Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

ΑΝ ΔΙΚΑΖΕ ΤΟΝ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ;;;


16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: » … Το δικαστήριο απεφάνθει πανηγυρικά ότι ο Αρτέμης Σώρρας δικονομικά είναι παρών , δικονομικά ασκεί τα δικαιώματά του , είναι πολιτικός ενάγων και θα είναι και στην επόμενη δίκη που ορίστηκε στις 4 του Οκτώβρη»

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ 5-8-2015, ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!

ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ(ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ , ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΡΩΝ 16-06-2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ 5/8/2015
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ...

"ΤΟ ΨΈΜΑ ΤΟΥ ΨΈΜΜΑΤΟΣ"Ο ΑΔΩΝΙΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ - ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ-

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ  ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ 16.06.2017  ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ.


ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ (ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ) ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 Δίς.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ .

Kleopatra Louka : ΑΝ ΔΙΚΑΖΕ ΤΟΝ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ???

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!!!!!!!!!!
*ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου