Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος): ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ....ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ.


ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ

ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΜΟΥ, ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΛΗΦΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ .
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ,ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥΣ,ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.
ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑΣ, ΘΩΠΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΑΤΗ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΤΑΠΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ, ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ,ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΓΙΕΣ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΞΙΕΣ.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΩ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ, Ε5).
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΩ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΥ.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΩ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ,Η ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΑΥΛΙΚΟΙ, ΟΣΩΝ ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ‘’ΠΡΟΔΟΤΩΝ’’ .
ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ – ‘’ΕΛΛΑΣ’’- ΜΑΣ.
ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ, ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΑΝΔΡΕΙΑ,ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΩΝ ΘΕΩΝ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΔΗΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ,ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΚΛΗΘΩ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΩ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ‘’ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΗΣ’’ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΝΤΩΝ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ,ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ .
ΜΕ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΝΩΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ . 

22/1/2018
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ

                * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου