Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ"

Vasilis Theodoropoulos


ΞΕΦΤΙΛΑ Η ΜΠΟΥΡΔΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΡΩΜΑΙΙΚΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΕΞΙΠΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΛΑΣΕ. 
ΈΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΡΑΙΑΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ , ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ …… ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. 
ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ – ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ- . 
ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ν. ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ….
ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ Σ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.!!!!! ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ. 
ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2015 ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΝΑΙ. 
ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΥΠΕΞ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 
ΞΕΧΝΑΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ , ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ , ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΕΚΠΑΤΡΙΣΜΟ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ.
ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ 150.000 ΑΤΟΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ .
ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΤΙ Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ. 
ΑΥΤΗ Η ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 
ΕΛΕΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΑΠΟΨΗ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΩΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ. 
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΛΙΓΜΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. 
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΛΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ: 
ΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΠΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. 
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ , ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.

* ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου