Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

2.870.000 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 04/ 02/ 2018

Viky Charalambous
2.870.000 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 04/ 02/ 2018
-)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(-
ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΣΤΙΣ 04/ 02/ 2018. ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΚΤΑΚΟΣΙΕΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ...
2.870.000 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΗΚΩΣΑΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΟΥΡΑΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ 'Η ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, 
ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 'Η ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ - ΟΡΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".
Η ΗΧΗΡΗ, ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΝΙΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ (ΠΟΥ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ)..
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕ, ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΤΟΦΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΠΩΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΜΕ..
ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. 
ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΝΟΜΑΤΑ, ΣΥΜΒΟΛΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΓΝΩΣΕΙΣ, ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΤΛ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" .
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΣΕ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ (GOOGLE ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.), ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ν' ΑΠΟΚΟΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ Η ΓΗ, ΝΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ..
ΕΠΙΣΕΙΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ - CORPORATION, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ WASHINGTON - ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ (ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ) ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΑΛΛΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ... ΞΕΝΟΔΟΧΟ!
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ! 
ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ" ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ".
Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, 'Η ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΙΣΧΥΟΣ.
ΑΡΑ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΚΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΤΕΛΟΣ, ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΙΤΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕΙ, ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΤΛ.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
                     * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου