμε το εξής φοβερό και τρομερό. ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ. Πλέον δεν θα μιλάμε για το ελληνικό κράτος, αλλά για την ΕΛΛΑΔΑ Α. Ε. συγνώμη, πλέον θα μετατρεπόμαστε σταθερά σε μια εν δυνάμει και οιωνεί ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Αν λοιπόν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ΑΝΩΝΥΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ αγαπητέ Ιωάννη, τότε θα την αντιμετωπίσουμε διαφορετικά. Ή και αν φέρει το όνομα ΕΛΛΑΣ, επουδενί δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και δεν μας εκφράζει. Και επ’ουδενί δεν μπορεί οποιαδήποτε ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ να προβεί σε οποιαδήποτε επιδρομή στις τσέπες των ΕΛΛΗΝΩΝ φορολογουμένων ΠΟΛΙΤΏΝ γιατί αυτή η επιδρομή είναι εξ’ορισμού ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, γιατί γίνεται ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ. 

Γ. ΤΑΡΑΣ: Απόφαση 301/2017 ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, απόφαση σχετικά με τις ΜΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Τι σημαίνει αυτή η απόφαση; 

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Ευστοχότατη, δημιουργεί ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ, μπορούμε και εμείς να την επικαλεστούμε κι εγώ θα την χρησιμοποιήσω, όπως χρησιμοποιώ κι άλλες αποφάσεις, γιατί χειρίζομαι υποθέσεις ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ κι όχι μόνο, γιατί πλέον όλους τους συμπολίτες μας, άσχετα αν είναι ή όχι μέλη του Φορέα θα τους στηρίξουμε και είναι χρέος και καθήκον μας να στηρίξουμε όλους τους συμπολίτες μας που λιμοκτονούν και είναι κι αυτή μια πράξη σημαντικής αντίστασης μέσα από το νομικό πλαίσιο που αυτοί έχουν θέσει. Γιατί οι ίδιοι παραβίαζουν και αυτό το ίδιο το νομικό πλαίσιο που έχουν αυτοί θέσει. Και το έχουν θέσει εκείνοι και αυτό είναι αν μη τι άλλο, αχαρακτήριστο, μη πω αισχρό και αυτοί ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στην νομιμότητα. Ποια νομιμότητα; Αυτή που έχουν καταργήσει μόνοι τους; 

Εν πάσει περιπτώσει, η απόφαση είναι πολύ σημαντική, είναι ρηξικέλευθη, δημιουργεί νέα δεδομένα στα νομικά ζητήματα των οφειλετών και βέβαια, θα την αποκαλεστούμε όλοι οι συνάδελφοι όσοι χειριζόμαστε τέτοιες υποθέσεις στα πλαίσια του αντιμνημονιακού αγώνα που διεξάγουμε, στον πατριωτικό αγώνα στον οποίο συμμετέχουμε. 

Κι όχι μόνο, αυτή η απόφαση βάση και μοχλό για να εκδοθούν κι άλλες αποφάσεις προς την ίδια κατεύθυνση, όπως έχουν ήδη εκδοθεί κι άλλες που δεν είμαι πρόχειρος τώρα για να τις μνημονεύσω. 

Γ. ΤΑΡΑΣ: Ενδεικτικά θα σας πω δύο απαντήσεις που έχω πάρει από δύο τράπεζες και τα χρήματα που χρωστάω δεν είναι φοβερά. Η μία τράπεζα λέει: «τα λοιπά ζητήματα που διαλαμβάνονται στην εξώδικη εντολή πρόσκληση εξουσιοδότηση σας είναι αβάσιμα, τίθεται σε κάθε περίπτωση αναρμοδίως προς την τράπεζα. Εν όψει των ανωτέρω το έγγραφο σας ως υπεβλήθη αόριστο και ανεπίδεκτο αντιμετωπίσεως. Ως εκ τούτου, σας καλούμε εκ της παρούσης να εκπληρώσετε στο ακέραιο τις νόμιμες και συμβατικές έναντι της τραπέζης υποχρεώσεις σας». 

Στην άλλη τράπεζα, που ζητάω και εκκαθάριση οφειλών, όχι μόνο δεν μου απαντάνε, αλλά μου λένε «κύριε, εμείς ήμασταν απέναντι σας νόμιμοι, σας χορηγήσαμε το δάνειο, αλλά εσείς είσαστε αναξιόπιστος». 

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Αναξιόπιστες είναι οι συγκεκριμένες τράπεζες, οι μνημονιακές τράπεζες και όλο το τραπεζικό σύστημα το οποίο τραπεζικό σύστημα έχει ως αρχή την αρχή του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης και της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας που ηγείται ο κ. Ντράγκι και είναι γνωστός ο ρόλος της ΕΚΤ στην κρίση του καλοκαιριού του 2015, όταν μας τράβηξε την πρίζα και πλέον δεν υπήρχε ρευστότητα. Και ξέρεις γιατί; Γιατί μπήκαμε στο ενιαίο νόμισμα το ευρώ. Γιατί αν είχαμε διατηρήσει το εθνικό μας νόμισμα δεν θα μπορούσε καμία τράπεζα είτε ευρωπαϊκή είτε άλλη να μας το κάνει αυτό, γιατί θα είχαμε την δική μας τράπεζα και το δικό μας νόμισμα. Να, λοιπόν μέσω της εκχώρησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Το ζήτημα είναι ποιοι μας έφτασαν στα μνημόνια και γιατί το έκαναν αυτό; 

Αυτές είναι πράξεις ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και θα τιμωρηθούν κι αυτοί που τις εκτέλεσαν και αυτοί που τις συγκαλύπτουν. Τώρα όπου κι αν ανήκουν, οποιοδήποτε αξίωμα κι αν έχουν, όπου και να ανήκουν και ό,τι και να αντιπροσωπεύουν ή εκπροσωπούν. 

Όσον αφορά τις απαντήσεις, δεν με εκπλήττουν. Φυσικά είναι ανεπίδεκτες απαντήσεως τα επιχειρήματα τα οποία θέτεις, γιατί απλά δεν τους συμφέρει να τοποθετηθούν; Σε τι τοποθετηθούν; Ότι υπάρχει αξίωση εγγεγραμμένη και δεν αμφισβητείται από τις αμερικανικές αρχές; Τι να πουν πάνω σε αυτό; Ότι βέβαια, κανείς δεν θα πάει να ζητήσει την είσπραξη της; Ποιος να πάει; Αυτοί που μας κυβερνούν οι οποίοι είναι εγκάθετοι και λειτουργούν ως προδότες που είναι προδότες και ουσιαστικά και τυπικά, γιατί έχουν πέσει οι μάσκες. Ποιος να το κάνει αυτό και τι να απαντήσουν οι τράπεζες; 

Οι τράπεζες όμως από την άλλη μεριά, πέρα του γεγονότος ότι πλέον δεσμεύονται με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και είναι κι αυτοί σημαντικοί μοχλοί για την εξαθλίωση και την εξαφάνιση του λαού μας σε όλα τα επίπεδα, όπως προείπα και είναι συναυτουργοί της προδοσίας που συντελείται εις βάρος μας και εις βάρος όλων μας, επιπλέον δε, έχουν ήδη εξοφληθεί μέσα από το ΤΧΣ. Έχουν πάρει 50 δις, άρα λοιπόν αγαπητέ Ιωάννη, έχουν εξοφληθεί τα δάνεια σου και έρχονται τώρα να τα εισπράξουν ξανά από σένα. Αυτό λοιπόν τι είναι; Δεν είναι μια αισχρή απόπειρα απάτης, η οποία είναι τετελεσμένη αν εσύ τους τα επιστρέψεις. 

Από εκεί και πέρα λοιπόν, καλώ όλους τους Έλληνες και μέσα στον Φορέα, εν προκειμένω, για συστράτευση, επαγρύπνηση και συνεχή πάλη. 

Μπορεί να διάγουμε την εποχή που ο λαός κάνει τα μπάνια του, πλην όμως η επαγρύπνηση πρέπει να υπάρχει παντού και πάντοτε και πρέπει η συστράτευση και η συσπείρωση να είναι συνεχής. Είτε κάνει ο λαός τα μπάνια του, είτε δεν τα κάνει. Δεν υπάρχει πλέον καιρός για τέτοιες πολυτέλειες, δεν υπάρχει καιρός για εφησυχασμούς και πρέπει να εγκαταλείψουμε τον καναπέ. Η κριτική έχει τον καναπέ και εκ του ασφαλούς είναι εύκολη. 

Πρέπει επιτέλους, η αντίσταση να είναι αντίσταση δημιουργική η οποία να είναι αντίσταση σε όλα τα επίπεδα. Και μέσα από όλους εμάς τους συναγωνιστές νομικούς και συνλειτουργούς της δικαιοσύνης που είμαστε εμείς οι συνήγοροι οι οποίοι αποφασίσαμε να συστρατευτούμε κοντά στον δοκιμαζόμενο λαό μας και να πολεμήσουμε μαζί του και να υπερασπιστούμε όχι μόνο τον ίδιο και εμάς, να υπερασπιστούμε τα ιερά και όσια της φυλής μας. Το ζήτημα δεν είναι αν εμείς θα σωθούμε και αν επιβιώσουμε από αυτή την εκστρατεία μεθοδευμένη επιχείρηση που γίνεται εις βάρος μας για τον αφελληνισμό μας και ως λαού και ως Έθνους, αλλά και φυλετικά και σε επίπεδο πολιτισμικών αξιών. 

Πάνω από όλα όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε ότι κάποιοι άλλοι πριν από εμάς, το λέει και ο Εθνικός μας Ύμνος και θα το πω ακόμα μια φορά- άφησαν τα κόκκαλα τους σε αυτά εδώ τα άγια χώματα κι όχι μόνο τα άγια χώματα του ελληνικού κράτους. Το είχα πει και στην Πάτρα, το επαναλαμβάνω και πάλι. 

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ. 

Υπάρχουν τα κόκκαλα των 850.000 Ποντίων που εσφάγησαν και η γενοκτονία ακόμα τελεί υπό αναγνώριση. Υπάρχουν τα κόκκαλα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, ακόμη υπάρχουν και το αίμα είναι ακόμα αχνιστό. Ούτε 100 χρόνια δεν πέρασαν από την Μικρασιατική καταστροφή. 

Υπάρχει το αίμα των συμπολιτών μας, των συνελλήνων, της Ανατολικής Ρωμυλίας, της ανατολικής Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Κύπρου που είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα. Βλέπουμε λοιπόν ότι ακόμα κι αυτό το ελλαδικό κρατίδιο είναι τριχοτομημένο, όχι απλώς διχοτομημένο. Η Μακεδονία τριχοτομημένη. Εμείς έχουμε το 1/3 και η Θράκη το ίδιο. Το Αιγάιο, διχοτομημένο γιατί η Ιωνία δεν ανήκει στην ελληνική επικράτεια. 

Κι αντίθετα, έρχονται τώρα οι γενίτσαροι της Άγκυρας και εκβιάζουν. Και θέλω να πω και το εξής: δεν είναι μόνο οι τράπεζες, αγαπητέ Ιωάννη, όλες αυτές οι ληστρικές επιδρομές που γίνονται εις βάρος μας, είτε με νομικούς είτε με μη νομικούς τρόπους που κάνει η ΑΑΔΕ, έχουμε και τους γείτονες απέναντι που μας επισκέπτονται συχνά πυκνά και κοιτούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να αρπάξουν κι ό,τι είναι να αρπάξουν. Συνεχίζεται η συρρίκνωση του Ελληνισμού. 
Το σχέδιο είναι σχεδιασμένο και από όλες τις πλευρές. 

Γ. ΤΑΡΑΣ: και μάλιστα, σε μια διαφήμιση, να μην πω ποια, δείχνει ένα χάρτη της Ελλάδας με διχοτομημένο το Αιγαίο. 

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Όχι μόνο το Αιγαίο. Υπάρχουν χάρτες οι οποίοι κυκλοφορούν, υπάρχει ο Φάρος Ανατολής τον οποίο τον αποκάλυψα, πρόσφατα, ήταν μια αποκάλυψη του καθηγητή Κιτσίκη και εγώ την αποκάλυψα, ενός αξιωματικού καναδικής καταγωγής και άλλων αμερικανών αξιωματούχων από την δεκαετία του ’50 που το ελληνικό κράτος προβλέπεται να φτάσει στα όρια που ήταν πριν το 1912 και πρόκειται να δημιουργήσουν πολλά ενδιάμεσα κράτη. Δηλαδή, να δημιουργήσουν την λεγόμενη Μπουλγκράβια, δηλαδή να ενώσουν όλη την Θράκη και να γίνει ένα ανεξάρτητο θρακικό κράτος, να γίνει το κράτος του Αιγαίου, να ενωθούν οι δύο πλευρές δηλαδή, αλλά να μην ανήκουν ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Τουρκία. Υπάρχουν χάρτες που έχουν κυκλοφορήσει, τους έχουμε αποκαλύψει, τους έχω αποκαλύψει και προσωπικά εγώ, και μέσω της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ και μέσω τηλεοπτικών εκπομπών στις οποίες εκλήθη και συμμετείχα από το 2012 τα έχω αποκαλύψει όλα αυτά μέχρι και σήμερα. Κυκλοφορούν αυτά και εκεί θέλουν να μας πάνε σταδιακά. 

Και να υπενθυμίσω ότι το σχέδιο είναι παλιό. Ήταν το σχέδιο του Ιμπραήμ πασά της Αιγύπτου με τον σουλτάνο Μαμχούτ τον β’. τότε αν πετύχαινε ο Ιμπραήμ ήθελε όλον τον πληθυσμό του Μοριά, της Πελοποννήσου να πουληθούν ως σκλάβοι σε σκλαβοπάζαρα και να αντικατασταθούν από άλλους αραβικής και μουσουλμανικής προέλευσης πληθυσμούς. Δεν το πέτυχαν τότε. 

Ήρθε έπειτα ο Τοργούντ Οζάλ και είπε: δεν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε την Ελλάδα. Δεν χρειάζεται καν να πολεμήσουμε. Θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια λαθρομετανάστες, μουσουλμάνους και θα κατακλύσουν την χώρα. Και το ζούμε αυτό. Πρόσφατα τέθηκε θέμα ότι πρέπει να έχουν πρόσβαση στην ημετέρα παιδεία, τα προσφυγόπουλα. Τώρα πώς τα προσφυγόπουλα θα έχουν πρόσβαση στην ημετέρα παιδεία, αυτό είναι ένα θέμα ,γιατί θα έχουν πρόσβαση στην ημετέρα παιδεία για να μάθουν μόνο ελληνικά; Θα έλεγα πως ναι. Μόνο αυτό, γιατί έλληνες δεν μπορούν να γίνουν ούτε διανοητικά, ούτε φυλετικά. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. 

Και βέβαια, δεν θέλω να θεωρηθώ ρατσιστής, εγώ θέλω να διαχωρίσω, υπάρχουν παιδιά αλλοδαπών που έχουν γεννηθεί εδώ και έχουν μεγαλώσει εδώ και είναι μπολιασμένα με ελληνικές αρχές και αξίες. Αλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι ελάχιστες και περιορισμένες και βέβαια, μια συντεταγμένη Πολιτεία θα τα δει όλα αυτά. Δεν είπαμε ότι μια Πολιτεία συνελλήνων και η Πολιτεία που εμείς θέλουμε να εγκαθιδρύσουμε η οποία θα είναι ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν σημαίνει ότι θα αγνοήσουμε κι αυτούς τους οποίους σκέφτονται ελληνικά, ομιλούν ελληνικά και έχουν συνταυτιστεί και έχουν ενταχθεί στην κοινωνία μας, αλλά αυτοί πόσοι είναι πλέον; 

Εν προκειμένω, άπαντες εντάσσονται. Άπαντες πρέπει να γίνουν έλληνες. Άπαντες έχουν αποκτήσει το δικό μας σύστημα πολιτιστικών αξιών κι όταν τους υποβάλλουμε μερικές ερωτήσεις δεν τις ξέρουν. Αλλά γιατί να ασχοληθούμε με τους αλλοδαπούς και τους μετανάστες, εδώ τα δικά μας τα παιδιά, όταν τα ρωτήσουμε σε επίπεδο δημοτικού κα γυμνασίου τι ακούμε; 
Δεν ξέρουν ποιος είναι ο Κολοκοτρώνης, δεν ξέρουμε τι εορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου. Ακόμα και τα δικά μας τα παιδιά, αυτά είναι τα αποτελέσματα της παιδείας του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αυτά είναι τα αποτελέσματα του αφελληνισμού. Νάτος ο αφελληνισμός σε επίπεδο παιδείας. 

Και ήρθαμε τώρα να προστεθεί ότι θα πρέπει με κλήρωση να βγαίνει ο σημαιοφόρος. Τι να πω μετά από αυτό; Εγώ υπήρξα μια ζωή σημαιοφόρος. 

Γ. ΤΑΡΑΣ: Αυτό είναι ένα οργανωμένο σχέδιο για να αποψιλώσουν τα πάντα; 

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Ναι. Αδιαμφισβήτητα, οργανωμένο σχέδιο. Και δεν έχει να κάνει μόνο σε επίπεδο οικονομικών, επίπεδο δανείων και μνημονίων, το σχέδιο είναι ευρύτερο και πάντοτε ζητάνε την βοήθεια του χωροφύλακα, έχουμε τον χωροφύλακα δίπλα μας και εννοώ, ποιον άλλον;, τον Ερντογάν.. 

Δίπλα είναι ο χωροφύλακας, μόλις κουνηθούμε θα έρθει ο χωροφύλακας να κτυπήσει την πόρτα, αν οι εσωτερικοί προδότες δεν είναι αποτελεσματικοί, θα έρθει ο έξωθεν πλέον ωμά και απροκάλυπτα. 

Για αυτό λοιπόν υπενθυμίζω εδώ, αν και αυτές οι ημέρες, δεν είναι ημέρες τέτοιων επετείων, υπενθυμίζω τα παιδιά μας που χάθηκαν στα Ίμια, τους αεροπόρους μας όπως τον Ηλιάκη κι άλλους που έγιναν πρόσφατα ήρωες μας, διεξάγεται αυτή την στιγμή στο Αιγαίο και μάλιστα εναερίως, ένας ακήρυχτος πόλεμος και δεν τον έχει καταλάβει κανείς. Τα τελευταία 30 χρόνια διεξάγεται πόλεμος και δεν το έχει καταλάβει κανείς. Για πόλεμο πρόκειται, όταν έχουμε αναχαιτίσεις και καταρρίψεις τι είναι αυτό; Δεν εννοώ καταρρίψεις ενεργητικές, αλλά και μια αναχαίτιση μπορεί να προκαλέσει κατάρριψη, για όσους γνωρίζουν καλύτερα από εμένα και είναι ειδικότεροι σε αυτά τα θέματα. Αλλά υπάρχει ένα ακήρυχτος πόλεμος με την γείτονα. Και στην Κύπρο, τι είχαμε ουσιαστικά; Έναν ακήρυχτο, κρυφό ελληνοτουρκικό πόλεμο. Αυτό είχαμε. 

Γ. ΤΑΡΑΣ: Θα ήθελα να κλείσουμε την κουβέντα μας, όχι γιατί δεν θέλω να σε ακούω, θέλω να σε ακούω πολλές ώρες, απλά να μην κουράσουμε με τον χρόνο τους ακροατές μας. Θα ήθελα να σχολιάσεις ή να δώσεις το μήνυμα, γιατί κάπου διάβασα για διχόνοια κτλ. ένα ενωτικό μήνυμα για όλους. 

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και σαφές. Δεν υπάρχουν πλέον πολυτέλειες για διχόνοιες και για να το πω διαφορετικά, ούτε για συμπεριφορές αλαζονίας και φεουδαρχικές συμπεριφορές. Τίποτα δεν είναι φέουδο κανενός. Αυτή την στιγμή τελούμε υπό εξαφάνιση! Και συζητάμε για τι; Είμαστε άμεσα είδος προς εξαφάνιση κι ως λαός και ως Έθνος! Για τι πράγμα συζητάμε; Έχουμε την πολυτέλεια για να έχουμε διχόνοια. Λύσαμε όλα μας τα προβλήματα και το θέμα είναι ποιος θα ηγείται ποίου; Νομίζω ότι είναι εκ περισσού αν δεν συνειδητοποιήσουμε εγκαίρως ότι η πατρίδα χάνεται, όπως έλεγαν οι αγωνιστές του ’21 και εμείς ασχολούμαστε με άλλα πράγματα. 

Αυτό είχε πει ο Παπαφλέσσας, όταν ο ίδιος ηγήθηκε της εκστρατείας κατά του Ιμπραήμ μολονότι ο ίδιος πρωτοστάτησε στον εμφύλιο και φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη κι όλους τους άλλους, ο ίδιος όμως είχε το σθένος να το παραδεχτεί και έπρεπε να θυσιαστεί ο ίδιος για να βγει ξανά από την φυλακή ο Κολοκοτρώνης και να πάρει πάλι τα όπλα και να σώσει την επανάσταση με την γνωστή και ξεκάθαρη πολιτική του. «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους». Είναι ξεκάθαρο και σαφές. Η πατρίδα χάνεται. Έχει χαθεί. Σε λίγο θα χαθούμε κι εμείς. Σε λίγο, σε μερικά χρόνια, όπου και να είναι, θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μιλούν ελληνικά, αλλά δεν θα είναι Έλληνες. Δεν θα νιώθουν Έλληνες και θα είναι απλά μέλη μιας Ανώνυμης Εταιρείας, της ΕΛΛΑΣ Α.Ε αφού έχουμε την ΑΑΔΕ, μετά θα έχουμε άλλες ανεξάρτητες αρχές και θα έχουμε πλήρη και απόλυτη ιδιωτικοποίηση του ελληνικού κράτους και του ελληνικού δημοσίου. 

Άρα, λοιπόν οι εχθροί έχουν ήδη μπει στην Πόλη και όπως λέει το γνωστό τραγούδι του Ξυλούρη, για αυτό ακριβώς τον λόγο ο δρόμος είναι ένας. Αντίσταση και πάλι μέχρις εσχάτων. Αντίσταση και πάλι, το λέμε και το ξεκαθαρίζουμε αυτό. Δεν εννοούμε να αντιπαρατεθούμε με τα αδέλφια μας, δεν εννοούμε τίποτα άλλο. Θα δώσουμε την αντίσταση και την πάλη όπως αρμόζει σε εμάς, την παιδεία μας γιατί εμείς είμαστε κληρονόμοι ενός τεράστιου πολιτισμού. Ενός τεράστιου συστήματος, πολιτισμικών αξιών που παγκοσμίως κυριαρχούν στον πλανήτη, απανταχού της γαίας και θα εξακολουθήσουν να κυριαρχούν όσο υπάρχει ανθρωπότητα και ανθρώπινο είδος. 

Πολιτισμένα και συντεταγμένα θα αντισταθούμε. Θα ξεκαθαρίσουμε προς όλους ότι θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας, δεν πρόκειται να παραδοθούμε ποτέ και αν θέλουν, ας έρθουν να μας ισοπεδώσουν. Εμείς είμαστε εδώ και τους περιμένουμε. 

Από εκεί και πέρα, θα μετέλθουμε κάθε μέσο που μας παρέχει η έννομη τάξη και το νομικό πλαίσιο που οι ίδιοι έχουν κατασκευάσει και οι ίδιοι βέβαια δεν το τηρούν όπου δεν τους συμφέρει, γιατί έρχεται μπούμερανγκ εναντίον τους, όπως είναι γνωστό, θα μετέλθουμε κάθε νόμιμου μέσου, θα μετέλθουμε κάθε σύννομης αντίστασης, για τον απλούστατο λόγο ότι εμείς σεβόμαστε το σύνταγμα και δεν το καταπατούμε, όπως αυτοί που το επικαλούνται και ταυτόχρονα το καταπατούν και το βιάζουν. 

Εμείς επικαλούμαστε την τήρηση της συνταγματικής έννομης τάξης, την τήρηση του συντάγματος και επικαλούμαστε το 120, όχι καλώντας τον κόσμο σε επαναστατικές δράσεις, καλώντας όμως τον κόσμο να κατεβεί από τον καναπέ, θα πρέπει όλοι οι συνέλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων να βγουν στις πλατείες και να διατρανώσουν ότι απαιτούν την εφαρμογή του άρθρου 120. Το σύνταγμα πρέπει να γίνει σεβαστό. Έχει καταλυθεί η έννομη τάξη. 

Και δεν έχει καταλυθεί μόνο από τα πρώτα μνημόνια. Καταλύθηκε όπως προείπα και από το περίφημο δημοψήφισμα το οποίο κατέδειξε την αντίθεση του λαού σε συντριπτική πλειοψηφία το 63% κατά κάθε είδος μνημονίου… 

Γ. ΤΑΡΑΣ: Ήταν και λίγο παγίδα… 

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Ήταν και λίγο παγίδα αλλά όπως και να είναι, ο λαός εκδήλωσε την βούληση του κι έρχεται η κυβέρνηση που το προκάλεσε να το καταλύσει στην πράξη και να αλλάξει την έννοια του και να πει ότι είναι αποδοχή της δικής της πολιτικής. Από πού και ως πού; Βλέπετε να συμβαίνει στο ίδιο στην Μ. Βρεττανία μετά το δημοψήφισμα για το brexit, αυτό δεν κάνουν οι κυβερνήσεις; 

Γ. ΤΑΡΑΣ: Ήδη προχωράει και η Β. Ιρλανδία… 

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Σε απόσχιση…αλλά θέλω να πω ότι εκεί γιατί τα σέβονται τα δημοψηφίσματα; Εδώ όχι μόνο δεν το σεβάστηκαν, αλλά το ερμήνευσαν κατά το δοκούν και στην πράξη το κατέλυσαν, σαν να μην έγινε ποτέ. Αυτό δεν αποτελεί παραβίαση του συντάγματος; Τι άλλο μπορεί να είναι; Και ποιοι αποκαλούνται την νομιμότητα; Το αναφέρω ως καθοριστικό παράδειγμα. Και βέβαια τώρα πλέον οι μάσκες πέφτουν μία προς μία, δεν τηρούνται τα προσχήματα και δείχνουν όλοι το πραγματικό τους προσωπείο. 

Όλοι ακολουθούν την γνωστή τακτική του αρχηγού τους που είναι ο Αλέξης ο Τσίπρας εν προκειμένω. Αυτός είναι ο κορυφαίος, ο αρχηγός της αγέλης, των προβατόμορφων λύκων και ακολουθούν κι οι υπόλοιποι που είναι το ίδιο. 

Εγώ κλείνοντας, αφού καλέσω για άλλη μια φορά όλους τους συνέλληνες σε ανένδοτο αγώνα αντίστασης και συσπείρωσης και πάλι, να τους υπενθυμίσω κάτι σημαντικό. Ναι, λύκοι υπάρχουν, όσο όμως θα υπάρχουν και πρόβατα. Στο χέρι μας είναι να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε πρόβατα, γιατί αν το αποδείξουμε αυτό, κανείς δεν θα μπορέσει ως λύκος να μας πιει το αίμα κατά τον ωμό αυτόν τρόπο που διεξάγεται σήμερα. Στο χέρι μας είναι! Τα πρόβατα δημιουργούν τους λύκους. Πολύ απλά και από εκεί και πέρα, τίθεται το μεγάλο ζήτημα. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ. 

Είναι πολύ απλό. 

Γ. ΤΑΡΑΣ: Φώτης Μπαμπάνης, δικηγόρος, μια φωτεινή προσωπικότητα, χάρηκα πάρα πολύ και εμένα προσωπικά μου έδωσες πολλές ενέργειες. 

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Ιωάννη μου, ο αγώνας είναι ανένδοτος, δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ. Τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει τον αγώνα και την πάλη. Και θα υπενθυμίσω πάλι την φράση –γιατί ο Κολοκοτρώνης για μένα αποτελεί έμπνευση- όταν διαφώνησε με τον Πετρόμπεη για το αν έπρεπε να πάνε στα Δερβενάκια και είπε την εξής φράση: «Εγώ θα πάω μόνος μου για να ρίξω έστω και μία τουφεκιά, για να μην λέει κανείς ότι ο Δράμαλης γύρισε πίσω ατουφέκιστος». Όσοι πιστοί ας προσέλθουν στον αγώνα. Όσοι θέλουν ας μας ακολουθήσουν. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι εσχάτων, ο οποίος αγώνας είναι ανένδοτος, ανυποχώρητος και ασυμβίβαστος. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε τίποτα απολύτως. Δεν έχουμε κάτι για να διαπραγματευτούμε. Είμαστε Έλληνες απόγονοι τεράστιων προγόνων. Όσοι μείνουμε στον αγώνα θα τον ακολουθήσουμε μέχρι εσχάτων. Ούτε τα μπάνια του λαού, ούτε τίποτα άλλο θα μας σταματήσει ή θα δημιουργήσει συνθήκες διαλείμματος. Οι αγώνες γίνονται με θυσίες. Δεν διεξαγάγονται ούτε με διαλείμματα ούτε με συνθήκες καλοπέρασης. 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ : ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 
ΈΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου