Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Βασίλης Μητρόπουλος - "Αν Δεν Σε Παντρευτώ" (New Album - Κυκλοφορεί από την RealMusic)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους και καταξιωμένους ‘’διασκεδαστές’’ του χώρου! Συνάδελφοι και απλός κόσμος που τον γνωρίζουν προσωπικά ξεχωρίζουν το ήθος του και την ευγένεια του! Έχει δώσει αρκετές επιτυχίες στο παρελθόν, στον κόσμο που τον ακολουθεί και τον θαυμάζει όπως ‘’Θα σε τιμωρήσω’’ ‘’Το κορίτσι μου τα σπάει’’ ‘’Συνοδέψτε την κυρία’’ ‘’Τις θέλω και τις δυο’’ ‘’Αλό Αλό’’ αφήνοντας επιτυχημένα το δικό του αποτύπωμα στην λαϊκή Cult κουλτούρα της χώρας!
Ο λόγος φυσικά για τον Βασίλη Μητρόπουλο που επιστρέφει δισκογραφικά μέσα από ολοκαίνουρια στέγη την RealMusic με 12 υπέροχες δημιουργίες σε στίχους και μουσική Νίκου Μητρόπουλου.
Το άλμπουμ κινείται σε γνωστούς ανεβαστικούς ρυθμούς που χαρακτηρίζουν τον καλλιτέχνη με ορισμένα τραγούδια του άλμπουμ να έχουν ήδη ξεχωρίσει όπως ‘’Αν δεν σε παντρευτώ’’ ‘’Sexy Girl’’ ‘’Τις θέλω και τις τρεις’’ ‘’Μια γυναίκα με μυαλό’’
Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη σε κορυφαία ποιότητα και φυσικά στο κανάλι της Real Music στο youtube!

Download from Dropbox :

Βασίλης Μητρόπουλος Facebook Profile :

#Real_Music #Enjoy_Music
Download & Streaming Links :

Για περισσότερες πληροφορίες όπως συνεντεύξεις,γραπτές και ραδιοφωνικές καθώς και εκπομπές τηλεοπτικές στο τηλέφωνο 6971503447 κ.Βούλγαρης Απόστολος

Real Music Channel YouTube

Social Media Real Music :

Real Music®Δισκογραφική Εταιρία
Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) : Δημήτρης Τσιανάκας
1)Γεωργίου Σεφέρη 139
ΤΚ. 41221 Λάρισα Τηλ.Επικοινωνίας 24160 07033
Γενική Διεύθυνση και Διεύθυνση Παραγωγής : Βούλγαρης Απόστολος
2)Αγίου Δημητρίου 27 Σπάτα Αττικής
ΤΚ. 19004 Τηλ.Επικοινωνίας 6971503447

                                           ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΕΔΩ ΣΕ PLAYLIST :

* ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου