Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ(ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) : ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ .

4 Αυγούστου 2016 
ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ .

Δυνάμει των άρθρων 5,7,30 ,30Α του Ν.356/1974 ,ήτοι του Νόμου περί Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων και δια την υποτιθέμενη κάλυψη των εισπρακτικών αναγκών του Δημοσίου ,ειδικά στην μνημονιακή Ελλάδα , το Δημόσιο (Δ.Ο.Υ. -Ι.Κ.Α.-ΟΑΕΕ) προχωρά εκτός των υπολοίπων μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης και στο μέτρο της κατάσχεσης είς χείρας τρίτων.

Η κατάσχεση εις χείρας τρίτων σημαίνει ότι ο δανειστής (εν προκειμένω το ''Δημόσιο΄΄) δικαιούται να κατάσχει δια τις βεβαιωμένες του οφειλές εκ του οφειλέτου του , ήτοι από εσένα τον Έλληνα Πολίτη , εκ του τρίτου που έχει συναλλαγές με εσένα, ήτοι να δεσμεύει τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς, να λαμβάνει τα ενοίκια που δικαιούσαι να εισπράτεισ απευθείας εκ του μισθωτού σου, ή ακόμη να ζητά να εισπράτει ανεξόφλητα τιμολόγια εκ των προμηθευτών σου .
-)(- -)(- -)(- -)(-
Το μέτρο δε αυτό αναγκαστικής εκτελέσεως ,ήτοι της κατασχέσεως εις χείρας τρίτων , δυνάμει του μνημονίου 3 δεν είναι και απαραίτητο να σου κοινοποιείται κι εσένα ,με αποτέλεσμα να μαθαίνεις δια της αφίξεώς σου στην Τράπεζα ότι οι λογαριασμοί σου έχουν δεσμευτεί , ή εκ του μισθωτού σου , ότι έλαβε έγγραφο δια του οποίου τον υποχρεώνει να καταβάλλει εφ'εξής τα μισθώματα στην Δ.Ο.Υ. , ΤΟ Ι.Κ.Α κι όχι εις εσένα , τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Εννοείται ότι η κατάσχεση αυτή εις χείρας τρίτων εκτός του είναι άκρως αντισυνταγματική διατί προσκρούει σε πολλές συνταγματικές διατάξεις (βλ ειδικα.άρθρο 20 του ισχύοντος Συντάγματος) ,πλέον καταντά και παράνομη αλλά και καταχρηστική.

Κι εξηγούμαι : 

Η κατάσχεση εις χείρας τρίτων από πλευράς Δημοσίου είναι πλέον καταρχήν παράνομη ,καθ'ότι πλέον οι εισπρακτικοί μηχανισμοί του Δημοσίου έχουν καταστεί ιδιωτικές εισπρακτικές εταιρείες (Ανεξάρτητες Αρχές κατά Νόμον) .

Οι Ανεξάρτητες όμως αυτές Αρχές ,αφού είναι πλήρως διοικητικά και οικονομικά ανεξάρτητες εκ του Δημοσίου και αφού τα μέλη τους καλύπτονται εκ πλήρους ασυλίας ,ήτοι δεν λειτουργούν με Διαφάνεια, ως οφείλει να λειτουργεί η χρηστή Διοίκηση , με αποτέλεσμα πλέον ουδείς να μπορεί να γνωρίζει τα ποσά που εισπράττονται εκ των Ανεξαρτήτων αυτών Αρχων , αλλά και τα ποσά που αποδίδονται-αν αποδίδονται-στο Ελληνικό Δημόσιο ,προκειμένου να μας επιστραφούν πίσω ως παροχές Υγείας , Υποδομών αυτά εισπράτονται όλως παρανόμως ...
Άρα οι Ανεξάρτητες Αυτές Αρχές ΔΕΝ νομιμοποιούνται ενεργητικά να εισπράτουν κι όλοι εμείς οι φορολογούμενοι /ασφαλισμένοι Έλληνες Πολίτες ΔΕΝ νομιμοποιούμαστε παθητικά να πληρώνουμε φόρους ή εισφορές εις ιδιώτες ανέλεγκτους κι ανεξέλεγκτους.Πολύ δε περισσότερο αυτοί παρανόμως κατάσχουν αναγκαστικά εκ των λογαριασμών μας ,τα μισθώματά μας, τα ανείσπρακτα τιμολόγιά μας κ.λ.π.

Ειναι δε πλέον και καταχρηστικές οι κατασχέσεις αυτές εις χείρας τρίτων εκ των λογαριασμών μας ,των μισθωμάτων μας , των ανεισπρακτων τιμολογίων μας ειδικά στην περίπτωση , που η βλάβη που αυτή η κατάσχεση μας προκαλεί είναι ανεπανόρθωτη.

Στην περίπτωση λοιπόν ,που αποδείξουμε ότι η κατάσχεση εις χείρας τρίτου μας επιφέρει ανεπανόρθωτη βλάβη είτε διατί π.χ. δεσμεύτηκε τραπεζικός λογαριασμός δια του οποίου λειτουργούμε την επιχείρησή μας , είτε ότι το μίσθωμα που μας δέσμευσαν στα χέρια του μισθωτού αποτελεί το μοναδικό μας έσοδο , ή το έσοδο που είναι απολύτως απαραίτητο δια την επιβίωσή μας ,τότε το Δικαστήριο (Διοικητικό Πρωτοδικείο) μπορεί να αναστείλει το αναγκαστικό αυτό μέτρο είσπραξης και να διατάξει την άρση της κατάσχεσης εις χείρας τρίτων (βλ.άρθρα 202-209Κ.Διοικ.Δ) 
-)(- -)(- -)(- -)(-
Ειδικά δε στην περίπτωση που ο φορολογούμενος ή ο ασφαλισμένος έχει επιδώσει την εξώδικη δήλωση-εντολή αποπληρωμής των οφειλών του προς την Διοίκηση ,μέσω των δύο περιουσιών του Ελληνικού Έθνους , εις τους οποίους είμεθα τελικοί κύριοι και δικαιούχοι η εν λόγω κατάσχεση είναι και παράνομη και καταχρηστική και μπορούμε να επικαλεστούμε παράβαση καθήκοντος εκ μέρους της Διοικήσεως , που καίτοι ουδέποτε μετά την λήψη της εξωδίκου εντολής μας δεν απέρριψε είτε την αξία , είτε την ισχύ , είτε την νομιμότητα , είτε την εγκυρότητα τις δύο περιουσίες μας (600 δισ ,καταπιστεύματα) ,καίτοι γραπτώς μας έχει επιβεβαιώσει πολλάκις σε απαντήσεις της ότι η πληρωμή δια μετρητών ή επιταγών είναι καθ'όλα σύννομος τρόπος εξόφλησης , παρ'όλα αυτά αυτή , ήτοι η Διοίκηση συνεχίζει να μην εισπράττει εκ των δύο αυτών περιουσιών μας και κατάσχει αναγκαστικά τους προσωπικούς μας λογαριασμούς ,ή τα μισθώματα που λαμβάνουμε εκ της ατομικής μας ιδιοκτησίας.
-)(- -)(- -)(- -)(-
Αδέλφια μου Έλληνες.
Ηρθε η ώρα της Αντίστασης .
Ήρθε η ώρα της Ένωσής μας.
Ήρθε η ώρα της ολικής μας απελευθέρωσης.
Καταθέστε σε Δημόσιο, Ταμεία και Τράπεζες τις εξώδικες δηλώσεις -εντολές αποπληρωμής μας.
Αποδεχθείτε τον κληρονομικό μας πλούτο και διεκδικείστε την απελευθέρωσή σας εκ των δύο περιουσιών στις οποίες είμεθα κύριοι και τελικοί διακιούχοι.

Πάψτε να αποδέχεστε την οικονομική και βιολογική σας εξάντληση εκ των δανειστών-δυναστών μας που έχει ενορχηστρωθεί με την ανοχή των ανθελλήνων κυβερνώντων μας.

ΈΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ Ή ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ.
ΕΣ.Υ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!!!!!.
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

2 σχόλια:

 1. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.3,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ…??

  ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ….

  ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΔΝΤ ΚΛΠ…

  http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η «ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑΙ ΓΙΑΝΝΙ ΕΙΝΑΙ Η Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000961106 ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΟΥAΣΙΝΚΤΟΝ D.C. ΚΑΙ Η ΟΠΗΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΩΨΙΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΕΊΤΕ ΑΠΟ ΚΤΥΝΟΙ

   Διαγραφή