Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΙΔΙΩΤΕΣ – ΑΧΡΕΙΟΙ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.


Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ»:

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ. 

Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΟΜΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. 
Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΕΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΦΟΡΩΝ……… 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ…. 

ΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΘΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΟΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΗΝ ΕΓΧΑΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ , ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ, ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ , ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟΥ ΖΩΗΣ ΛΟΓΩ ΠΛΗΜΜΕΛΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Κ.Α. ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΔΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ , ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ , ΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ , ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ. 

Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤ΄ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ (ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ. 

Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΙΔΙΩΤΕΣ – ΑΧΡΕΙΟΙ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

* ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου