Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ.!!!!


ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ.!!!!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ Η ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΤΟΣΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΟΣΟ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ, ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ Α-Ω ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ( ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ). ΣΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α-Ω, Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ «ΦΑΡΜΑΚΟΙ», «ΠΟΡΝΟΙ», «ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΑΙ»ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΥΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΥΝΕΣ.

(ΚΑΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ) Αποκ. 22,13-15

«……. ἐγὼ τὸ Α καὶ τὸ Ω, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος, ἀρχὴ καὶ τέλος. Μακάριοι οἱ ποιοῦντες τὰς ἐντολὰς αὐτοῦ, ἵνα ἔσται ἡ ἐξουσία αὐτῶν ἐπὶ τὸ ξύλον τῆς ζωῆς, καὶ τοῖς πυλῶσιν εἰσέλθωσιν εἰς τὴν πόλιν. ἔξω οἱ ΚΥΝΕΣ καὶ οἱ φαρμακοὶ καὶ οἱ πόρνοι καὶ οἱ φονεῖς καὶ οἱ εἰδωλολάτραι καὶ πᾶς ὁ φιλῶν καὶ ποιῶν ψεῦδος…….»

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ». ΣΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΔΑΦΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ Η ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΥΝΑΡΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ.!!!!!!

(ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ) Μαρκ. 7,24-27

"….όταν ήκουσε δι' αυτόν μία γυναίκα, της οποίας η μικρά κόρη είχε πονηρόν πνεύμα, ήλθε και έπεσε γονατιστή εμπρός εις τα πόδια του. Αυτή δε η γυναίκα ήτο Ελληνίδα, Συροφοινίκισσα. Και παρακαλούσε αυτόν να διώξη το δαιμόνιον από την θυγατέρα της. Ο δε Ιησούς της είπεν• “άφησε πρώτα να χορτασθούν τα τέκνα του Θεού, δηλαδή οι Ισραηλίται, διότι δεν είναι ορθόν να πάρη κανείς το ψωμί των παιδιών και να το ρίξη εις ΚΥΝΑΡΙΑ......"

(ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ) Ματθ. 15,24-26

"......Αυτή δε ήλθε τότε εμπρός στον Ιησούν, εγονάτισε με ευλάβειαν και είπε• “Κυριε, βοήθησέ με”. Εκείνος απήντησε• “δεν έχω σταλή παρά μόνον για τα χαμένα πρόβατα του Ισραηλιτικού λαού”. Εκείνος απήντησε και είπε• “δεν είναι καλόν να πάρη κανείς το ψωμί από τα τέκνα του και να το ρίψη εις τα ΚΥΝΑΡΙΑ.......”.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΥΡΟΦΟΙΝΙΚΙΣΣΑ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ (ΚΥΝΑΡΙΟ)…..

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΕΙ:

«…. ΜΑ ΤΟΝ ΚΥΝΑ ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ….»

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑ Η΄ ΤΟΝ ΚΥΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΡΙΖΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.!!!!!
Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΥΝΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΕ ΜΕΣΟΚΥΠΡΟΜΙΝΩΪΚΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗ Β΄ ΓΡΑΦΗ , ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ.

«ΕΣΕΝΑ ΘΕΙΕ ΣΕΙΡΙΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ. ΣΥ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΥΙΟ (ΑΠΟ) ΠΑΤΕΡΑ ΡΕΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑΟ, ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ. ΣΕ ‘ΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΞΑ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ‘ΣΕΝΑ, ΔΙΟΓΕΝΗ, Ο ΗΛΙΟΣ ΡΕΕΙ».
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΙΛΙΑΔΟΣ Ε340 ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ 405 : “ΡΕΕ Δ’ΑΜΒΡΟΤΟΝ ΑΙΜΑ ΘΕΟΙΟ, ΙΧΩΡ, ΟΙΣ ΠΕΡ ΤΕ ΡΕΕΙ ΜΑΧΑΡΕΣΣΗ ΘΕΟΙΣΙΝ»

                  *  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου