Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

ΑΘ.ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ έχει τη νομική ισχύ, είτε Ν’ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ, είτε Ν’ ΑΚΥΡΩΣΕΙ τα Δημόσια έγγραφα και δη την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟ UCC, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου
Στην ουσία ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ έχει τη νομική ισχύ, είτε Ν’ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ, είτε Ν’ ΑΚΥΡΩΣΕΙ τα Δημόσια έγγραφα και δη την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟ UCC, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.
Άλλωστε μόλις την 15η/11/2017 στο Γ’ Μονομελές Αυτόφωρο, κτήριο 2, αίθουσα 3, όπου είχε οδηγηθεί συνεπεία της περίφημης αναιρέσεως υπέρ του νόμου η τελεσίδικη απόφαση 67650/2013, κρίθηκε από την έδρα απαράδεκτη η συζήτηση και έπαυσε η ποινική δίωξη σε βάρος των τελεσιδίκως αθωωθέντων (Αρτέμη Σώρρα και Εμμανουήλ Λαμπράκη) αναγνωριζομένου τοιουτοτρόπως εκ της έδρας του αυτονοήτως λογικώς και δικονομικώς ορθού, ήτοι ότι η 67650/2013 έχει καταστεί αμετάκλητος και απρόσβλητός έναντι των πραγματικών περιστατικών που διαλαμβάνονται στο σκεπτικό και το διατακτικό της .
Εν κατακλείδι, όμως σε κάθε περίπτωση πλήρης απόδειξη της υπάρξεως ,της ισχύος, της νομιμότητος και της εγκυρότητος της πρώτης περιουσίας μας αποτελεί η μηδέποτε αιτιολογημένη άρνηση της Τραπέζης στην εντολή πληρωμής , δυνάμει του αυστηρού νομοθετικού πλαισίου του Ν.3691/2008.
Με άλλα λόγια, η αποδοχή της εξοφλήσεώς μας εκ του Δικαστηρίου Σας απορρέει εκ μόνης της μελέτης του Ν.3691/2008 και της ίδιας της εντολής πληρωμής που εισφέραμε προς την Τράπεζα. Κάθε άλλη επιχειρηματολογία της Τραπέζης σήμερα γίνεται δι’ ίδιον όφελος και κατά παράβασιν του καθήκοντος της αληθείας.
Άλλωστε κάθε άνθρωπος, μέσης λογικής αντιλαμβάνεται ότι αν η Τράπεζα μπορούσε να απορρίψει είτε την ουσία , είτε την ισχύ , είτε την εγκυρότητα, είτε την νομιμότητα εκάστης των περιουσιών μας θα το είχε κάνει απ΄την πρώτη στιγμή εγγράφως και δεν θα κατέφευγε σε γενικόλογες απαντήσεις , αόριστες ,που δεν υπεισέρχονται στην ουσία του τρόπου πληρωμής , που της εισφέραμε.
ΟΙΑΔHΠΟΤΕ ΆΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ, ΚΑΘ’ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΙ .
ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΑΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ EX LEGE, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΗ ΕΞ 'ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ (ΗΤΟΙ ΕΞ' ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ)!!!!!!!!!!!!!!
                    *ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου