Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ,ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΜΕΓΓΕΝΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΙΣ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.
Η ΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Η ΙΔΙΑ , ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΩΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Η ΙΔΙΑ , ΠΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΕΤΑΚΥΛΙΘΕΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Α.Α.Δ.Ε. ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΙΔΩΤΙΚΗ ΕΙΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΙΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ, ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΗ ΔΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑΣ.
Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (Α.Α.Δ.Ε. -Ε.Φ.Κ.Α.) ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.
Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε. ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106.
Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΦΟΡΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΙ ΩΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΘΕ ΥΓΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ,ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ.
Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΘ' ΥΠΟΔΕΙΞΙΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΩΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ.
Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ,ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
-)(- -)(- -)(- -)(- 
ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ,ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΜΕΓΓΕΝΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ?????
===================================
ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΩ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ.
ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ....
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ , ΠΟΥ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ Η Α.Α.Δ.Ε. ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...
ΕΠΕΙΔΗ , Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡΟΠΛΟ....
ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ , Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ....
ΜΟΝΗ Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου