Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ....ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ......Α ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ...ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΥΠΝΟΝ ΒΑΘΥ....

Νικόλαος Γεωργιάδης

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΠΠΑΣ...Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ...ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..... 

Παράλληλα, για τις θέσεις των αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου η Κυβέρνηση επέλεξε τους αρεοπαγίτες Μαρία Γαλάνη, Γεώργιο Λέκκα, Αγγελική Αλειφεροπούλου, Πηνελόπη Ζωντανού, Μαρία Χυτήρογλου. 

ΜΑΛΙΣΤΑ....ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ....ΔΙΟΡΙΣΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ...... 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ......ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...... 
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...... 

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ....ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ......Α ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ..ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΥΠΝΟΝ ΒΑΘΥ.... 
======================================================

Νέος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου επελέγη απο το υπουργικό συμβούλιο ο μέχρι σήμερα αρεοπαγίτης Βαςίλειος Πέππας, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία διοίκησης της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο κ. Πέππας, επελέγη από την κυβέρνηση ως νέος Πρόεδρος του Αρειου Πάγου σήμερα, πρώτη ημέρα ενάρξεως του δικαστικού έτους και αναλαμβάνει την Προεδρία του ανωτάτου δικαστηρίου, η οποία είχε μείνει κενή μετά την αποχώρηση από τον περασμένο Ιούνιο, λόγω συμπληρώσεως του ορίου ηλικίας,της Βασιλικής Θάνου η οποία έμεινε στη θέση της επί δύο χρόνια από το καλοκαίρι του 2015.

Ο νέος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου υπηρετούσε ως σήμερα ως αρεοπαγίτης κατέχοντας θέση στη δικαστική επετηρίδα σχετικά χαμηλά, κάτω από τους αντιπροέδρους του ανωτάτου δικαστηρίου, από τους οποίους δεν επελέγη κανείς ως νέος Πρόεδρος.

Αν και τα ονόματα των Δημητρίου Κράνη, ο οποίος και συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία κατά τη διαδικασία ακρόασης των υποψηφίων ανωτάτων δικαστικών από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλή, όπως και της Ειρήνης Κιουρτσόγλου- Πετρουλάκη συζητήθηκαν έντονα, τελικώς η κυβέρνηση κατέληξε στον Βασίλειο Πέππα, αφήνοντας εκτός όλους τους αντιπροέδρους και "κατεβαίνοντας" στην επετηρίδα των αρεοπαγιτών για την επιλογή νέου Προέδρου.

Ο νέος Πρόεδρος θεωρείται έμπειρος δικαστικός, νηφάλιος και με καλές σχέσεις με τους συναδέλφους του, στιβαρός στην άσκηση των καθηκόντων του και οι εκτιμήσεις στο ανώτατο δικαστήριο, συνηγορούν υπέρ της άποψης ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του θα επικρατήσει κλίμα ηρεμίας στο χώρο της δικαιοσύνης και ο νέος Πρόεδρος του ΑΠ θα επικεντρωθεί στην επίλυση προβλημάτων και δυσχερειών που ταλανίζουν τη δικαιοσύνη, καταβάλλοντας παράλληλα προσπάθειες για στιβαρή διοίκηση στη δικαιοσύνη σε μια συγκυρία εξαιρετικά κρίσιμη για την επιτάχυνση στην απονομή της.

Παράλληλα, για τις θέσεις των αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου η κυβέρνηση επέλεξε τους Μαρία Γαλάνη, Γεώργιο Λέκκα, Αγγελική Αλειφεροπούλου, Πηνελόπη Ζωντανού, Μαρία Χυτήρογλου. Παρελήφθησαν όμως αρεοπαγίτες όπως o Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, που είχε κληθεί και ως υποψήφιος για την προεδρία του Αρείου Πάγου, αλλά και άλλοι έμπειροι δικαστικοί.

Υ.Γ. Και η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ άμισθη προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού, 10 μόλις ημέρες μετά τη συνταξιοδότησή της και την αποχώρησή της από την ηγεσία του Αρείου Πάγου. Α...ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡEΣ ΜΕΡΕΣ !!
*ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου