Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ (ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ) ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΣ ....


ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 14/9/17 ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΩΣ 6.000 ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ.

ΚΑΙ ΑΝ ΕΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΕΙΠΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ?? 

ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ Δ.Σ. ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΘΑ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ !!!!! 

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ???? 

ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΣ ...... 
ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ..... 

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 'Αρθρο 102 - (Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης) 

2. Oι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια. 

4. Το Κράτος ασκεί στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης εποπτεία που συνίσταται αποκλειστικά σε έλεγχο νομιμότητας και ((((((δεν επιτρέπεται να εμποδίζει την πρωτοβουλία και την ελεύθερη δράση τους.))))) 

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΄ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ??? 
================================================ 

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ''' ΚΙΝΕΖΟΥΣ '' ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ !!!! 
ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΟΤΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ?? 

ΟΧΙ Ε?? 
ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ?? 
ΟΧΙ Ε ?? 

ΓΙΝΕ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΣΟΥ. 

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ 
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΟΥ !!!! 
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ...ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ..... 

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 'Αρθρο 102 - (Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης) 

2. Oι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια. 

4. Το Κράτος ασκεί στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης εποπτεία που συνίσταται αποκλειστικά σε έλεγχο νομιμότητας και ((((((δεν επιτρέπεται να εμποδίζει την πρωτοβουλία και την ελεύθερη δράση τους.))))) 

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΄ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ?? 

ΑΑΑ... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ....ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..... ΤΟ ΄ΠΙΑΣΕΣ ΔΗΜΟΤΗ??? ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ..ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ....ΤΙ ΚΡΙΜΑ....ΚΙ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ..... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ?? ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ....ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ....ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΘΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΥΤΟΙ.....!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ...ΓΙ ΑΥΤΟ !! 
=============================== 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 
ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 
ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΧΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ( ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΙΚΑΝΕ ) 

Για Χορήγηση ΕΝΤΟΚΟΥ δανείου ΥΨΟΥΣ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ για την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου 
LED για την εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό, από το Τ.Π.Κ.Δ. 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ : 

1) Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΩΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ???? 

2) ΕΠΑΡΚΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ Ή ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ??? 

3) ΑΝ Η Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ...ΣΕ ΠΟΣΑ ΕΤΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΠΛΕΟΝ, ΞΑΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ?? 

4) ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΩΣ ΕΓΓΥΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ...ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ . ΙΣΧΥΕΙ ?? ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ??? 

5) ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ...ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ??? 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΠΟΤΕ ...<< ΘΕΩΡΩ >> ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. 
ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ?? ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ?? 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. 

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ << ΘΕΩΡΕΙΤΕ >> ?? ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΣΕΣ??? 

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΕΒΑΙΟΙ ?? 

ΑΦΟΥ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΣΕΙΣ <<ΘΕΩΡΕΙΤΕ >> ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ??? 
======================== 


Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ....Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ...Ο ΔΗΜΟΣ ΟΜΩΣ, ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...ΚΑΙ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ...Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...Ο ΔΗΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ-ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ....ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΛΔ.... 

ΤΟ ΠΙΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ? 
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ? 

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ...... 
ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΜΟΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ.... 

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Ν.3852/10, Η ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 102...., ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ.... 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.......... 

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ? Η ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ..... 

ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ...ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ......ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ.... 

ΞΥΠΝΑΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!! 

Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΘΕΛΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ-ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ-ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

*ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου