Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ.


ΠΕΡΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ…. ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ «ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ» ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ. 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ. 

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ. 

ΈΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ( ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ) ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ.

ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ: ΔΙΑΦΘΟΡΑ.!!!!!!!!! ( στοιχεία από το άρθρο του Πάνου Παναγιώτου στο Analitis gr. 8 Δεκεμβρίου 2014 )

-Σύμφωνο Ηνωμένων Εθνών για τη Διαφθορά: Άρνηση επικύρωσης από τη Μέρκελ. 
-ΗΠΑ: Η Μέρκελ σταμάτησε νομοσχέδιο για δωροδοκίες πολιτικών και διαφθορά εταιριών
-Όχι Μέρκελ και στη Σύμβαση Ποινικού Δικαίου του Συμβουλίου της Ευρώπης
-Σκληρή κριτική στη Γερμανία από Συμβούλιο της Ευρώπης, ΕΕ, OECD, GRCO & ΗΕ
-Άρνηση Μέρκελ για μείωση του ποσού/ορίου δημοσιοποίησης δωρεών σε βουλευτές:
-Global Integrity: Η διαφθορά στη Γερμανία εξαπλώνεται όπως ο καρκίνος
-Global Integrity: “Γερμανική πολιτική και διαφθορά για πολλά χρόνια συνδεδεμένες”
-Global Integrity: “Η δωροδοκία το “οξυγόνο’ των Γερμανών πολιτικών”
- Global Integrity: Δημόσιος τομέας: Κανένα σημαντικό έργο χωρίς δωροδοκία
-“Πολιτικό καρτέλ εξυπηρέτησης ιδιοτελών συμφερόντων” το Γερμανικό πολιτικό σύστημα
- Ο πλούσιος μπορεί, νομίμως, να δώσει στο Γερμανό βουλευτή ένα σάκο χρήματα
- Νόμιμη η χρηματοδότηση γερμανικών πολιτικών κομμάτων με δωρεές απεριόριστου ύψους
- Ο πρώην Καγκελάριος Χέλμουτ Κολ του CDU είχε υιοθετήσει πρακτικές της Μαφίας
- Το CDU/CSU και το SPD ελέγχουν το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο
- Σκάνδαλα διαφθοράς σε όλους του βασικούς τομείς της Γερμανικής οικονομίας
- Διεθνή καρτέλ Γερμανικών εταιριών – Χειραγώγηση τιμών βασικών προϊόντων.

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ…… Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ΤΟ 1519 ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΕ ΠΛΕΙΟΝΟΨΗΦΗΣΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ Α΄ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ – ΙΑΚΩΒΟΥ- ΦΟΥΓΚΕΡ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 850 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΦΙΟΡΙΝΙΩΝ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ. 

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ; ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΛΕΜΑΝΟΙ . 

ΤΟ - ΑΛΕΜΑΝΟΙ - ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ . ΤΟ ΡΗΜΑ ΑΛΑΜΑΝΙΖΩ=Η ΛΑΜΑΝΙΖΩ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΡΑΣΣΩ, ΕΝΟΧΛΩ, ΒΑΣΑΝΙΖΩ, ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΜΕ ΛΟΓΙΑ Η ΕΡΓΑ. ΕΠΙ ΡΩΜΑΝΙΑΣ ( ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ) ΥΠΗΡΧΕ ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΤΟ ΑΛΑΜΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΛΛΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ ΑΛΑΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. 

ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΠΥΡΡΟΣ – ΜΑΡΙΟΣ ΙΙ ΓΡΑΦΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΕΜΑΝΟΥΣ: «ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΗΣΑΝ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΝ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ, ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΞΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΕΧΕ ΤΗ ΕΦΟΔΟ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ , ΤΟΥΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΛΕΙΑ…..!!!!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΠΛΑΣΤΟ ΤΕΧΝΙΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΚΕΚΤΥΠΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ¨ΉΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΜΑ ΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΡΑΙΧ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΔΥΟ ΦΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΜΙΜΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ 80% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.

ΉΤΑΝ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ . ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ , ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΚΡΑΤΗ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1945.

ΈΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Α΄ Π.Π ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ 100.000 ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ, ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΪΜΑΡΗΣ ( Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟ ) Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΜΕΤΡΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ , ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Β΄Π.Π ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ» ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821. Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ. 

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟ- ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. 

ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ. 

ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
                 * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου