Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Ως μεγαλύτεροι Ρουφιάνοι, Φασίστες και σπιούνοι διαγράφουν Έλληνες μέσα από την Ελλήνων Συνέλευσις χωρίς λογική και δεύτερη σκέψη.

 Χρήστος Μαυρίδης
22.01.18
Καταπατούν Αξίες, Καταπατούν Αρχές, Καταπατούν Εσωτερικούς κανονισμούς και ως οι μεγαλύτεροι Ρουφιάνοι, Φασίστες και σπιούνοι διαγράφουν Έλληνες μέσα από την Ελλήνων Συνέλευσις χωρίς λογική και δεύτερη σκέψη.
Τι ποιο φυσιολογικό να παραβρεθούμε όλοι οι Έλληνες στον Μεγάλο Ξεσηκωμό εναντίων της καπήλευσης του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ;;; !!!
Δυστυχώς λίγοι πολλοί λίγοι όλοι αυτοί που βρήσκονται μέσα στην Ελλήνων Συνέλευσις που πλέον καταστρατηγούν τα πάντα.
Και για όλα ο κύριος φταίχτης αυτός που εδώ και 10 μήνες προσπαθεί να διοικήσει και να κρατήσει ένα «καράβι» που ολοφάνερα ο ίδιος το πάει στα «βράχια» με την βοήθεια όλων αυτών.
Με τεράστιο κόπο και πάθος μεγαλώσαμε και γιγαντώσαμε εδώ και χρόνια την Ελλήνων Συνέλευσις και πλέον κάποιοι…. ως καθεστωτικά παιδιά πράττουν δημόσια με μίσος και φασισμό μόνο με υποθέσεις και φαντασιώσεις εναντίων συνελλήνων τους.
Αυτό, δεν είναι αυτό που ονειρεύτηκα/καμε για να απελευθερώσω/ουμε την πονεμένη και βιασμένη Ελλάδα.
Οι περισσότεροι συνέλληνες εντός των γραφείων Ελλήνων Συνέλευσις παρατηρούν αποσβολωμένοι και σαστισμένοι όλο αυτό που εξελίσσεται μετά της 06 Οκτωβρίου 2017 που δεν είναι άλλο παρά η οργανωμένοι διάλυση αυτού που χτίσαμε όλοι μαζί εδώ και χρόνια για να λειτουργήσει ως μηχανισμός και να πάρουμε την μητέρα Ελλάς στα Ελληνικά χέρια μας.
Μόνο συναισθήματα λύπης, αποτροπιασμού και οργής εναλλάσσονται μέσα μου/μας για όλο αυτό που συμβαίνει στα «σωθικά» της Ελλήνων Συνέλευσις.
Σε λίγο το 70% θα είναι προδότες…
Και οι άλλοι ποιοι είναι;;;;
Αίσχος Αίσχος Αίσχος
ΥΓ: 
Μήπως αυτό είναι συμφωνία με το καθεστώς ;;; 
(η Ιστορία θα δείξει….)
Πάνος Σώζος
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ - ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!
ΚΙ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΣΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΕΝΝΟΩ) ΜΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ) ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ 
Η ΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ''ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ '' ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ !! 
ΚΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ !!


                  * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !! 

1 σχόλιο:

  1. Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΕΙΘΩ .....ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ....Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΕΣΥ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΣΥ .....ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΛΟΓΩ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ....ΟΧΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΚΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ .....Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή