Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

Επειδή ο Αρτέμιος Σώρρας ...διάβασε το καταστατικό ( ολόκληρο κατά τα λεγόμενά του ) να ένα επίμαχο σημείο που το πέρασε πολύ γρήγορα:4.0. ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


Παναγιώτης Μαυρίδης: Θα μου επιτρέψετε να παρέμβω ( και να καταχραστώ ) τον χώρο και τον χρόνο σας εδώ θέτοντας ένα μείζον κατά την ταπεινή μου γνώμη ερώτημα: Το συστημικό - κρατικό δίκαιο ( δικαιοσύνη ) δεν είναι αυτό που κατοχύρωσε τα 600 δις ότι υπάρχουν; Το ίδιο συστημικό - κρατικό δίκαιο ( δικαιοσύνη ) δεν είναι που βρήκε ένοχο τον Αρτέμιο Σώρρα; Άρα λοιπόν υπάρχει μια τεράστια αντίφαση: Ή το δίκαιο αυτό είναι Χαζαρέικο ( ή κι εγώ δεν ξέρω τι ) άρα άδικα ενοχοποιεί τον Αρτέμιο Σώρρα ΑΛΛΑ δεν υπάρχουν και 600 δις... ή το δίκαιο ( δικαιοσύνη ) είναι μια χαρά ( υπάρχουν 600 δις ) και ο Αρτέμιος Σώρρας είναι ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ!

Δεν μπορεί την μια ( υπάρχουν 600 δις ) το δίκαιο να είναι εντάξει και με το μέρος μας και την άλλη ( ενοχοποίηση Αρτέμιου Σώρρα ) να είναι ( το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ δίκαιο! Δεν τον καταδίκασε ....άλλη χώρα ) Χαζαρέικο και "δεν είμαι φυγόδικος, προσπαθούν να με εξοντώσουν" ( όχι δικά μου λόγια ). 

Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προσπαθούν να εξοντώσουν τον Αρτέμιο Σώρρα ΓΙΑΤΙ του έδωσαν τόση ΔΥΝΑΜΗ πιστοποιώντας τα 600 δις;

Με απλά λόγια... Δεν μπορεί την μια επειδή μας βολεύει να είναι έτσι και την άλλη επειδή δεν μας βολεύει να είναι ...γιουβέτσι!

Επακόλουθο της προηγούμενης απορίας μου; Το καταστατικό της Ε.ΣΥ. πρέπει να αλλάξει ή να αλλάξει ο πρόεδρός της. Το καταστατικό να αλλάξει γιατί στηρίζεται στα 600 δις ή να αλλάξει ο πρόεδρος γιατί όχι μόνο καταστρατήγησε το καταστατικό αλλά και τον όρκο με το να είναι φυγόδικος...

Ας μου απαντήσει λοιπόν κάποιος ( οποιοσδήποτε ):

ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΕΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ;

Γιατί είναι ακριβώς το ΙΔΙΟ δίκαιο που ο Αρτέμιος Σώρρας ΦΟΒΑΤΑΙ και κρύβεται φυγόδικος...

Επειδή ο Αρτέμιος Σώρρας ...διάβασε το καταστατικό ( ολόκληρο κατά τα λεγόμενά του ) να ένα επίμαχο σημείο που το πέρασε πολύ γρήγορα:

4.0. ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

Μομφή προς Αντικατάσταση Μέλους ή και Διοικητικού Στελέχους.
Ο πρόεδρος δηλαδή δεν είναι ΙΣΟΒΙΟΣ και στο απυρόβλητο!! Είναι στα Διοικητικά στελέχη!

Γιάννης Καλογερόπουλος: ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ....... ΕΦΑΡΜOΣΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ??? 

ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ 9 ΜΕΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ! Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 16 - 9 - 2017

Χρήστος Κελεσίδης: ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΩΡΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΑΡΑ ΙΣΟΤΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΤΟ 1ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2017 ΩΣ ΕΣΧΑΤΗ ΔΙΟΡΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΙΩΠΗΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟ 2016. 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ Ή ΦΟΒΕΡΕΣ. 

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ". 

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑΜΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΙΩΠΗΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
(βλ. ΔΙΚ. ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 κ.α.). 

ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΡΑ... ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. 

Η ΦΥΓΟΠΟΙΝΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑΜΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ OΝΤΑΣ ΕΔΩ ΠΑΡΩΝ, ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΥΨΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΤΑΧΑΜΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΩΣ 

"ΝΑ... ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ". ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΙΔΡΥΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ. 

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ... ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ. 

ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΡΧΙΕΣ. 
ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ. 

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ. 

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘ' ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ. 

ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
 * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου